0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Artık eşimle son kavgadan sonra o kadar soğumuşum ki onsuz uyuyamazdım uyurken  temas etmem gerekirdi o kadar kopmuşumki artık anneliğime daha odaklanır daha verimli oldum anne olarak hissediyorum bu dünyada sadece kadınlığımı aşkı sevgiyi kocalığı hiçe saymışım artık onu ihtiyaçlarımı gideren bir eş olarak görüyorum ne acıdır ki hiçbir beklenti içinde değilim bazen bağıra bağıra açıklıyorum birşeyi o kadar yorulmuşum ki konuşmak dahi istemiyorum anlamıyor mu kendi bilir diyorum zaten hamileliğimin başından beri cinsellik yoktu ondan öncede pek var olduğu söylenemez çünkü hep kavgalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
Acaba artık biz bittik mi çünkü kendisi yüzümü hiç güldürmedi hep somurtkan gülüşü bile samimiyetsiz di hep sadece eleştiri dışında konuşmaz kafası hep tilkiliğe işler iyi bişeyi hiç konuşmaz 
(2,128 puan) tarafından
Evliliği görev haline getirmissiniz sadece dışarıdan görüntü var evlisiniz evet ama evliliğimizin içerisinde sadece iki ebeveyn görüyorum ben ve bu yüzden belki çok hircinsin çok sinirlisin belki çocuklarından bile soguyabilirsin derece derece ilerler bu konular bence ilişki terapistine gidilmeli
(121 puan) tarafından
Ben eşimin düzeleceğine inanmıyorum ahlaki olarak ailecek bozuklar bence aile insan olmayı bilmiyorlar o yüzden gittiği yere kadar inansam zaten giderim terapiste
(121 puan) tarafından
Çok uğraştım ya Bi yüzün gülsün bak çok sinirli Bi babasın çocuk artık mutlu Bi baba görsün annesini seven bir baba görsün dedim çok konuştum
(2,128 puan) tarafından
Keşke duzelse ya bazen iletişim kuramiyorsan yaz okur diyorsan düşüncelerini kısa ve öz bakalım ne yapicak
-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından
Canım bence evlilikte böyle dönemsel geçişler olabilir. Ben toparlayacağınızı düşünüyorum. Eminim çocuktan sonra hemen her çift yeni oluşumlarını arar ve bir karara varır. Bence biraz zamana ihtiyacınız var. Zaman geçtikçe doğru kararı verir birlikte mi olmak istiyorsunuz ayrılmak mı görürsünüz. Bu dönemde biraz daha kendine vakit ayır. Belki saç makyaj giyim kuşam sana kendini daha iyi hissettirir. Kendine değer veren saygı duyan kadına başkaları da saygı duyar ve bu başkalarından en önemlisi eşi❤️ Bu arada belki sen de benim gibi tereddüt ediyorsundur ve duymak iyi gelecektir; her halinle güzelsin. Çok da güzel bir annesin kendini yıpratma 
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Eşinin burcunu merak ettimmm
(121 puan) tarafından
Koç burcu
0 oy
tarafından
Bazen boyle eşimden ayrı duramiyordum soğudum diyen postlari okuyorum korkuyorum acaba bizde de bir gün böyle seyler olurmu diye
(121 puan) tarafından
İnşallahta olmaz ve şunu anladım ben mücadele ediyormuşum ben çekildim mücadele eden yok ortada buna dikkat et kendini heba etme ben gibi
tarafından
Ben ne zaman öyle hissetsem geri cekiliyorum.. dün mesela oyle oldu..biran sanki iliskimizin güzel olmasinin tek sebebi benmişim gibi hissetdim..ilgi gostermedim eşime icimden gelmedi olur ya bazen böyle durumlar.. çok şükür yalnıs düşündüğümü anladım..sizde inşallah eskisi gibi olursunuz canım
(121 puan) tarafından
Çok şanslısın gerçekten herkeste o şans olmuyor

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,783 puan) tarafından soruldu
0 oy