Kızlar eşim bu aralar sürekli 2.cocuk demeye başladı ama ben ne bedenen ne mental olarak hazır değilim kızım genel olarak sakin yaramaz değil sadece uyumaz onun dışında beni çok yoran ağlayan bir bebek değil ama 2.tam tersi olur diye düşünüyorum sizin ilk ve ikinci çocuk arasındaki farklar neler görsel de tam konuluk
Tek çocukla yerimi alayım ona göre 2.ye karar veririm yorum okumaya geldim
İkinci çocuğum 1aylık şu an. İlkinden daha tecrübeli olduğun için sevmeye koklamaya daha çok vaktin oluyor İlki huysuzdu ikinci öyle değilmiş derken bu da biraz öyle olmaya başladı ama Genel olarak bi tık daha iyi. Şimdilik bu kadar. Asıl kendini 3-4 aylıkken gösterecek büyük ihtimal. Bakalım ne olacak
Bana sorma canım ya hiç iyi şeyler diyemicem eltimde benimle aynı durumda
Birbirimizi gaza getirdik aynı zamanda doğurduk en büyük kötülüğü yaptık
Birde bebelerin arası 4 yaş ona rağmen zorlandık benim ikinci de oğlan onunda ikinci kız ama hepsi birbirinden kuduruk
Çok şükür benimki bebekken zor değildi. Ben de hep bunu düşünürüm. Hayırlısı olsun çok konuşmayacağım konuştuğumla sınanmak vazgeçilmezimdir Seninki daha küçük değil mii sen kaç yaşındasın
İlk çocuğun 2 yaşına kadar anamin bana verdiğin mamayı burnumdan getirdi.anne sütü almadimdaa Ama 2 yaşından sonra bambaşka bir çocuk oldu uslu söz dinleyen çok mülayim di. İkinci ise 5 yaşında ne sen sor ne ben anlatayjm az önce banyo yaptırdım tüm komşular duyfu öyle ağladı.bana dedi ila sen bu evden gideceksin kapıyı açıp gitmemi istedi yapmadım diye dolabına tırmanıp kıyafetlerimi askıdan atmaya çalıştı ısırması dövmesini anlatmıyorum bile.
İlk oğlum ilk 6 ay hiç susmadan ağlardı kucakta bile sadece uyurken ağlamazdı o derece artık her sabah sabah oldu yine diye ağlardım çünkü sürekli ama sürekli ağlayan bir bebek 6 aydan sonra bir akıllandı şuan 5.5 yaşında hiçte üzmedi hep söz dinleyen uslu bir çocuktu hamd olsun hep böyle devam etsin inşallah 2. Oğlum 3.5 aylık olacak oda kucağa çok alışıktı ama kucakta susuyor en azından şimdi yavaştan kucağı da unutuyor ilk oğlum çok gazlıydı bu pek değil bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama eli ayağı hiç durmuyor inşallah Mert'im gibi akıllı olur ama Mert'in bebekliği ilk 6 ayı çok ama çok zordu sonrası bal hiç çocuk yetiştirdim diyemem çok akıllıydı halende öyle bakalım emire zaman ne gösterecek
İlk çocuğumda aşırı sakın değildi ama iki onu solladı.
5. Ye hamile olan ben hızla burdan kaçar
408,621 soru
12,279,594 cevap
37,851 kullanıcı