0 oy
194 göst.
Aile kategorisinde (54 puan) tarafından
Eşim zaten her zaman babasına çok düşkün biri idi. Ailesi yurtdışında yaşıyor normalde, fakat eşim hep onları yanımıza, yakınımıza getirmek istiyor. Babası onun için herkesen önce, evladından bile. Kayınpederim şimdi misafir ama iş kuracaklarmış beraber, birarada olmak için. Eşim o geldiğinden bana çok soğuk ve ters davranıyor. Onu ilgi ve sevgiye boğarken bana karşı çok tahammülsüz. Babasının yanında bana bağırıyor, öyle olunca ise kavgacı kişi ben olmuş oluyorum.

Çok üzülüyorum bu durumlara. Onlar yakınımıza geldiğinde daima böyle olacak. Eşim normalde şefkatli, ilgili biri idi, severek evlendik... ama mesele babası olunca beni bir çırpıda atar. Denge sağlayamıyor. Böyle olunca benim de gönlüm kırılıyor tabi.. 

5 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun biz gurbette yaşıyorduk her zorluğumda yanımda kimse yoktu eşim bana çok düşkün dü şimdi eşimin memleketine geldik eşim ailesine çok düşkün olmaya başladı şuan için zarar vermiyor bana ama zamanla kötü olaçak diye korkuyorum 
(1,349 puan) tarafından
İşte bu yüzden esin ailesinden uzak olmak önemli. Çünkü onunda seninde etrafınizda kimse yok. Birbirinizden başka.ama başka türlü yakın olunca maalesef kavga çok oliyor.. Bende hep gurbet istedm ama payıma aynı şehir düştü
(14 puan) tarafından
Allah'ım onlara fırsat vermesin
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Benim eşim de öyle. Ailesi bişey desin asla sözlerinden çıkamaz. Ben ona diyorum çift karakterlisin. Ailesinin yanında ondan aşırı derecede soğuyorum 
(54 puan) tarafından
Ailesi yanında olmadığında da konu onlar ve özellikle babası olduğunda aynı. Kelime ettirmez. Malesef bunları bilmeden evlendim. Öğrendiğimde artık çoktan evliydik
0 oy
(226 puan) tarafından
Benim eşimde aynı ayda yılda bir gideriz ailesinin yanına ve o bir gün bitsin diye dua ediyorum hemen babasının himayesi altına giriyor bile bile benim kızacağım birşey olsa dahi kavga edicek olsak bile tamam diyor babasına ve hemen dediğini yapıyor iyiki uzakta oturuyoruz yoksa boşanırdık şimdiye kadar Allah yardımcın olsun 
0 oy
(593 puan) tarafından
İnşallah gelemezler de hep uzakta kalırlar özellikle dua edicem sizin için 
(54 puan) tarafından
Rabbim razı olsun, belki en çok da ona ihtiyacım var...
0 oy
(499 puan) tarafından
Ay çok şükür benimki babasıyla hiç anlaşamaz hep tartisirlar
(54 puan) tarafından
Benim eşim de annesinden çok haz etmez ne tuhaf ki, baba baba baba.nerdeyse diyeceğim ki keşke babanla ev tutup yaşasaydınız, benimle evleneceğine
(499 puan) tarafından
Ne çok anneci ne babaci çok şükür ailesibicin pek sıkıntı yaşamadım o konudda

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 571 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 400 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kakulimmm (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 301 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
13 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu

401,014 soru

12,000,474 cevap

36,183 kullanıcı

...