0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (685 puan) tarafından
Kizlar geçen eşimle oturuyoduk büyük kızım geldi yanımıza topla oynuyordu plastik top neyse bir kere geldi bana yanlisikla bende dikkat et kızım dedim küçük kardesine gelmesin dedim ikinci kere attı ve farkında olmadığım anda topu fırlattı suratıma çarptı bende o anki şokla eline vurdum iki kere ilki değmedi kızım gülerek kaçtı bende hatasını bilsin diye bir kere vurdum eline. Onuda yapmak istemezdim çok üzüldüm ama o anda şokla sinirle vurdum sertte değil yani normal vurdum eşimde  bı anda kalktı işte sej napiyosun çocuğa nasil saldırır gibi vuruyorsun ben yokken dövüyorsundur da sen iste çocuğu yanına cekmeler beni ittirmeler. Dedim neyi abartiyosun eline vurdum oda hatasini bilsin diye yok top çarptı öldün mü Allah bilir napiyosun ben yokken çocuğuma falan demeye başladı o kadar zoruma gitti ki ben ki çocuklarıma bir fiske bile atmamış biriyim kocam tarafı dahi diyo selma çocuklarına çok düşkün diye gerçekten öyleyim eşime dedimki başkası söylese bu kadar zoruma gitmezdi 7 yıldır benim ne zaman cocuklarimi dövdüğümu gördün onlara verdiğim emekleri gormuyomusun dedim annesin mecbur yapicaksin dedi bana resmen o kadar üzüldüm ki yani çok dokundu sonra kızım geldi eşime bağırdı anneme kızma diye baktım onun önünde yok kızım kızmıyorum bak annenle sariliyoruz deyip bana sarılmaya çalıştı bende ittirdim uzaklaş dedim ki senin çocuğun önünde bağırıp cagirman benim vurmamdan daha zarar verici bana ne ima ettiğinin farkindamisin dedim eline vurdum diye beni çocuk canisi etti resmen bana birsaha görmeyeyim çocuğa vurduğunu görürsem çok kötü olur diye tehdit bile etti yağ gibi uste çıkmaya çalıştı bu bir hafta oldu hala daha beni suçlar gibi konusmuyo konusmuyoruz ama hala daha sindirrmiyorum o lafını ben ki çocuklarıma çok değer veren birisi tırnakları kırılsa cigerim sökülür sadece o an tepki verdim eline vurdum ama çok pişmanım eşimin laflarini sindiremiyorum yok sen delisin kıza saldirdin falan filan halbuki inaninki eline birkere vurdum bişi yapmadım oda hatasini anlasın diye  kim haklı şimdi lütfen söyleyin ne yapmam gerekir 

11 Cevaplar

0 oy
(11,610 puan) tarafından
Hepsini okumadım ama benim eşim de tam tersi ota boka kızar çocuğu bunaltır bende yapma etme diye diye kendimi çürütüyorum hergün kavga ediyoruz şu aralar kendine gelene kadar konuşmayacağım onunla
(685 puan) tarafından
Ama inanki eşim kızdığı zaman ağzına geleni sövüyo çocuğa vursa daha iyi diyorum bazen.ben çoğu zaman uyarıyorum niye bir kere böyle bsii yaşadık hemen suçladı beni
(60 puan) tarafından
Aynı durumdayım canım bende kendimi parçalıyorum eşim kızıma bağırmasın vurmasın diye.. Herşeye bağırıyor çağırıyor üstelik kızım daha 2 buçuk yaşında.. 6 aylıkta oğlum var.. İkisiyle akşama kadar sinir krizi geçiriyorum evde bunalıyorum bir de akşam eşim gelince daha da üstüme geliyor bir çocuğu eve sığdıramadın diyorum sürekli kavga ediyoruz bizde.. Ama umrunda değil adamın kavga etsemde küssemde umrunda olmaz bende çocuklarımı alıp başka odaya geçiyorum çözümü onda buldum
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Sende suç yok dediklerinin aynısını bizde yaşadık bire bir ama şimdi eşime oğlum zarar verse eşim daha büyük tepkiler veriyo bagiriyo cgiriyo evi yikiyo başımıza bende önceden bana kızıyordun şimdi de sen yapıyorsun diyorum 
(685 puan) tarafından
Evet aynen öyle gerçekten ama lafları ağrıma gitti yani yedi yirmidort cocuklarla cebellesen biziz sonra sinirlenince suçlu oluyoruz onlar çocuklarla ugrassalar o zaman değerimizi anlarlar
0 oy
(1,684 puan) tarafından
Eşiniz saçma davranmış kesinlikle ama ben yine de çocuğu döven vuran o değil diye sevindim çünkü erkeklerin ayarı yok
(685 puan) tarafından
Yok dövme yok çok şükür onda ama kızdığı zaman kızıma ağzına geleni sayıyı öyle de kötü bı huyu var
(1,684 puan) tarafından
Demek ki eşinizin genel olarak dengesi yok
(685 puan) tarafından
Evet gerçekten bende bunu farkettim çok dengesiz o anda kızım bile güldü vurdugum anda şaka sanıp. Ama eşim o anda ciddi tepki yapınca çocukta neye uğradığını sasirdi
0 oy
(117 puan) tarafından
Hiç bir eş diğer ebeveyni asla çocuk önünde itibarsizlaştırmamalı, siz hatalı olsanız bile bunu orada yapmamalı. 
(685 puan) tarafından
Evet kesinlikle çok ağrıma gitti barisasim gelmiyo onunla
0 oy
(402 puan) tarafından
Hepimiz kendi değerlerimize göre çocuk yetiştiriyoruz. Vurmanız BENCE olmamış. Bakın şahsi fikrim sizi yargılamıyorum. Eminim ki zaten bi top geldi diye sert vurmamışsınızdır belki refleks olmuştur sizinki. Eşinizin en büyük yanlışı çocuğunuzun gözü önünde size çıkışması. Benim eşimde vurmaz ama bazen gereksiz yere kaş çatıp tepki verir. Çocuğun yanında susarım ama muhakkak yüz ifademden anlar. Uygun bi vakitte uyarırım. Çocuklar anne yada babadan birine sırtını yaslamamalı. İkisine de saygı duyup ebeyn olarak kabul etmeli. Bu şekilde ileride annesinin vermediği izinle babasını, babasının vermediği izinle annesini ikna eden çocuklar yetişir bence. Küçükler bilmeden acımasızlar şuan. Yarın bir gün bunu size karşı babasına karşı kullanabilir belki.Dediğim gibi vurmanıza hiç bişey diyemem onaylamasam da ama haklı olduğunuz konu eşiniz çocukların yanında yapmamalıydı.
(685 puan) tarafından
Evet haklısınız refleks olarak oldu pişman oldum zaten keşke vurmasYdim diye
Eşimin laglari çok ağrıma gitti yani şuan onunla konuşalım bile gelmiyo kızım bile kus olduğumuzu anliyo gidiyo baba anneyi seviyomusun. Diye soruyo etkileniyo yani ben bunu kaç kere izah ettim eşime ama yine aynı seyleri yapiyo
0 oy
tarafından
hatasini anlamasi icin siddete basvuramazsiniz siddetin dozu ne olursa olsun 
0 oy
(524 puan) tarafından
Valla hakkını helal et bacım hepsini okuyamadim ama bütün kocalar aynı:D hem ilgisizler bütün sorumluluk bizde hemde karışırlar esim banada bu çocuğun psikolojisini sen bozuyorsun ben yokken dövüyor musun çok bağırıyorsun diyor bende ben sinirliysem senin tölera etmen gerek diyorum sabrımız tüketiyor elbette bazen taş olsa çatlar bu kötü anne olduğumuz anlamına gelmiyor ama destekleri olmadığı için en ufak hatada çocuklara sinirleniyoruz ve sonrası vijdan azabı
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Aynı kavgaları bizde ediyoruz eşimle vurmadan anlayacak yaşta değil kızım ama bazen kızıp sesimi yükseltiyorum çok hareketli ve bütün gün canıma okuyo başlıyo eşim hemen kızma kozmadan anlamaz daha işte sesini yükseltme vs geçen yatırmaya götürdü çocuğu en son geldiğinde bazen sana yapma diyorum ama kendi sabrım kalmıyo diyo :)) anne babalığın sınavı da bu sanırım biraz sabır birazda eşinizle konuşun asla çocukların karşısında böyle bi tartışmaya girmeyin biriniz hayır diyorsa o asla evet olmasın birbirnizi çocukların karşısında eleştirmeyin sünger gibi çekiyorlar ne varsa 
0 oy
(869 puan) tarafından
Canim esin olayi cok abartmis bu laflari hic bir Anne haketmez yerinde Kim olsa uzulur du. Ama senin yaptigin da dogru gelmedi bana vurarak egitim veremezsin daha da cok arsiz olur.
(685 puan) tarafından
Evet kendi suçumu biluyorum zaten telafide ettim kızımla ama eşimin sözleri xikmiyo aklımdan
0 oy
(3,848 puan) tarafından
Bizimkide bagirsam bile kızıyor ya çocuğa niye bağırdım diye bazen söz dinlemiyor ve uyarılacak durumlar oluyor bağırmak zorunda kalıyorum benle kavga ediyir eşim bagirmayacaksin diye 
0 oy
(1,219 puan) tarafından
İnanin oda babalik refleksi ile kizmistir.Anne baba olmak boyle iste ben kizarim ama baskasi kizamaz modunda oluyor insan.İnanin babası vursaydı sizde ayni tepkiyi verirdiniz birisi insanin cocuguna vurunca zoruna gidiyor.
(685 puan) tarafından
Ama hala daha haklı gibi tavır aliyo bana söylediği laflar ağrıma gitti sindiremiyorum
(1,219 puan) tarafından
Bakin haksiz demiyorum zaten objektif bakin o vursaydi annelik refleksi olarak sen nasil vurursun diye sinitlenmez miydiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,038 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 292 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 473 göst.