0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz ve kaç yıllık kiracisiniz ben 9 yıldır evliyim 9 yıldır kiraciyim artık bı evim olsun istiyorum nasıl alınır ki bu devirde ucuyo ev fiyatlari

33 Cevaplar

0 oy
(5,499 puan) tarafından
11 senelik evliyim 4 sene kirada durdum kötü ev sahibi ev yaparisali borca girip ev aldık 
-Reklam-
0 oy
(1,213 puan) tarafından
9 seneder evliyim hiç kirada kalmadım kendi evimiz var rabim  en kısa zamanda daha güzelini de sanada nasip etsin inşallah 
0 oy
(830 puan) tarafından
Canım bende 9 yıllık evliyim, değil ev almak borç bitmiyor Birikim desen hayal oldu.
0 oy
(704 puan) tarafından
doğdum doğalı 
0 oy
tarafından
4 yıldır evliyim. İlk 2 sene kirada oturdum. İlk zamanlar iyi sorun yoktu ama kiralar tavan yapınca bizim ev sahibinin feleği şaştı, kendim oturcam diye yalan söyledi biz biliyorduk kendi oturmayacagini ama her gün ariyodu neredeyse. Bizde lanet olsun dedik çıktık apar topar. Ahım büyüktür ona. 

3 buçuk ay geçici bir yerde oturdum. Maksimum 1 sene otururuz diye girdik oraya. Evin içini kapıları herşeyi boyadım temizledim. Ev almak nasip oldu. Tertemiz evi bıraktım o ev sahibi de doğalgaz aboneliğini kapattık diye laf etti. Neymiş kombiyi deneyecekmis. Zaten yaz ayinda 3 buçuk ay oturdum bozma imkanım bile yok ve leş gibi evini tertemiz bıraktım. Bu ev sahiplerinden yüzüm gülmedi. Çok şükür ev aldık küçük biraz ama olsun kiradan iyidir mutluyum. Tabi isterim ki daha büyüğü olsun. Kalan mirasları bekliyoruz. Allah herkese nasip etsin. Gönlünüzü ferah tutun. Güzel ve çok ayrıntılı dua edin. Hiç bir ayrıntıyı atlamayın nereden nasip geleceği belli olmuyor. Güzel isteyin güzel olsun 
0 oy
(22,132 puan) tarafından
Rabbim herkese güzel hayalindeki evi nasip etsin♥️
0 oy
tarafından
7 yıllık evliyim 6 yıldır kiradaydim smdi 1 senedir kendi evim kocam saolsun evimizi yaptrdi  yoksa bu devirde kiracı olmak çok zor
0 oy
(540 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli ev almak istiyorum ama tek kişinin çalışması ile mümkün değil bebeğim küçük çalışmıyorum da ancak parayı bulma lafı varya öyle bir şans olacak keşke zamanında alsaydık da benim yaşım küçüktü o zamanlar 
0 oy
(434 puan) tarafından
22 yaşındayım doğduğumdan berridir kiraciyim :)
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Evim var 8 ay oturdum iş meselesi yüzünden evi bırakıp başka şehire kiraya geldim 6 yıllık evli olacam 5 bucuk yıldır kiradayim 
0 oy
(609 puan) tarafından
19 yıldır evliyim, 2 sene kayınvalidem le oturduk, ev ev üstüne olmadı yapamadık, 17 senedir kirada oturuyoruz. 
0 oy
(1,454 puan) tarafından
 3.5 senedr evliym. Eşim biz tanışmadan 4 ay önce almış. Suan 6 senesi var kredi ödüyoruz. İyi ki de almış şimdi imkansızdi almak. Odedimiz kredi aylık 2.5 bin . O para kira bile yok artk. 

Allahim isteyen herkese nasip etsn. 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
10 yıldır evlıyım 10 yıldır kiradayım canım. Miras felan olmazsa ev alamam maalesef. Annem babam düşünür de insallah bi ev almama yardımcı olurlar. Cunku bı benim evım yok kardeslerim arasında 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 645 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 514 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 430 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,855 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,028 göst.