0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Gece uykusunun arasında mama veriyorum ve 2 aylık. İlerde meme yada mama reddi yaşaar diye korkuyorum. Bu sorunları yaşamadan ilerleyen oldu mu? İllaki birini ilerde reddediyor mu?

5 Cevaplar

0 oy
(3,498 puan) tarafından
Doğal olan varsa şayet her zaman daha iyidir. Sütünüz az veya gece emerken uzun sürüyor doymaları onun için mi veriyorsun bilmiyorum ama anne sütü en faydalısı eğer sütün varsa verme bence risk alma. 
(14 puan) tarafından
Sütün az olduğundan gece veriyorum uykusunun arasında.gündüzde sütüm dolsun rahat edelim diye
(3,498 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ama sık emzir ki emdikçe gelsin inşallah bebişin vakti bitene kadar sütün de bitmez ❤️
(14 puan) tarafından
Valla sık emzirince süt kalmıyor,nasıl herkesinki geliyor da benimki gelmiyor anlamıyorum. Süt gelmeyince bırakıyor memeyi
(3,498 puan) tarafından
Bilmiyorum ki valla ben de yarımşar saat emzirirdim ikisiyle 4. ayda bitti. Göğüslerim sızlamadı bile emmeyi bırakınca mama da içebilirler tabi ben sütün varsa risk olmasın diye dedim. Bol bol su iç dinlen hurma kuruyemiş yemeye çalış olacağı varsa olur inşallah yoksa da kısmet
-Reklam-
0 oy
(727 puan) tarafından
Ben yaşamadım ama aventin hep yeni doğan biberon başlığını kullandım buyusede onla devam ettim benife birakmadi mamayı da bırakmadı canım 
(14 puan) tarafından
Ben normal biberon kullanıyorum umarım sıkıntısız atlatırım bu süreci
0 oy
(321 puan) tarafından
Meme reddine biberon sebeb oluyor biberondan mama daha hızlı gidiyor meme de yavaş o yüzden meme reddi yaşanıyor bazı atak zamanları var o zamanlar da ya çok iştahlı oluyorlar meme den ayrılmıyorlar ya da çok iştahsız oluyorlar meme istemiyorlar ısrar edip zorlarsan daha da zorlaşıyor ama ısrar etmezsen atak zamanı bitince meme reddi de geçiyor bu tam tersi olup atak zamanında mama reddi de olabilir ikisini de yaşadım hastalandığı zaman bir yudum bile mama içmiyordu sadece emmek istiyordu atak zamanlarında da meme reddi yaşadım şükür ikisini de bir şekilde hallettik 15 aylıkken de tamamen bıraktı şuan 22 aylık sadece mama ve ek gıda olarak gidiyoruz
(14 puan) tarafından
Sütüm az olduğundan gece mama veriyorum.gündüzde sütüm dolsun gündüzü rahat geçirelim diye.bazen gündüzde yetersiz olduğunda uyurken veriyorum. Ama red yaşayacaz diye korkuyorum.
(321 puan) tarafından
Canım sen emzirdikce sütün artacak mamayı doktor mu verin dedi sen mi doymadığını düşünüyorsun
0 oy
(344 puan) tarafından
Birinin reddi olmadı beslenme reddi oldu. Yani memeyi istemediği süreçte biberonu da istemedi. Hatta biberonu daha uzun süre reddetti. Sadece uyuklarken ve uyku arasında emdi. Bu durum geçince ikisini de almaya devam etti. 
(14 puan) tarafından
Peki ikisini almadığı süreçte aç kalmasın diye nasıl idare ettin durumu?
(344 puan) tarafından
Uykusu geldiğinde ve uyku arasında emzirdim özellikle gece sürekli kalkıp emzirdim. Gündüz sadece susuzluğunu gideriyordu 30 sn 1 dk filan emip bırakıyordu. Kucağımda gezdirip müzik açıp 2 3 dkya uzatmaya çalıştım. Mamayı da uykuda verdim
0 oy
(2,271 puan) tarafından
bebekten bebeğe değişiyor, benim kızım 1 yaşında hem mama içiyor hem meme , doğduğu günden beri böyle.
(14 puan) tarafından
Uyanıkken mi verirdin mamayı canım.ben uykusunun arasıında gece 2 sefer,bazen de gündüz 1 sefer vermek zorunda kalıyorum.
(2,271 puan) tarafından
benim sütüm yetmiyordu canım,o yüzden 3 saatte bir veriyordum, bazen uyurken bazen de uyanıkken.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 40 göst.
14 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bitanecikoglum (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aslhnmthn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 619 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,720 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...