0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kuzey cepheli ev ısınırmi sizce kışın arkadaşlar 3 katlı 3. Kat yalıtım yok böyle oturan varmi 

7 Cevaplar

0 oy
(3,665 puan) tarafından
Çok eski bina değilse ısınabilir ben daha önce kuzey ve Batı cepheli evde oturdum 4 yıllık binaydı ama ısınıyordu
(1 puan) tarafından
60 yıllık mis ya
(11,610 puan) tarafından
Yok artık bina hala ayakta mı
(11,610 puan) tarafından
Kaynanamların evi kuzey cephe kışın kalmaya gitmiyorum üzerimize çiğ yağıyor gibi gece sanki aşırı soğuk oluyor. Yeni bina bu arada
(3,665 puan) tarafından
Çok eski ısınmaz o bide deprem  falan olsa Allah korusun insan yeni binaya bile güvenemezken bu kadar eski bir binada oturma imkanın varsa başka bul yakıtlar zaten pahalı
(1 puan) tarafından
Eski binalar daha sağlam oluyor eskiden daha kaliteli malzeme kulanilirmis şimdi yeni binalarda daha ucuz malzeme kulanlyr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalıtım yoksa kuzey cephe ise güneş az görür soğuğu çok çeker içeri normal birinden daha fazla yakarsın doğalgazı anca ısınırsın 
0 oy
tarafından
Sen cepheden cok yaninda wv varmi ona vak benim fvim guney cephe ama dibime bina dikmisler hic isinmiyo cok yakiyorum oyle isiniyo ama karanlik oluyo hamileligim zehir oldu hamilelik bi yandan karanlik bi yandan butun gun yataktan cikmoyodum 
0 oy
(13,824 puan) tarafından
Isinacagini sanmam benim akşam üzeri vururdu sadece güneş içeri eski bina yalıtım yok 2 oda yakardik sadece o zaman için 500 600 gelirdi kapıları kapalı tutardik 
0 oy
(2,238 puan) tarafından
Hangi sehirdesin? Antalya da ısınıyor. Ama soğuk bir memleketse bir de son kat 60 yıllık diyorsun bir de donarsınız. 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Isınma malesef 
0 oy
tarafından
Yaşadığın şehre bağlı. Kışları uzun ve sert geçen bi şehirdeyse bahsettiğin ev sıkıntı büyük. Hem eski bina diyosun, hem ısı yalıtımı yok diyosun. Gerçi binanın eskisi yenisi kuzeyi güneyi pek fark etmiyo yalıtım olmadıktan sonra. Benim evde yalıtım var, evde tişörtle duruyorum şuan, ara kat bi de benimki. Önceki evde yalıtım yoktu, giriş kattı, soba yakmadıkça kazakla dursan üstüne battaniye alsan fark etmiyodu. Soba söner sönmez evşn soğumaya başladığını da söylememe gerek yoktur herhalde. Sırf evin soğukluğundan ötürü çıktım o evden,7 buçuk aylık hamile halimle eşya yerleştirmeye çalışıyorum kaç gündür. Ama dediğim gibi bak kışları ılıman geçen bi şehirdeysen çok fark etmez ama soğuk geçen bi şehirdeysen zorunda kalmadıkça yerleşme o eve
(1 puan) tarafından
Konya cnm

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
12 cevap 461 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (838 puan) tarafından soruldu
0 oy