0 oy
424 göst.
Aile kategorisinde (611 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İki tane küçük cocugum var ona rağmen calışıyorum bebeklerden biri bir yasında...nese calışıyorum cocuklara yetişiyorum.ewe yetişiyorum yetişmeye calışıyorum sürekli şikayet eden söylenen bir esim var ....bide Bn ondan erken çıkıp ondan birkaç dkk erken gelmeme rağmen yemek diye basımın etini yiyor.yapıuorum beğenmiyor....çıldırmamak elde degil....cok mu idare ettiğim için bu muamele...bide bencillikle kötü olduğumla beceriksiz vs olduğumla suçlanıyor um

Güncelleme:çalışmama gibi bi lüksüm yok.çalışmazsan bosarım diyor :D.  Ha boşanmak neadar umurumda. Cocuklar için sabrediyorum...bide ben adam kullanıyormuşum...nasıl adam kullanmaksa.. ücretsiz izne bile ayrılamadjm iki bebe hem iş hem ev kosusturması..boşanıp ona ödül vermekte istemiyorum iki cocugu buyutup onu hazrca cocuj sahibi yapacam. Oda kafa dinlicek

Güncelleme:Ewe temizliğe birini almaya karsı...fakat ev dağınık pis diye laflanır..elinden gelse uyku vaktimde de dinlenemicem...Yani uykumda meşgul olacağım bireyler mümkün olsa uyku bile cok bana...cidden Saka gibi...hatta dahası var kaynanam diyormuşki sülalenin en sanssızı ogluymuş...bnm gbi biriyle ewlendiği için ..yıl olmuş 2024 ..çalışan bnm gbi enayi essek bulmuşlar daha neler diyorlar cidden Saka gbi...

Oğlu yüzünden tüp bebek tedavisi görüp cocugu olan ve herkoşulda essekliğe devam eden ben...ücretsiz e bile ayrılmadım

19 Cevaplar

+6 oy
(2,551 puan) tarafından
Fazla fedakarlik fazla vefasizlik getirir unutma
-Reklam-
+2 oy
(2,482 puan) tarafından
Çok basit ya işten çıkacaksın yada ev işlerini boşlayacaksın o zaman anlayacak üçün beşin hesabını
+2 oy
(1,016 puan) tarafından
Ya işten çık ya da ona da görev ver
+2 oy
(2,741 puan) tarafından
Çocuklara kim bakıyor peki . Çalışmazsan boşarım ne demek bacı . Sen çalışıp ona bakacağına boşa kendi kendine bak . Ticari üzerine evlilik olurmu 
+2 oy
tarafından
Dinimizde erkeğin görevi eşini ve çocuklarını mağdur etmemek mecbur yani size bakmaya senin çalışma zorunluluğun yok 
+2 oy
(378 puan) tarafından
Tamam da bu mahlukatın çocuklara ne gibi faydası var ? Madem çalışıyorsun bu bencili beslemek yerine sen ve çocuklarımla yuva kur bu sana nankör geldiği gibi çocuklara da iyi bir baba olmaz narsist heruf
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Kazandığın paranında çoğunu da alıyordur büyük ihtimalle böyle şikayetçi bir eşe maddi yardım yapmam ben ya ev işine ortak olacak ya seni çalıştırmayacak kendi daha çok çalışacak ikisinide yapamıyorsa ağzını kapatacak gerekirse akşam bile kahvaltı yapacak bende 20 sene çalıştım hep ev işi ortaktı kazancıma ortak olan ev işinede ortak olacak hayat müşterek çünkü 
+1 oy
(16,484 puan) tarafından
Bizde geçen benzer sorun oldu benim tek çocuğum var ve eşim yardım eder ona rağmen bu ev neden bu kadar dağılıyor veya sürekli iş yapıyoruz diye söylenir. Hatta bundan bir kaç gün küs kaldık. Ben çalışıyorsam o da ev işini yapacak eli kolu tutuyorsa sakat değilse benden beklenmesine gerek yok zaten özel sektör ise bir süre çalışmaya ara ver devlet işi ise ev işlerine ara ver bence her şeyi sen sırtlanırsan özür dilerim ama adam zamanla senin sırtından geçinen bir asalağa dönüşür 
+1 oy
(4,432 puan) tarafından
Madem sana bunca şeye rağmen bencil veya kötü diyorsa sen de adam ol da maaşım kadarını cebime koy evin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra diyeceksin susup kalacak. Fazla yüz vermişsin. Adam senden geçiniyor hem ev hem iş. 
+1 oy
(4,554 puan) tarafından
İşten geldiğinde ayağını uzat yat yemek diye sordugunda dışardan birşeyler söyle yada yap bugün yorgunum de cayda koy bugün hiç kalkasim yok de bakalim
+1 oy
(11,061 puan) tarafından
İkinizde çalışıyorsunuz beğenmediyse kendi yapsın madem 
+1 oy
(611 puan) tarafından
Güncelleme:cocukların masraflarına yardımcı oluyor ...o çalışıyorsa bnde calışıyorum sırtımda onlarca yük yükleniyor bide.
(933 puan) tarafından
Yardımcı oluyor ne demek güzelim zaten babaları ya paşa pasa bakacak çocuklarının herseyini karsilayacak.Madem çalışıyorsun haftada 2 gün yarım gun bayan al temizliğe ,yemek de yapsın size bu adam için para kazanıp ne yapacaksin
(611 puan) tarafından
Ewe temizliğe birini almaya karsı...fakat ev dağınık pis diye laflanır..elinden gelse uyku vaktimde de dinlenemicem...Yani uykumda meşgul olacağım bireyler mümkün olsa uyku bile cok bana...cidden Saka gibi...hatta dahası var kaynanam diyormuşki sülalenin en sanssızı ogluymuş...bnm gbi biriyle ewlendiği için ..yıl olmuş 2024 ..çalışan bnm gbi enayi essek bulmuşlar daha neler diyorlar cidden Saka gbi...
(933 puan) tarafından
Seni manipüle etmeye çalışıyorlar yaa izin verme canım valla ben bile sinir oldum ya böyle seymi olur .Ev  daginiksa toplasın yemek yoksa yapsın madem kendine haksızlık etme lütfen .zaten çocuk başlı başına bir iş yani evde .bende tek çocuk var öğretmenin yarım gün çalışıyorum ona rağmen yetemiyorum eve çocuğa ise kendime .haftada bir tam gün bayan gelir temizlik yapar eşim yardım eder herşeye yemek çok aramaz peynir zeytin olsa yer kalkar.bazi günler tek çorba veya makarna olur .ona rağmen yetissemiyorum .akşam belirli bir saatten sonra iş yapmam dinlenmek isterim yani sen de dinlen .inan ki istediğin kadar yap ev işi bitmez kendine zaman ayirmak lazım bu koşturma da yoksa ilerde hastalık sahibi olursun hiç gerek yok kendini paralamaya
+1 oy
(331 puan) tarafından
Çık işten canm bakalım nasıl bosuyor. Ne biçim erkek bu. Erkek mi diyo kendine. Çık bosasin millete kendisi rezil olur . 
+1 oy
(1,777 puan) tarafından
Yerinde olsam onun o konuşmasının sesini kaydederim işten çıkardım boşanma davasını açtığında ailesine dinletirdim sonra boşanmak istiyorsa boşansin hiç cekemezdim o kadr isim derdin arasında bide konuşacak zatn calisiyon para kazanıyorsun çok iyi çocuklarına bakarsin
+1 oy
(710 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşin tam bir narsist.Sana ithaf ettileri kendi yaptığı şeyler.Resmen seni kullanıyor,köle gibi herşeyi sana yaptırıyor.Bu adamla yaşamaya devam eder,adam yerine koyup konuşursan,isteklerini yerine getirmeye çalışırsan asıl o zaman ödül  vermiş olursun.İyi düşün psikolojik destek al.Şuan aklın karışık olmalı.Bu tarz insanlar insanın gerçeklik kavramını yok eder farkına bile varmazsın.
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Kıyamam sana ne işinde çalışıyorsun kuzu çok zor iki çocukla çalışmak 
0 oy
(31 puan) tarafından
Ağzım açık okudum bende çalışıyorum sen gbi ama eşim sağolsun desteğini eksik etmiyor kayınvalidemde öyle ben çalışmaya başlamadan önce eşimle anlaşma yaptım ama sakın bana yemek neden geç kaldı yok burası neden dağınık yok burası neden temiz değil diye konuşup duracaksan hiç baslamayayim dedim oda asla aksine destekcin olucam beraber yapicaz dedi çok şükürde beraber yapıyoruz sen ipleri vermişsin eşinin eline üzüldüm senin için ekonomik özgürlüğün varken böyle bı adama mahkum olduğun için maaşın hepsini yada çoğunuda eşine vermiyorsundur inşallah 
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Sen kendini kullandiriyorsun
0 oy
(181 puan) tarafından
Öncelikle Allah kolaylık versin kusura bakmayın ama eşiniz adam değil siz bütün işe koştururken o sadece tek işle yetiniyor üstelik bunu anlamıyor bence boşanıp o şekilde çalışıp hayatınıza baksanız daha iyi olur sizin ve çocuklarınız için şu an tek fark başınızda bi koca olması onun dışında bi fark bunları o olmasa da yapabilirsiniz ayrıca evin erkeği yani nasıl olurda zorunlu bırakır çalışmaya ee niye evlendin o zaman karını çalıştırıp parasını yemek için herşey usulünce güzel birde birşey sormak istiyorum çocuklarla nasıl maaşlı çalışabiliyorsunuz bende çalışmak istiyorum ama çocuklara kim bakıcak derdinden çalışamıyorum çalışmak istememin sebebi maddi yönden biraz sıkışık durumdayız en azından rahata çıkana kadar sonra zaten işi bırakıcam yine 5 yaşında oğlum var 21 aylık oğlum var 24 haftalık da hamileyim nasıl çalışırım bunlarla bilmiyorum 
(611 puan) tarafından
Biri kurum kresine dgeri özel krese gidiyor.zordaysanız 3.yü erteleseydiniz kesme.üstüme vazife degilde...
Ha bide bnm ilk bebeğim tüp bebek ...2.deneme başarısız

2.cocugum da normal Allahın mucizesi
(181 puan) tarafından
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah 3cü siprey üzerine hamile kaldım aldırmak istemedim o vebali taşıyamazdım vicdanım rahat olmazdı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 416 göst.
7 Nisan 2023 Aile kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 360 göst.
22 Haziran 2022 Aile kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,564 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.