0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar eltimle aramız çok iyidi gerçekten çok çok iyidi ben uzaktaydim uzak bi ilde şimdi yakınlaştik yakına geldim onları davet ettim geldiler çok güzel günler geçirdik eğlendik gezdik yakına gelince.. sonra gidince uzaklasmaya başladı benim evimide çok beğendi kendi evi bu kadar iyi değil acaba o yüzden mi oldu diyorum ama konduramiyorum. Gezdik tozduk eglendik önceden her gün konuşurduk şimdi hiç aramayo.acayip soğuk davranıyo sanki hiç eglendigimiz günler geçmemiş gibi sebebini sordum yaşımın getirdiği bişey dedi ama alakası yok her gün konuşurduk şimdi hiç ne arıyo ne soruyo ne eski samimiyeti var 3 kere sordum bişey mi oldu diye cevao yok yok diyo niye sizce ve onlar mutlu gitsin diye elimden gelen herşeyi yaptım aldığım karşılığa bakın 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,816 puan) tarafından
Kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yürümemis. Boş ver kıskanmistir bişeyini..
(24 puan) tarafından
Öylemi diyorsun ama çok iyidik ya çok ağrıma gidiyor yani arkadaş gibiydik herşeyimizi paylaşırdik kıskançlık mi sebep oldu acaba
-Reklam-
+1 oy
(3,896 puan) tarafından

Bence sormaya devam etme kendi hayatına devam et. Fazla samimiyet genelde sonradan uzaklaştırıyor. Kötülüğünü görmeden uzaklaştığınıza şükret Benim eltime yaptığımı kimse yapmamıştır ama kötülük yaptığında hiç neden diye sormadım hayatımdan çıkarıp devam ettim . Hatta bugün düğün fotoğrafımda vardı bir iki tane görmeye gerek yok diye kestim eski zamandakiler gibi :D

(24 puan) tarafından
Çok mantıklı:))
0 oy
(524 puan) tarafından
Vallahi canım ortada hiçbir sey yoktu bende eltimle çok samimiydim hatta kimseye laf ettirmedim kusurlarımızı görmezden gelirdik hep gülerdik sürekli telefonlasip görüşürdük hamile olduğumu öğrendim söyledim sonra soğuk davranmaya başladı kendisinin bebegi 18 aylık ve çok zor bir çocuk bidaha kesinlikle düşünmüyorum sen yap sevelim derdi hep neden böyle oldu bende kaç gündür onu düşünüyorum arıyorum açmıyor msj olarak dönüyor soğuk davranıyor 
(24 puan) tarafından
Aaaa şimdi sizi düşününce çok kolay yorum yapabiliyorum mesela gerçekten kiskanmis resmen kendime gelince bu kadar kolay diyemedim
(24 puan) tarafından
Aynı benimkide öyle eskiden olsa nası konuşurduk yakına geldim diye planlar yapardık şimdi öyle ağırdan alıyoki konuşmak istemiyor kısa kısa cevaplar veriyor
(524 puan) tarafından
Bende şuan sizi göz önüne alınca banada kıskançlık gibi geliyor ama bende hiç öyle hissetmiyordum saf gibi kendimi kandırıyorum ama bencede sorunlar bunlar
(24 puan) tarafından
Ayy bende kendimi kandiyoruyorum yok diyorum ne alaka diyorum niye kıskansın diyorum ama gerçek bu fesatlar
0 oy
tarafından
Hasetliğinden olabilir dediğin gibi muhtemelen kıskanmıştır
(24 puan) tarafından
Muhtemelen öyle oldu çünkü çok saçma ama yazık gerçekten nası fesat bir insanmış
tarafından
Hayatından çıkarak sana iyilik yapmış olur boşver
(24 puan) tarafından
Sanırım öyle gerçekten zaten ara ara çok patavatsız konuşmaları olurdu canımı sikardi görmezden gelirdim hep
0 oy
(24 puan) tarafından
İşin kötüsü yarın öbür gün arayıp beni manipüle edecek kız küstünmj hiç aramiyosun falan sanki hiç olmamış gibi nası davranmalıyım acaba 
0 oy
(508 puan) tarafından
Elti mi ahhh ahh patlamamış bir öfkem var

Yanı bı seyı kıskanmıstır belli bu kadar sormana ragmen alındığını gucendıgını soylemıyorsa
(24 puan) tarafından
3 kere sordum eskisi gibi degilsin dedim eski nesen yok dedim hayırdır dedim yok hiç bi sebep söylemiyor
0 oy
tarafından
Eltiye fazla deger yuklemiceksin iste benim ksynim bi nisan atti bi evlendi iki kiz getirdi ikisiyle de sicaktik mesafeyi asmadan ama kardes gibi olduk ikisine de arkadas dost sirdas abla oldum nisan attigi kiz bi terbiyesizlik yapmadi yine gorusuruz dedi ama illaki kaynimin hayatjna bi gun biri girecek ve yeni gelrn kisi icin dusununce kotu bi durum diye konusmadim aslinda ikisiyle dd samimiyetin kaynim icindi onu cok severim allaicin iyi cocuktur efendidir kiyamam ona evlendigi kizla da nisanliyken sevgiliyken cok iyidik evlendi hala iyiydik ne zaman gelse el ustunde tuttum calisiyo yemekle ugrasmasin diye her gelmesinde fazla yaptim evine gonderdim kislik ne yaptiysam ona da koydum o bilemez pratik olsun dedim et kiyma bile koydum sanki markette yok gibi her gelmesinde harcligini verdim nisanda bizde elti bohca yapmaz icimden geldi yaptim ama oyle boyle degil hepsi renk uyumuna gore cicek gibi esim issizdi evde olsnlari yakistirdim gittim nisan başımı bozdum tuluni sardim yetmedi ustune tac yapiyolarya boncuk onu sus yaptim dort dortluk bohca koydum onceki geline gelin sali ormustum nisan atilinca onu gondermemisler kaynanam da ip alip da veremedi yapamadim bende kendi salimi verdim ona dusun neler yaptigimi suan bosanma surecindeler ve herkesten once benim numarami sildi yaptiklarim icin pisman miyim hayir ben ne yaptiysam kaynim icin yaptim yine olsa yine yaparim ama gordugum deger bu elti bu kadar olur yani 
tarafından
Aynen oyle kizlar bu durumda onemli olan kaynimiz oluyo ben kaynimi severim kardesim gibidir o yuzden yaptim ha kaynimi da sevmeseydim bunu da yapmazdim o ayri bu yuzden de yaptiklarim icin pisman degilim yine olsa yine yaparim
(2,486 puan) tarafından
Nisan atan kaynimi hatri için yemek hazırlık yaptım bende ama insanın zoruna gidiyor ya benim çok zoruma gitti ama bi yanım mutluydum
tarafından
Hicte uzulme bosver
(2,486 puan) tarafından
Geçti artık ama işte daha var 4 adet elti gelecek bana sjsjsjsj
tarafından
Oh masaallah masaallah :)
0 oy
(84 puan) tarafından
Eltiler her zaman içinden bir tanesi farklı çıkar yani birisi çok iyiyken her zaman birisi çok kötü olabiliyor ve elti rakiptir kendini rakip olarak görebiliyor seni rakip olarak görebiliyor senin yaşadıklarını o yaşayamadığı için kıskançlık yaşıyor olabilir görümce elti benden uzak Allah'a yakın
(24 puan) tarafından
Böyle yapiyoya mesela ben şimdi bişey desem ben kötü olucam ay ben hiç öyle düşünmedim hiç öyle bişey yok sen büyütmüşsün kendi içinde diycek
0 oy
tarafından

Her şeyi kıskanmaya bağlamamak lazım, belki de hakikaten yaşının dediği gibidir.

Su-i zan yapmayalım. Hangimiz 1 sene önceki halimizdeyiz ki?
(24 puan) tarafından
Peki gerçekten bi andami oluyor geldiğimiz gün dahi ayniyken bu evden gittikten sonra bi anda böyle değişmesi normalmi eski samimiyeti neden yok mesela yaşı ne getirmiş olabilir benimle samimiyeti kesecek
(24 puan) tarafından
Yani olabilir tabiki yaşının getirdiği bişey olabilir ama zamanı değişik garip bi anda olması hergun konuştuğum kisi nası değişti bi anda
tarafından
Şöyle söyliyim, ablalarım 30u geçtiler ve istisnasız hepsi aynı şeyi söyledi. 30larda insana bir aydınlanma geliyor. Şey gibi düşünebilirsin; "İnsanların iki hayatı vardır, ikincisi sadece bir hayatı olduğunu fark ettiğinde başlar." Belki de kıskançlık değil ama arkadaşlık hususunda pili bitmiştir. Yani kıskançlık olsa bile bize yakışan su-i zanda bulunmamak demek istediğim...
(24 puan) tarafından
Deniyorum inanın ki ama çok zor insanın agrina gidiyor o kadar hayalimiz vardı yakindayken şöyle oluruz böyle oluruz diye meğer sadece benim hayalim mis çok acı bu arada 30 yasinda değil küçük
0 oy
(20,165 puan) tarafından
Demek ki onun cephesinde bişey olmus. Defalarca sormuşsun. Demek ki yanaşmak istemiyor. Boşver yapabileceğin başka bişey yok 
0 oy
(832 puan) tarafından
Elti ile çok fazla samimiyetin sonu hayır değil diye biraz geçte olsa hissetmiş ve uzaklaşmış.boyle daha iyi 
0 oy
(3,509 puan) tarafından
Eltim 3 ay bende kaldı melekti üst katıma taşındı sonra kocamın bir lafınj karı koca yanlış anlayıp içlerine şeytan girdi 1 senedir kaynim hiç aramadı eltjmde yalandan 3 5 mesaj attı. Doğum yaptım aramadilar. Bırak uzak kalsınlar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
24 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmaaaa (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
41 cevap 728 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek.dgc (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu