0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (5,511 puan) tarafından
Pazara gittik hadi dönuste parkta kaysin dedim elbise giydim 40 yilin basinda su kaydiraklarda ipli alan oluyor ya kaydiraga çıkmak  icin basta gayet iyi kaydi yoruldu sonra ayagi iplerin arasina girdi kurtaramadi kendini cocukta yok kurtarsin elbisemle babetimle ipli yerden oglumu kurtardim babetimin tokası kırıldi merdivenden inerken az kalsin ikimiz birden düşüyorduk Allah korudu sinirle eve geldim simdi benim neyime elbise babet falan  mutlu olsun istedim ben sinir oldum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olacağı varmış 
(5,511 puan) tarafından
Yani yapicak birsey yok Allahtan ikimizde düşmedik
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Babetıne yazık olmuş armudun ağaçtan düştüğü gıbı çocuk önüne düşse daha mı ıyı hıssedecektın??? Pazara babetle gıtmen de enteresan poşet araba vs tasınıyor spor daha mantıklı olurmuş parka uygun olmadığı gibi pazara da uygun degıl bence
(5,511 puan) tarafından
Bir muz bir kabak aldim canım agir birsey almadim ki onuda bebek arabasina attim ben cocugum ayrica düşsün mu dedim olanı anlattim sadece neden laf sokma geregi duydun ki suan
(1,064 puan) tarafından
Laf sokmak degılde babet tokası yanı bu kadar sınır olacak ne var çocuk mutlu olsun dıye girmişsin olabilir çocuğuna bısı olmamıs ya o yeter şükür demen lazım
(5,511 puan) tarafından
Ona uzülmedim ki benim ki anlık bir sinirdi sadece o da cocuguma degil kendime benim neyime elbise babet diye
(758 puan) tarafından
Kadının sinirleri bozulmuş iyice bozun
(1,064 puan) tarafından
Anladım ama yınede sakin kalmakta fayda var yapısır babet tokası bısı olmaz
0 oy
(2,851 puan) tarafından

Eğlen geç kız seneler sonra gülerek anacaksın vaktin birinde bu annen elbise giydi de ne maceralar yaşadık diye :)) Allah başka dert vermesin hiç sinir olacak şey yok :) Ben olsam "Yine olsa yine giyerim" derim :D

(5,511 puan) tarafından
Gezmede giyerimde parkda asla kız emziriyorum diye 2 yıldır hic giymedim dügünde bir iki kez o zamanda mama verdik o sıra simdi rahatim dedim daha rahatlayamamisim benim bir iki yılım daha var anlasılan
(2,851 puan) tarafından
Oy kıyamam :( Ben anladım tam olarak neye sinirlerinin bozulduğunu. Elbise de giyersin etek ed her şey giyersin hiç dert etme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 370 göst.
3 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤Muhammedin Annesi❤ (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 453 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
27 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra yasin art (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,885 cevap

43,617 kullanıcı

Kategoriler

...