0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (1,250 puan) tarafından
Biliyorum büyük günah ama yok yani cikmazdasin çare çözüm yok düzelmiyor herşey kötüye gidiyor ALLAH biliyor sonuçta böyle bı durumda intihar etmek öbür dünyada afedermi ALLAH

26 Cevaplar

+3 oy
(5,057 puan) tarafından
Bizimle paylaş derdini 
(4,348 puan) tarafından
git demiyorum online görüntülü terapi al diyorum. Şunu unutma, sen kendin için çabalamazsan kimse senin için çabalamaz. Sen görüntülü başla, zamanla tavır ve özgüvenindeki değişimi gördükçe etrafındakilerin de sana olan tavırları değişecek. Çünkü sen onları umursamamayı ya da sorunları kendi açından çözmeyi öğreneceksin.
(1,250 puan) tarafından
Canım nasol oluyir online hiç bilmiyorum ne yapmam gerek
(4,348 puan) tarafından
Araştır biraz illaki uygun fiyatlı yapan vardır, ya zoom üzerinden ya da telefonla oluyor genelde.
Sosyal aile politikalar Bakanlığı tarafından psikolojik destek ihtiyacı duyan kişilere ücretsiz online psikolojik destek verilmektedir. Şehirler de bulunan belediye birimleri bu hizmeti sağlamaktadır.

Psikoterapi halk arasında konuşma terapisi olarak da bilinmektedir. Bu terapiler yüz yüze yapılabilmektedir, ayrıca ücretsiz online terapi şeklinde de olabilir. Psikolojik olarak kendini iyi hissetmek isteyen bireylerin sık tercih ettiği yöntem ücretsiz online psikolog hizmetleridir. Bu da devlet tarafından online ve ücretsizmiş.
(768 puan) tarafından
Kuran oku Allah a yönel o herseyin dermanı onda
(18,143 puan) tarafından
Hiwell diye bir uygulama var. O programı indirip online olarak psikologlar dan birisi ile görüşme yapabilirsin. Ama ücretlidir oradaki görüşmeler. Bence sen eşine tekmeyi bas. Sözüm argo falan ama yani bir insan ölmeyi düşünecek kadar bunalime girecek ve eşi prikologa gitmesine izin vermeyecek. Canından kıymetli mi ki eşin. Sen öldün mü yarın yenisiyle evlenir. Çocuklarının başına üvey anne getirir. Nasıl biri olacak garantisi var mı. Kendini dusunmuyorsan evlatlarini düşün. Onların başında sağlıkla dur. Sağlık da sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da saglamlikla olur. Allah'ım feraha çıkarsın. Sıkıntılarını gidersin.

Ve sana en büyük tavsiyem TÜLAY KÖK ün videolarini YouTube dan izle muhakkak.
-Reklam-
+1 oy
(5,058 puan) tarafından
Bilinçli bir şekilde intihar affedilmez ama ruh hastası olan insanlarda bilinç yok zaten onların ki hastalıktan olduğu için affedilebilir diye biliyorum. 

Her zorluğun bir çıkışı vardır. Mutlaka vardır o çıkışa gitmek insanların işine gelmiyor 
(1,250 puan) tarafından
Sagolun
(5,058 puan) tarafından
Sizinle müsait olduğunuzda konuşalım
+1 oy
tarafından
Çok sevdiğim bir söz var "Sen gömüldüm sanarsın ama belki de ekilmişsindir."

Ölümü göze alacak kadar gözü kararan birisi, ondan evvel kendini tedavi edecek kararlılığa da sahip olur.

İntiharın affı yok, cinnet geçirip delirerek kendini öldürenler müstesna.

Ne kadar zorluk yaşarsanız yaşayın asla Allah Rasulü kadarını yaşamadınız. Sahabe-i kiramın çektiği çileleri çekmediniz. Hatta siz de biz de onlardan kat kat daha rahat hayat yaşıyoruz.

İntihara cesareti olanın psikologa görünecek cesareti de olur. Lütfen her sesi kısıp kendi sesinizi dinleyin.
0 oy
(8,578 puan) tarafından
Olmuyor 

Herseyin vardır bir cozumu
(1,250 puan) tarafından
Çok yoruldum cabalamaktan düzene sokmaktan hep kısır dongu
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Asla affı yok asla 
(1,250 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(682 puan) tarafından
Ölüm dışında her şeye çare vardır öyle düşünme şeytan vesvese verıyor mutlaka vardır çözüm. Lütfen bu düşünceleri at kafandan. 
(1,250 puan) tarafından
Hiç bir şey düzelmiyor ve kötüye gidiyor
0 oy
(16,077 puan) tarafından
Rabbim verdiği derde sıkıntıya da sabır göstermemizi istemiyor mu Rabbim tabiki affedicidir ama bu öyle bir şey değil derdin de ondan geldiğini kabul edip sebat etmen gerekiyor ki intihar açık açık isyandır 
(1,250 puan) tarafından
O dereceye geldim tek çare o geliyor bana
(16,077 puan) tarafından
Sen ölünce de her şey düzelmeyecek çare dediğin şey daha iyi bir duruma getirmesi gerekmez mi ? Hayatta kalırsan bir şeyleri düzeltme şansın olur. Yukarda bir yerde kimseye yaranamıyorum demişsin belki de yanlışın bu herkesi memnun etmeye çalışma önceliğin kendin olsun
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Affetmez bacım

İmtihan dünyasındayız . Dünyaya da laylaylom için gelmedik. 

Tam da senin nick gibi dünya boştur. Böyle bir dünya için kalkıp sonsuz ahireti yakmak ne demek ..

O can sana Allah ınn emaneti. Emanete hıyanet etmek mi ?
(1,250 puan) tarafından
Öyle ama hic bir şey yoluna gitmiyor canımdan kanımdan gidiyor yipraniyoruz psikolji kalmadı ama dünyadaki yasagidim şeyler düzene girmiyor başka birine çok sidmradan ve basit şeyler neden bana böyle imkansız oluyor bu neyin bedeli
0 oy
(121,756 puan) tarafından
o isin affi yok afedersin totondan kan alirlar topragin altinda dua et namaz kil sadece rabbime anlat derdini dermanin rabbimde
(1,250 puan) tarafından
Bı tek kuran okurken namaz kılarken içim biraz ferahliyor zaten
(121,756 puan) tarafından
zikirleri arastir zikir cek
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Oyüzden böyle düşünceler olmamalı. Ve malesef o can sana emanet zarar veremezsin. Af olcağını sanmıyorum ama yinede en doğrusunu Allah bilir.
(1,250 puan) tarafından
Sagolun
(1,546 puan) tarafından
Kesinlikle şer gördüğün şeylerde hep hayır var.... Her şerde bir hayır her hayırdada bir şer vardır oyüzden korkman gereken şerler değil aslında hayırlar..
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Bu düşüncenden vazgez dinimizde affı yok imansız gidersin müslüman olduğun halde ne derdın varsa paylaş canım kimsenin görmesini istemiyorsan bile özelden yazabilirsin her derdin dermânı vardır bol bol zikir çek Kur'an oku bu şeytanın vervesesınden kurtul.. Kalk şimdi bır abdest al secdeye git Rabbime anlat derdini .. 
(1,250 puan) tarafından
Bı tek kuran okurken namaz kılarken rahatlıyorum oda küçük bebem var sahaba kadar ağlıyor gizume uyku girmiyor guzduz akmsa kadar kucağımda ibardete bile zaman yok hiç bir şeye yetişemiyorum hersi eksik yapıyorum
(1,250 puan) tarafından
Dua edin bana ne olur
(2,372 puan) tarafından
Ederım guzel kardeşim Rabb'im gönlüne ferahlık versin ❤
0 oy
(387 puan) tarafından
Hemen arıyorsun psikoloğdan randevu alıyorsun kendini iyileştirmek için adım atman lazım herkesin böyle dönemleri olmuştur ama ölmek çözüm değil bu düşünceyi at kafandan !
(1,250 puan) tarafından
Eşim izin vermiyor psikologa gitmeme
(387 puan) tarafından
Böyle biseye nasıl izin vermez önce gitsin o bı tedavi olsun belkide senin böyle olmana o sebep oldu
(1,250 puan) tarafından
Zaten ailesiyle arada denge kurmadi onalri tuttu hep ben kotumusum gibi davrandı psikolojimle oynadı hep ben haklıyım dedi narssit
0 oy
(495 puan) tarafından
İntihar etmiş kolundaki izi kapamak için dövme yaptırmış bide midesi yıkanmış biri olarak söylüyorum her ne yaşıyosan bil ki geçicek sadece sınav olduğunu bil.Ben çok pişmanım çok utanç verici bişey bu.Kaldı ki can vermek o kadar kolay bişey değil hiç o filmlerdeki gibi bişey değil.O günden beri iğne bile olamıyorum kan görmeye dayanamıyorum 
(1,250 puan) tarafından
Sagolun yardımcı olduğunuz icin
(495 puan) tarafından
O yüzden lütfen at o aklından geçen saçmalıkları sakın şeytana uyma
0 oy
(401 puan) tarafından
Bende düşünüyorum bunu 
(1,250 puan) tarafından
Offf ya neden herşey bu kadar zorlasiyir bazı insanlar icin
0 oy
(7,300 puan) tarafından
Bulunduğun ortamı değiştirmeyi denedin mi? Seni kim mutsuz ediyorsa çıkar hayatından. 
(1,250 puan) tarafından
Denedim hayatımdaki herkes ben kötü gecimsiz sorunlu hiç bı ise yaramayan onlra yukmusum gibi davranıyorlar hep onlar haklı bana fikrimi ne istediğimi ne için cabaladigim bilmiyirlar anlamıyorlar ben sadece bana ve çocuklarıma eşime ait bı çekirdek ailme olsun istedim ama bencilsin diyorrlar kotusun diyorlar psikolojimi bozdulr narsist iste
(7,300 puan) tarafından
Kim bunları yapan
(1,250 puan) tarafından
Eş ve ailsi benim ailemde sen eziksin hakkini savun diye psikolojimi bkzdular
(7,300 puan) tarafından
Eşinle konuş ve bu sebeplerden dolayı ailenle görüşmeyi kesiyorum de. Aile ile yaşadığın sıkıntılar eşinle senin arani bozuyor olabilir. Eşinden bu konuda saygı iste.
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Hiçbir yol çıkmaza gitmez hele anne isen böyle şeyler düşünmek çok yanlış boşver kimse yaranamiyorsa yaranmasin umursama hayatın akışına bırak 
(1,250 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(893 puan) tarafından
İntiharın asla affı yok. İnsanlardan uzaklaşmayı denemelisin.
(1,250 puan) tarafından
Denedim hayatımdaki herkes ben kötü gecimsiz sorunlu hiç bı ise yaramayan onlra yukmusum gibi davranıyorlar hep onlar haklı bana fikrimi ne istediğimi ne için cabaladigim bilmiyirlar anlamıyorlar ben sadece bana ve çocuklarıma eşime ait bı çekirdek ailme olsun istedim ama bencilsin diyorrlar kotusun diyorlar psikolojimi bozdulr narsist iste
(893 puan) tarafından
İlginç bı çevren var
0 oy
(492 puan) tarafından
Kız güzel kadın günahı affeden Allâh kapı açmaz mı sanıyorsun belkı önünde kapılar var sen acmıyorsun. Bak sımdı benım örnek verıcem sen sakınleneceksın. Önce herkesı ama herkesı  dısarda bırakacaksım o onu demıs bu bunu demıs dıye. Elıne kalem kağıt alacaksın dertlerım dıye baslık atıp yazacaksın mesala parasızlık mesala esının sınırlenmesı dıye dıye. Bunlardan elalemın sana soyledıgı sozlerı sıleceksın. Yüzde yetmıs derdın gıdecek dıgerlerının yanına da çözüm yazacaksın bıldıklerıne yazıp bılmedıhıne sıru işareti. Bıldıklerınle baslayacaksın vak mesala bu sana hayatının çözümü 
(1,250 puan) tarafından
Çok tesekur ederim canim

Söyle bı şey ben cabaladikca herşey iyi yolunda ilersesin diye hayatım cevremdekiler düzene girsin diye cabaladikca kalp kırmamaya cabalikca bana psikolojik basnki yapiyorlar mesela tepeme çıkıyorlar ben sinir koyunca bu sefer kötü gecimsiz hiç bı ise yaramyan sonrunlu biri gibi davranıyorlar ban psikolojik baskı yapıyorlar ne yapayım ezmelerine izin versem olmuyor karşı koyunca olmuyor bu insanlar beni bitirdi narsist iste
0 oy
(375 puan) tarafından
Ne burcusun Akrep veya Başak mi seninle iletişime geçelim. 
(1,250 puan) tarafından
Yok canım ne burcu olduğumu bende bilmiyorum doğum tarihim yanlış anne baba hatirlamiyormus kafadan atmışlar kimlige göre yay ama gerçek tarih degil
0 oy
(5,559 puan) tarafından
Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Aklına bile getirme en büyük günahlardan birisi çünkü.
(1,250 puan) tarafından
Sagolun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 366 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,866 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Saltanat (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 672 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu