0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (1,250 puan) tarafından
Biliyorum büyük günah ama yok yani cikmazdasin çare çözüm yok düzelmiyor herşey kötüye gidiyor ALLAH biliyor sonuçta böyle bı durumda intihar etmek öbür dünyada afedermi ALLAH

26 Cevaplar

0 oy
(472 puan) tarafından
intihar edince sen kurtulursun belki de (ya da kurtulurum diye düşünürsün) geride kalan çocuğunun ömrü boyunca yaşayacağı tramvayı, biten hayatı ne olur onu hiç düşündün mü?
(1,250 puan) tarafından
İşte düşündükçe aklımı kayvdecem cikmazdayim gibi
(472 puan) tarafından
intihar düşünmeniz bile çok korkutucu çocuklar için. bence çıkmaz konusunda psikolojik destek alın
-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından
Kimse için değmez seni gömerler iki gün sonra unuturlar olan sana olur. Hepsini sktr et kendine iyi gelecek şeyler yap dışarı çık yürüyüş yap. Depresyona girmiş olabilirsin istersen bir doktora görün. İnsanların seni ne kadar çabuk unutacağını bilseydin yapmazdın hiç birine değmez. Şöyle düşün doğru duvar yıkılmaz tek de olsan vicdanın rahatsa Sana hiç bişey olmaz hepsi tek tek dökülür sadece izle 
(1,250 puan) tarafından
Aynen öyle sagol
0 oy
(1,458 puan) tarafından

Canım bu uygulama terapi için bir bak istersen kendin için çocukların için yaşamalısın 

image

(1,250 puan) tarafından
Çok tesekur edrim
(1,458 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(2,944 puan) tarafından

Gerçekten dalga geçtiğinizi düşünüyorum  intaar edecek biri bunu asla yazmaz dillendirmez ve intaar düşüncesi anlık bir durumdur bir anlık gaflet ile yapacak olan yapar sizin gibilerinki sadece dikkat çekmek  yüzden  böyle postları okuyup gülüp kimine kahkaha atarak çıkıyorum ama buna genel olarak yazmak istedim 

Allah doğru yoldan ayırmasın nd yaşarsan yaşa başına ne gelirse gelsin  daha kötüsünü düşünerek rabbime sığın kalpten inanarak rabbime sığınırsan herşey yoluna girecek buna inan bu şekilde sen sınavda kalıyorsun yaşadıklarımız yaşayacaklarimiz rabbimin sınavı  rabbim lahiyla sınavlari geçenlerden eylesin inşallah ♥️
(1,250 puan) tarafından
Keşke tek derdim burda post açıp dalga geçmek olsaydı kimsenin acısını hafif gormwyin
(2,944 puan) tarafından
İyi okuyun okuduğunuzu algılayin ben kimsenin acısını hafife almıyorum benim yaşadıklarımda bana göre bana ağır ama şuna eminim intaar edecek biri bunu asla dillendirmez yazıp reklam yapmaz
0 oy
(829 puan) tarafından
İntiharın affı yok, bütün ailen sana sırtmi çevirdi seni taslayip yerinden yurdundan mi ettiler seni üç ay boyunca aç sussuz mu bıraktılar seni öldürmek için herkes birlik olup tuzak mı kurdu üst üste evladını sevdiğini mi kaybettin yada daha doğmadan babasız kalıp dört yaşına geldikten sonra da annenden mi oldun ince bir hasır üstünde mi uyurdun ??

İşte kendime hep bunları hatırlatırım yazdıklarım sadece bir azı bunları ve nicelerini kim yaşadı biliyor musun? 

Peygamberimiz Hz Muhammed sav o pes etti mi hayır halbuki kendisi âleme rahmet olarak gelen cenabı hakkın sevgilisi Hz Muhammed sav idi bizim ne haddimize bir kaç sorun gelince hemen isyan edip günaha bulaşmak biz sabrı Hz Muhammed sav den öğrenmeliyiz o yüzden kardeşim Allah'a sığın o elbet sana yardım edecektir sadece sabır ve dua ile Allah'a sığın 
(1,250 puan) tarafından
Haklısınız tesekur ederim
(829 puan) tarafından
Ne demek rica ederim sadece fark etmeni istedim
0 oy
(1,128 puan) tarafından
Ya ölunce bin beter bir hayat varsa?nedne opmeyi kurtulmak saniyir insanlar sasiriyorum.
(1,250 puan) tarafından
Doğru amaacaresizlik iste

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 366 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,866 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Saltanat (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 673 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu