0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
2 yaş sendromu diye bir şey yokmuş.. 3 yaş sendromu var bence kesinlikle..2 yaşındayken bir melek olan şiir okuyan şarkı söyleyen izinsiz hiç bir şey yapmayan güzelce  evcilik oynayan kızım 3 yasinda berbat bir hal aldı.. akıl saglimizi yitircez Allah aşkına nasıl geçer nasıl davranmak gerekir..çocuktur geçer demeyin vallahi bu hiç normal bir durum değil.. cocuk resmen anırır gibi ağlıyor ama her şeye her şeye.. çevremde kimse böyle mahvolan bir çocuk görmedi ya ne kadar iyiydi..ağzını bi ayırıyor 1 saat insan dışı bir bagirmayla ağlıyor.. eşim duymaz oldu kulağım çınlıyor diyor artık.. alttan alıyoruz olmuyor oyun oynuyoruz olmuyor..ısırıyor vuruyor inanamıyorum nasıl bu hale geldiğine.. sakince uyarıp ilgisini başka şeye çevir falan demeyin..asla ilgisi dağılmıyor.. mesela bi sandalyeye oturuyorum oraya ben oturcaktim diye bi başlıyor 1 saat 2 saat anırıyor..sonra dediğini yapmadım diye vurup ısırmaya başlıyor bu da yeni çıktı..  allahim delircem artık bende vurmamak için zor tutuyorum kendimi..içinde fırtınalar kopuyor çocuğun.. sesi de o kadar gür ki ben böyle bi kız çocuğu ne gördüm ne duydum..sesiyle apartmanı inletiyor..ne yapayım nasıl yaklasayim çözümü var mı geçici mi bi yol gösterin.. internette yazanları uyguluyoruz hiçbir işe yaramiyor

9 Cevaplar

0 oy
(4,482 puan) tarafından
Gülerek okuyorum fhhshshs 3 yaş erkek annesi olarak buradan ayrılıyorum.
(1,002 puan) tarafından
Komik olan nedir???
(4,482 puan) tarafından
Komik olan sizin ironiden anlamamanız.  Cmlenin sonunda bende 3 yaş annesiyim diye belirtmiştim farkındaysanız.
(7,791 puan) tarafından
Ağlanacak halimize gülüyoruz demek istemiş arkadaş
(4,482 puan) tarafından
Kendisi bir şeyler daha yazdı geri gizledi sonracevap vermedim stresli tartışmaya yer arıyor diye. Bir çoğumuz yaşıyor bu zorluğu. Ki bende de var 3 yaş ve 7.5 aylık iki tane evlat.
tarafından
Daha dün sinir krizi geçirmiş bir anne olarak bende grubu terk ediyorum diye ortamı yumuşatayım :D
(4,482 puan) tarafından
:D zor bacı zorrr bi ara saçımı yoluyordum kafamda saç kalmadı
tarafından
Ayy bende kafama vuruyordum cidden nöronlarım geberdi :D tövbe ya
(4,482 puan) tarafından
Hxhshaha şimdi gülüp 10 dk içinde üüü diye ağlarız jchsh sinirden
-Reklam-
0 oy
(5,566 puan) tarafından
Biz 2 yasida yasadik. Suan 3 yasi yasiyoruz. Siz bence 2 yas sendromuna gec baslamissiniz. 

Ben uyariyorum dogrusunu anlatiyorum sonra da aglarsa aglasin. Zamanla azaliyo. Ara ara yukseliyo.
0 oy
(41 puan) tarafından
Biz de 3 yaşını geçtik aynı şekilde vurmak ısırmak istediği olmadığı zaman özellikle sürekli bağırmak kendi istediğini onaylatmak hep böyle yani yalnız değilsiniz biz de aynı şeyi yaşıyoruz eskiden vurma huyu falan yoktu ama şu son 6-7 aydır vuruyor ısırıyor bayağı da vuruyor yani bazen gerçekten ben de çok sinirleniyorum uyarıyorum filan ama kesinlikle işe yaramıyor öyle yani İnşallah geçer düzelirler büyüdükçe
(1,002 puan) tarafından
6 7 ay mı.. ahh biterim vallahi :(( teşekkür ederim cevap için..
0 oy
(1,420 puan) tarafından
27 aylık şuan sizin anlattiklarinizi yaşıyoruz acaba 2 yaş sendromuna yeni mi girdi 
(1,002 puan) tarafından
Aslında gelişimi öndeydi..her şeyi hemen kavradi çabuk konuştu falan ama demekki bu sendrom sonradan olabiliyormuş.. bizi zaten hayal kırıklığına uğratan bu oldu..olgun zeki bir çocukken hiç biseyi bilmeyen sürekli ağlayan bir bebeğe döndü..
(1,420 puan) tarafından
Tıpa tıp aynısını yaşıyoruz resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor şuan olabilir sizde geç göstermiştir belki
0 oy
(5,441 puan) tarafından
Ben bu sendromu kızım bır yaşını geçtikten sonra alasını yaşadım bide hamileydim zehır etmişti hamileliği krize girdi mi asla susmazdı artik oturur bakardım ağlardım bazen de 7 yaşına gırecek ağlama krizi yok ama şimdide ergen gibi davranıyor
(1,002 puan) tarafından
Ne kadar zor bir şeymiş bu ya benim de 5 buçuk aylık bebegim var bi de..çaresiz kalıyorum ve artık ağlayamıyorum bile..
(5,441 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum öyle bır bağırarak ağlardı ki 2 saat sürerdi sürekli dua okurdum sakınleşsin dıye babasıda çok ılgılenırdı ama krizi tuttumu kafasını yere vururdu kendini atardı yere aglamasıda tuhaftı videoları var iyiki çekmişim şimdi izletiyom anne ben nıye böyle yapmışım senide üzmüşüm diyor cadı☺
(1,002 puan) tarafından
Ayy ben de bi video çekeyim dedim telefonumu kiriyordu az daha..gerçekten folik asitten oldu galiba bu yeni nesil çocuklar böyle
(5,441 puan) tarafından
Onuda yaptı çekme çekme diye bana vuruyordu ayy nasıl atlattım ya çok zor günlerdi yardım edenımde yoktu aynı senın gıbı ıkı küçük bebek zaten gece uykusuz kalıyodum sabah'ta kızımın krizleri bitmiştim.. Şükür yıne büyüdüler de birazda olsa rahatım.. Ben oglumdan hiç cekmedım çok uysaldı
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Bunun bir çözümü daha bulabilen bir anne yok. 20 ay boyunca her yerde bebek arabası ile gezen, lafımdan çıkmaya kızım 6 aydır AVM'lerde tepiniyor, yerlere yatıyor. Artık bir yere gitmeye korkuyorum o derecede
(1,002 puan) tarafından
Aynen ben de hiçbir yere çıkmak istemiyorum çok kötü bir haldeyiz bir anda bambaşka bir insana dönüştü
(2,657 puan) tarafından
Zamanla alışıyorsunuz emin olun. Bazen aşırı güzel geziyoruz ama bazen anlıyoruz sorun çıkacağını tedbir alıyoruz önceden, sinirlenmesin diye. Sonuçta bugünler geçecek, onlarda birey olmaya çalışıyor
(1,002 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim..inşallah onlar birey olurken ben birey olmaktan çıkmam:/
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Benim oğlumda bu şekilde.bir de kızım var büyük fakat küçükten beter .bende akıl sagligimi yitirmek üzereyim 
(1,002 puan) tarafından
Yaslari kaç.. büyüdükçe geçmeyecek daha kötü olacak diye çok korkuyorum..çünkü arsız oluyorlarmis iyice
(11,935 puan) tarafından
Biri 3.5 diğeri 10
(1,002 puan) tarafından
Her yaş zor vallahi Allah yardımcımız olsun
(11,935 puan) tarafından
Amin .gece. Gün bana bir kadın Allah yardımcın olsun dedi çocukları gorunce
0 oy
(1,891 puan) tarafından
2 yaş ayrı bir sendrom 3 yas ayrı sendrom 13 yaş apayrı sendrom azonce eşimle 13 yaşındaki oğlumuza nasıl davranicaz diyerek konuştuk birbirimize.  Çocuk yetiştirmek çok zor 
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Valla benim oğlanı anlatmışsiniz....3.5 yaşında artık dışarda parkta bahçede düğünde orda burda çocuğuna bakinmayan anneleri çok iyi anlıyorum...neden bakmıyorlar diye eleştiriyordum...yok böyle Allah biz annelere yardım etsin 
(1,002 puan) tarafından
Kesinlikle ben de çok elestiriyordum..insan bi sus der dur der diyordum..halbuki kadın bezmiş sus dur yapma etme demekten demekki..simdi simdi anlıyorum çok büyük konuşmuşum
(2,087 puan) tarafından
Benden öyleyim artık kafamı çevirmekte buldum çareyi:))) eleştirdiğim anneler gözümün önüne geliyor yılgın, bitkin ,yorgun ve tükenmiş...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
6 cevap 371 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gamzee.. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 345 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 287 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hirakusunannesi (346 puan) tarafından soruldu

409,735 soru

12,317,458 cevap

38,870 kullanıcı

Kategoriler

...