0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim iki gündür çok canım sıkkın samimi olduğum bir arkadaşım dün akşam beni aradı dün akşam eşim oğlum kaynımın oğlu dışarı gittiler markete gidip gelecekler arkadaşım beni arıyor senin eşinin arabasını bir tane kadın gördüm  dedi beni. Yok dedim oğlum tanımın oğlu  saçları uzun yanlış gördün dedim yok eminimin kadındı dedi   neyse eşim geldiler söyledim kızdı ne sacmaliyrsun dedi oğlum  yok vdedi kaynimin oğlu yok yenge ne kadını bemdim amcam dedi m siz olsaydiniz akrkadasimiza ne derdiniz...

12 Cevaplar

+1 oy
(14,148 puan) tarafından
5 kere okudum anlamak için
(14,148 puan) tarafından
yok:)
tarafından
Hanımefendinin  eşi markete gitmiş yanında da oğlu ve yeğeni varmış. Bu sırada hanımefendinin arkadaşı,  arabada hanımefendinin eşiyle oğlunu görüyor ve oğlunu bir kadın saniyor(çünkü iglunun saçları uzunmuş). Hemen aramış fitne fucur kadına yetiştirmiş. "senin arabada eşinle bir kadın var" diye bu hanim da "o kadın değil, benim oğlum" demiş ama arkadisi ısrarla " yok yok kadındı" diyerek dolduruşa getirmeye çalışmis olay bu.
(8,015 puan) tarafından
Tekte anladım abartmışsın sanki
(5,080 puan) tarafından
Yo abartmamış bende anlamadım. :D
(14,148 puan) tarafından
teşekkürler:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Arkadaşlığınızı kesin derim tamam sizi uyarmak istemiş arkadaşlık yapmış ama siz oğlum dediğiniz halde ısrarla öyle diyorsa ve oglunuzun saçının uzunluğunu biliyorsa bu bayağı fitne tohumlarını ekmektir. yani eşiniz arabaya gerçekten bir kadın atacak olsa, bunu yeğeni ve çocuğu yanında yapar mı akıl var mantık var :) arkadaş sizi bayağı dolduruşa getirmeye çalışmis bana yapılsa artık arkadaşım demezdim. 
+1 oy
tarafından
O arkadaşına dikkat et
0 oy
(1,995 puan) tarafından

Hangi gözünle gördün söyle oyayım derdim:D

(38 puan) tarafından
Ya ben istemiyorum kimsenin kalbini kırayım yani çok da zoruma gitti niye böyle bir şey yaptın görse dahi iyi bir arkadaş olsaydı zaten bana demezdi huzurumu bozmak için söylemiş bence
(1,995 puan) tarafından
Boşboğazlığından söylemiştir bacım...
Millet kendi kusurlarını örtmek için bazen bizimkileri çıkarır ortaya
0 oy
tarafından
Kız eşinde de cesaret varmis kayni oglu ve senin oglun olan arabaya kadin sokmus sjsjsjs

İnanma canım..esin yalniz olsaydi derdim he bir ihtimal.
0 oy
(4,569 puan) tarafından
Hata sende. Adam birini arabaya alacak olsa oğlu ve yeğeni yanındayken alır mı? Sana yetiştirmelerinden çekinir bir kere. Kanıt yok bir şey yok, arkadaşını geçtim hatanın büyüğü sende bence. Başkalarının lafıyla direk suçlanmaz. 
0 oy
(20,539 puan) tarafından
Arkadşin pek güvenilir değil sanki. Bir insana bunu söylemenin yolu bu değildir. Israrla kadın gördüm demesi asıl beni iskillendirdi. 
0 oy
(4,371 puan) tarafından
Böyle bir şey gerçekten görülse bile bir çok ihtimal var yani insan bi düşünür kimdir kardeşi mi falan diye. Kırmamayı falan düşünme iyi niyetli olan emin olmadan bir şey söylemez. Boşuna içine kuşku düşürmüş ya derdi neymiş sor ya da uzak dur
0 oy
(13,375 puan) tarafından

Arabayı benzetti sanki görsem de söyleyemem kız o nasıl rahat söyledi öyle 

0 oy
(3,264 puan) tarafından
Arkadaşımı getirip bana söylediğini eşimede söyle derdim o zaman doğrumu yalanmı ortaya çıkardı 
0 oy
(54 puan) tarafından
Arkadaşına bişey deme bı sure mesafe koy. Sorarsa da yokmus öyle bişey de hemen kapat konuyu. Ama bnce gözün eşinin üstünde olsun yine de
0 oy
tarafından
Yok artık tabiki eşime ve çocuğuma inanırdım

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 2,032 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Cicek7888_ (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,006 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.