0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Arkadaşlar eşim bu arabadan almak istiyor Bu ay ki Bütün maaşını ve yarım bir altın bir çeyrek altınımdan vermek istiyor Sizce vermeli miyim almasına izin vermeli miyim vermemeli miyim ben pek beğenmedim arabayı sizlerle diyeceksiniz resimli

image

16 Cevaplar

+1 oy
(13,567 puan) tarafından
Arabanız yoksa tipine değil işlevine bakın bu zamanda arac büyük nimet ager hasarsizsa ben aldırırdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer cok ihtiyaciniz varsa gelen giden yeriniz coksa almalisiniz bence canım..arabasiz da olmuyor.. inşallah ilerde daha guzelini alirsiniz
0 oy
(3,989 puan) tarafından
Bütçeniz buna yetiyor diye bunu almak istiyordur, yoksa her erkek daha lüks arabaya binmek ister. Bir de altın vermek istemiyorum vs diyenleri gerçekten anlamıyorum, bu araba evin ve birlikte kullanılacak. Kaldı ki altınlar da ileride ev araba yine birikim için alınıyor. 
0 oy
tarafından
Bence ayağınızı yerden kesiyor yaa ona bakın canım araba olmazsa olmaz gerçekten bu zamanda 
0 oy
(883 puan) tarafından
arabanın tipini beğenmemizin bence bi anlamı yok. eşin akıllı bi adamsa yatırımına karışma derim. motoruna bilmem nesine bakmıştır zaten. alabileceği en iyi araba buysa eğer bırak alsın. çirkin mirkin deyip hevesini kırma. bizim ilk arabamız 1993 modeldi. eşim konforlu ama bütçemize en uygun olanın o olduğunu söylemişti. sonra satıp yükseltmek nasip oldu. 

araba işinde hiç karışmam ben. sen en iyisini bilirsin hesabını iyi yap yeter diyip susarım. hatta bana motor alacak yakın zamanda sordu ne istiyorsun diye. 50 lik olsun da hangisi iyiyse ondan al dedim. yatırımlık taşıtı o daha iyi anlıyor çünkü
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Daha iyisini alacak paran altının birikimin yoksa alinanı kabul etmelisin elinde daha iyisini alacak para olsa zaten daha iyisini alır şimdilik alsın kullanın ilerde model yükseltir 
0 oy
(2,165 puan) tarafından
Araba tipine göre değerlendirilmez canım hele böyle eski arabalar. Hasarı varmı masrafı varmı parçaları bulunur mu vs vs gibi şeylere bakılır. Herkes ister cipe binsin :) 

Yani bence aldır belki adam al sat yapacak çünkü yılbaşı geldi muhtemelen yine fiyatlar uçar. 
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Gücünüz neye yetiyorsa gorselden daha önemlisi sizin maddi gücünüz motosiklet kullanan biri için belki bu araba lüks iken jeep ile gezen biri için düşük model bir araba o yüzden burada herkesin fikri kendine göredir senin kesene göre değil 
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Araba sağlam ağır kazalı değil ise alınabilir o yüzden güzel bir muayene sokun O'na göre alın yoksa masrafları bitmiyor eski arabanın kış geliyor araba olmayınca çocuklarla bir yere gitmek de zor oluyor para biriktirip sonra daha güzelini alısınız
(118 puan) tarafından
1 kız çocuğum tek var oda 5 aylık cnm bende öyle düşünüyorum ama masrafları çok para ihtiyacımız var öncelik ev almak istiyorum
0 oy
(107 puan) tarafından
Adam kendini parasına göre ayarlıyor kim istemez ki arabanın son model olmasını ben olsam verirdim hiç düşünmeden
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Eşeğin yemediği ot başını agritir doyerekden anlamadigimi aktarır.isinizde selamet dilerim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Tipine değil iş görmesine bakarım aldık biz tüm altınlarımi verdim neredeyse eski bir tane zor aldık çok işimize yaradı çocuk olunca çok lazım oluyordu yeni sattık gene ihtiyaçtan
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Bir arabanın bi cocuk kadar masrafı var. Mesele arabanın tipi degil ama eski eğer eşin arabadan anlayan biri değilse hiç bulaşmayın. Sanayide uğraşıp başını ağrıtacağına hic olmasın daha iyi. Sadece kaputu açıp kapamaya 1000 lira istiyor ustalar,parçası bakımı şunu bunu derken çok para yiyor araba. Onu göze almanız lazım.
0 oy
(610 puan) tarafından
Arabanın motorunda sıkıntı yoksa alınır araba ihtiyaç şuan burada en kötü araba toros işlerini görüyor sorduğum zaman 
0 oy
(13,565 puan) tarafından
Aracın fiyatı ne kadar önemli olan experr raporu 
(118 puan) tarafından
80 bin lira galiba
(13,565 puan) tarafından
80 e araba yok canım
(118 puan) tarafından
Var cnm eşimin çok yakın arkadaşı dır arabayı satan acil paraya ihtiyacı varmış ondan 80 demiş eşimde aldı
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Arabasiz olmaz cocugunuzda varmis Allah korusun gece acil hastaneye yetistirmek gerekir araba nerden bulcaksaniz bence her eve bir tane araba şart imkan dahilinde

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 276 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,061 göst.

408,435 soru

12,271,355 cevap

37,599 kullanıcı

Kategoriler