+2 oy
482 göst.
Aile kategorisinde (793 puan) tarafından
1 buçuk senedir evliyiz. Hala eşimden para isterken çekiniyorum utanıyorum. Normalde çalışıyordum. Eşim çalışmamı istemiyor. Şu an istesemde çalışamam hamileyim. Bir eksiğim olduğu zaman çekiniyorum. Ne zaman istesem verir ama bu utanma durumunu aşamadım. Kışlık bir şeyler almak istiyorum. Her şey pahalı haliyle 5 bin TL isteyeceğim. Bu durumu nasıl aşabilirim. 

37 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
2 yıl 3 aylık evliyim hala utanıyorum ama Allah'tan eşim düşünceli , sevdiğim şeyleri bilir istemesemde alır, arada elbise vs alır, alışverişe çıkartır Allah ondan razı olsun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne utancam be yıllarca çalıştım herşeye destek oldum. Bı ara evi ben geçindirdim.simdi benimde bebiş var çalışamıyorum maaş gelince elime sayar ben ona harçlık veririm .d
0 oy
(28,774 puan) tarafından

Çekinme iste alışırsın zamanla 

0 oy
(9,524 puan) tarafından
Ahaha biz bordo bereli olmuşuz mıhınankadar söküyoruz adamları :D ilk zaman bende oyleydımm ama şimdi cenavar oldum ama parayı ben bırıkımmiçin istiyorum harcamak için değil . Zaten kredi kartım var ek kart ordan harcıyorum nakiti altın yapwbılmek için istiyorum
0 oy
tarafından

Kız ne utanıyorsun eşin o senin ben asla utanmam evlendiğimde 2 3 ay çekinmiştim sonra. Alıştım para istemek çok güzel oluyor :):)

0 oy
(2,413 puan) tarafından
Harçlık atar maaşı aldığı gün, kartın biride bende durur. Ben istemem para vs. Alışveriş yapılacaksa söylerim gider alır geliriz. 
0 oy
(741 puan) tarafından
Bizde market pazar işlerini çoğu zaman ya eşim yapar ya beraber gideriz para istemem o yüzden trednyol vs yerlerde de kartı kayıtlı zaten kayıtlı olmayan yerde de kendi kartımı kullanırım kullandım derim bide eşim sağolsun unuturum ben bırakmayı sen istemeyi unutursun parasız kalırsın der maaşını çeker ya eve bi yere koyar ya benim cüzdanıma koyar kendi evden alıp öyle gider binevi ben para vermiş gibi oluyorum adama :))  ihtiyacım olursa koyduğu yerden alırım sizde öyle yapın olmadı ben unutuyorum çekiniyorum bazen eve bi miktar para bıraksan ihtiyacım olunca ordan alsam deyin 
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Hiçte utanma iste madem calsmani istemiyor para da verecek 
0 oy
(656 puan) tarafından
Ben 7 yıldır tanyrm kocamı 5 yıl olacak evleneli hala utanırım desem verir ama çok utanırım gerçi bu aralar diyorum eskisi kadar kalmadı zamanla aşılıyor ya düşün yani ben daha yeni yeni alışıyorum bir de istemeden ver dedim geçen gün hanım belki lazım olur sende dursun de bir kere şaşırt beni dedim illa istemek mi gerekiyor
0 oy
(1,092 puan) tarafından
4 yıllık evliyim 1 yıldır maaş gibi ayın 15nde hemen 3 bin lirami verir
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Hiç istemek zorunda kalmadım. Evlendiğimden bu yana kendi babamda harçlık gönderir. Elimde hep para olurdu diger türlü de eşimin ek kartı da elimde lazım olunca oradan harcıyorum o ödüyor :D
0 oy
(6,726 puan) tarafından
Başlarda bende çok çekindim ama şuan açıldım istiyorum 7 sene bitti 
0 oy
(314 puan) tarafından
Hiç utanmam valla fırsat verilse iliğine kadar sömürüm de acıyorum artık bi yerden sonra :D gecelere kadar çalışıyor ben yemiycemde kim yiyecek kız :D
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Ben kendim çalışıyorum istemekten ziyade verdim hep borcu vardı beraber kapadık yeni yeni artıya geçti ödediğim ev araba taksidini de ona devrettim şimdi diyorum ki borç tamamen bitince devam ediyormuş gibi benim hesabıma atarsın bende biraz koca parası yemek istiyorum :) sözü var bakalım. Sonuçta ortak yaşam ortak para demek evlilik bence çekinmeden iste ama eşinin istemene gerek bile kalmadan vermesi lazım aslında 
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Valla hiçte çekinmiyorum, zaten maaşını alınca kendine bir miktar alır gerisini bana yollar. Ondan habersiz bir çöp bile almam ama rahatça söylerim alışveriş yapıcam, ne kadar harcayım diye o da şu miktarı geçme bu ay der bende harcarım 
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Çekinmem asla 14 senelik kocam . Ya hesabıma atar ya dolabta para yeri var oraya koyar ben ordan alırım .. hoş genelde beraber alırız ne alacaksak o yanımdaysa zaten para hesabıda fazla yapmam daha rahat alırım:)
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Sağolsun hiç istetmez bir günden bir güne 9 yıldır beraberiz 5 yilimizdayiz evlilikte bir kere istemedim ne alıp ettiğimi bilir aşağı yukarı ve azaldığını düşündüğü zaman gonderir kendime ait kartlarını kapattirmadi hiç düzenli öder ama cekinmem çünkü kendi kartımdan öderim herşeyi ay sonu kart bu kadar derim olur biter para bitti ver olayına hiç girmem 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 519 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,118 göst.
19 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,029 göst.
28 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Deniz33 (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 578 göst.