0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Arkadaşlar eşimle ilgili sıkıntım var. İyi birisi ama dışarıya daha fazla iyi birisi. Az önce telefonuna baktım iş yerinden bir erkek arkadaşı ev almış adamın kendi işinde benim eşim sabahtan akşama kadar onun evine gelip giden ustaların başında durmuş. Bir de bugün sunumları vardı 3 erkek 2 Bayan şeklinde. Neyse olabilir tabi işi gereği yapıyorlardı. Fotoğraflarına  bakıyordum. 2 erkek arkadaşı ya yan eşimse 2 kadının arasında biriyle omuz omuza oturmuşlar resmen. Görğmince aşırı rahatsız oldum. Eşim fotoğrafı gördüğümü bilmiyor ama ben bir kere gördüm ve çok kötü oldum. Yani tamam toplum içinde ama yine de bir bayanla omuz omuza olması kızdırdı beni. Şimdi benim gördüğümü bilmiyor. Ama bunu demesem de ben rahat edemem sizce ne yapmalıyım? 

7 Cevaplar

+2 oy
(4,571 puan) tarafından

Gerçekten yorum yapmıyorum tamm omuzları birbirine deydi seni aldattı mi oluyor işi gereği diyorsun daha altında ne arıyorsun ki 

tarafından
Aldatmış olması gerekmiyo omzu değdi diye, ama gel gör ki birbirine nikah düşen kadın ve erkeğin gerek fiziksel gerek samimiyet olarak mesafeli olması gerekir, bunu bilir bunu söylerim. Mesafe şart. Hanımefendi rahatsız olmakta haklı, bunun altında bişey aramakla ilgisi yok.
(303 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Ben aldattı demiyorum aynı durumda ben olsam kıyamet kopardı. Benim için omuzunun temas etmesi bile aşırı rahatsız edici birşey. Ama siz rahatsız olmayın...
(4,571 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Demekki hiç dolmuşa otobuse bilmiyorsunuz hiç toplu alanlara girmiyorsunuz sizin esler arasında güven yokki saygınız olsun der uzaklaşırım  eşinizde size güvenmiyor ama yorumunuzdan bunu anladım benim yapsam kıyamet kopardı diyorsunuz
(4,549 puan) tarafından
Resim çekerken kareye sığmak için sıkışmışlardır muhtemelen. Anlık bir durumdur eminim. Büşraya katılıyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Ben olsam bende rahatsız olurdum canım 

Herkesin kocasi karısı bir değil 

Suan herkes kocasına göre yorum yapacak ama, ben olsam rahatsız olurum zaten kiskanc bi insanım 

Soylesen ne var bunda diyecek bilmiyorum valla
(303 puan) tarafından
Aynen söylesem ne var bunda diyecek. Üstüne benim telefonumu mu kurcalıyorsun diye üste çıkacak. Ama bir şekilde demem lazım
(3,632 puan) tarafından
Erkekler neden genelde aynı acaba
0 oy
(576 puan) tarafından
Ben direk derdim oturacak başka bir yermi kalmadı. İkisinin arasına girdin diye. Söyle bildiğini bilsin rahatsız olduğunu bilsin yani
(303 puan) tarafından
Telefonumu gizli karıştırdın diye beni suçlar. Üste çıkar
(576 puan) tarafından
Eşler birbirinin telefonuna bakabilir. Suçlasin istediği kadar bende karıştırıyorum birşey gördüğümde burnundan getiriyorum.
0 oy
tarafından
Toplum içinde, işi gereği, mecbur kalıyor gibi Meseleler haramı helale çevirmez.
0 oy
(13,472 puan) tarafından
rahatsız olduğun şeyleri eşine söyleyecesin
0 oy
(117 puan) tarafından
Toplum içinde çalışması rahat olmasını gerektirmiyor. İki hanımın arasına oturmak yerine ikisini sağa veya sola alıp oturması daha doğru olurdu. Maalesef ki çok kötü bir dönemdeyiz evli olmak artık birileri için hiç önemli değil. Bu tip durumlarda empatiyle hareket etmeli insan. Tersi bir durum yaşansa ve o masada siz iki erkek arasında omuz omuza oturmuş olsaydınız, bunu çok nezih karşılayacağını sanmıyorum. 

Bu tip durumlarda tartışma çıkarmaktan ziyade bende kendimi izah ederken eşimi empatiye zorluyorum. Aynı hikayeyi rol değiştirerek kendi üzerimden anlatıp bunu nasıl karşılayacağını soruyorum ve sonrası benim içinde bulunmamı istemeyeceği durumları bana yaşatmaması için rica da bulunuyorum. Üzüldüğümü, rahatsız olduğumu, bu tablonun beni incittiği açık beyanlı bir şekilde ve sakin bir ses tonuyla beyan ediyorum.

Sizde anlaşılmak istiyorsanız nasıl hissettiğinizi direk söyleyin bence, çünkü erkekler biraz düz mantık. Bir şeyi söylemeden anlamıyorlar. 
0 oy
(768 puan) tarafından
Valla benimdi hoşuma gitmezdi bu durum ortalığın anasınıda ağlatırdım bin pişmanda ederdim dikkat edicek dışarda hareketlerine devir öyle devirmi sanki evli bekar kimsenin umrunda değil artık kadınlar çok düzgün arkadaş olarak görüyoda olabilir bu önemli değil eşim dikkat edicek bende gidip erkeklerle omuz omuza foto çekineyim bakayım nasıl oluyormuş bence yerinde bi kıskançlık söyle eşine rahatsız oluyorum diye elin kadınları senin güveninin kırılmasından önemliyse kendi bilir 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 124 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 472 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 417 göst.
0 oy
29 cevap 480 göst.

411,137 soru

12,375,389 cevap

42,788 kullanıcı

Kategoriler

...