0 oy
158 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (447 puan) tarafından
Eve koşu bandı almaya karar verdim sıkılasarak zayıflamak için yavaş yavaş dıyey yapcam şok dıyetler yapmıycam artık kas kütlemi koruyup yağdan vermeye calıscam acelem yok yavaş yavaş  neden kaslarımı kaybedeyım sonra fızık berbat oluyor popom dümdüz oluyor mesela onu sevmıyorum  .. Ama instgramda karsıma farklı şeyler çıkıyor mesela bı cıhaz gıbı bsıy baglıyor işte mesela 5000 kalori yakmıs gıbı   veya 20 dak bağlı kalan cıhaZda  ama 3 saat kosmussun gıbı etkı edıyorumuş acaba sızce öyle bısy mın yapsam eve koşu bandı mı alsam

8 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Eliptik cihazini arastirdin mi hic
(447 puan) tarafından
Mesela görsel eklesenız
(1,940 puan) tarafından
Hiç iyi değil. Deneyen biri olarak yazıyorum. Bir süre sonra kayışlardan ses geliyor. Kullanmaya değmez..
Bisiklette aynı şekilde hiç güzel değil. G ötüm ağrıyordu 10 dk yapsam . Ben sevemedim 2sinide
(447 puan) tarafından
E Gülo  ben napacam fıkır ver  yürüyüş yapamam evdem cıkamam ben
(1,940 puan) tarafından
Bak bacım aşağıya biri atmış foto. Bulursan kaçırma
tarafından
Yürüyüş bandında koşulmaz aynı tempoda yürümek lazım
-Reklam-
0 oy
(3,685 puan) tarafından

Bence spor yapmak o cihazlardan daha mantıklı. Eliptik bisiklete de bakabilirsin. Ben onun daha etkili olduğunu düşünüyorum hatta bime gelmişti ama almak istiyor muyum kararsızım :)

(447 puan) tarafından
Neden bısıklet daha ıyı dedınız ki bence koşu bandı daha zevklı
(3,685 puan) tarafından
Etkileri farklı spora giderken deneyimlediğim özellikle ayakta yapınca daha etkili oluyor ve karnımı da sıktığım için inceliyordum. Zevk meselesi değişir denemek lazım bantta da ben sıkılıyordum
0 oy
(1,706 puan) tarafından

image

Alti bisiklet gibi degilde bu sekilde olcak

(1,940 puan) tarafından
Bak bu güzel işte . Bunu kullandım . Daha profesyonelleri var. Harikalar. Şahaneler. Ama profesyonel olanlar tekrar diyorum
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Biz aldık eve sonra sattım :)) hem aşaga ses gidiyordu hemde bir rutin oluşturmadik boş yere duruyordu
0 oy
(7,091 puan) tarafından
Koşu bandı öneririm bizde var başlarda 10 dk çıkıyordum sadece şimdi 40 dk 1 saat yürüyorum 
0 oy
(4,538 puan) tarafından
O cihazları kendin yapmamalısın, bunun merkezleri var. Elektrik veriliyor kıyafeti üzerinden eğer bahsettiğin oysa. Ölçüsünü ayarlamak için hangi egzersizlerin iyi sonuç vereceğini vs bilmek için eğitim alman ya da bu işi bilen biriyle yapman gerekiyor. Koşu bandı yerine leslie yap daha iyi masraf etmezsin. Onun yerine ağırlık pilates bandı alıp yapabilirsin.
0 oy
tarafından
 Bağlamalı sallamalı titretmeli cihazlar boş inanki terlemedikce kilo verilmez 
0 oy
(894 puan) tarafından
Koşu bandı düşünürsen bende satılık var 3ay önce aldm 4cocukla kullanamıyorum bı türlü 
(447 puan) tarafından
Olur canım çok ıyı olur  goruselim
(894 puan) tarafından
Gardrop hesabın varmı
(447 puan) tarafından
Yok cnm  dolap var
(894 puan) tarafından
Orda her iki taraftanda çok kesiyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 196 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
7 cevap 157 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugbaca (29 puan) tarafından soruldu

410,552 soru

12,350,803 cevap

40,479 kullanıcı

Kategoriler

...