+7 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (771 puan) tarafından
Kızım öğlen uykusu ve gece erken yatınca baya seviniyorum kafam dinleniyor sessizliği seviyorum biraz. Yanlış anlaşılmasın çocuğu istemiyor musun felan diye. Sizler de boyle düşünüyor musunuz

29 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
Valla oğlum 3 yaşında Bi zamn sonra saate bakıyorum akşam olsa da uyutsam diye çünkü asla enerjisi bitmiyo 1 dakika oturamıyorum hemen ya üstüme atliyo ya tlfona baksam içine giriyo 
-Reklam-
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Benimkiler biri sabahci biri öğlenci biride 2 aylık bebiş. Büyükler uyusa bile bebiş uyumadıgi için bende pek değişen bişey olmuyor.
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Kendime zaman ayirdigim için seviniyorum tabi ki ama oğlum 4 yaşında artk gündüz hiç uyumuyor 
0 oy
(409 puan) tarafından
Dünyalar benim oluyor;)) sevinmek ne kelime bzmde kafamızı dinlemeye ihtiyaçimiz oluyor bizde insanız sonuçta 
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Düşünüyorum tabi ki, uyusun diye gözünün içine bakıyorum. Öğle uykusundayken iş falan da yapmam mesela, çayımı alır telefonda takılır keyif yaparım. Tamam önce anneyim artık, ama bir yerlerde hala bir Büşra var..
0 oy
(644 puan) tarafından
Hemde nasıl kizim 3 yaşında 34 haftalık hamileyim kızım aşırı hareketli konuşkan 1 saat uyusa bile oh diyorum çünkü arkasından koşacak halim kalmıyor artık beynim zonkluyor öbür turlu
0 oy
(7,217 puan) tarafından
Seviniyorum bir yandan üzülüyorum cnk öğlen uyuyunca gece çok geç uyuyorlar 
(336 puan) tarafından
Sst sessizlik bugün en mutlu günüm:D
0 oy
(555 puan) tarafından
Bunu kimse yanlis anlamaz kiz korkma herkez seviniyodur bence ben ohh uyudu diye seviniyorum ne guzel dinleniyorum uyanincada sen uyandinmi gunaydin diye seviyorum 
0 oy
(3,437 puan) tarafından
Aa ne yanlış anlaması kız 4 gözle gece uyumasını bekliyorum eşim de işte oluyor ohh bana kalan mis gibi 1 veya 2 saatim oluyor sonra eşim geliyor onla da 1 2 saat film izliyoruz dinleniyorum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hale01 (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
7 cevap 146 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

411,877 soru