0 oy
490 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,153 puan) tarafından
Sen gel 9 ay karnında taşı  oda yetmiyor öpmeye bile kiyamazken şerefsizler gelip katlesin vallah artık kime güvenecez sonuçta doktolar ne deseler insan yapıyor birsey olmazsin diye yeminle haberleri izledim ciğerim gitti 

10 Cevaplar

+6 oy
(2,184 puan) tarafından
Devlete sırtımızı verdik bizi en kötü yerimizden vurdu doktora sırtımızı verdik bizim içimizi yaktı halka sırtımızı verdik bi anda yok oldular insanlar canavarlasti canilesti kendimizi kendimiz korumaktan başka hiç birsey gelmiyor elimizden bu dünyada kadın, çocuk ,hay.van olmayacaksın yoksa onların yok olması için ellerinden geleni yapan bi ülkede yaşıyoruz:( 
(5,153 puan) tarafından
İnsan olmak çok zormus
(2,184 puan) tarafından
Hemde çok zor :((((
-Reklam-
+2 oy
(7,431 puan) tarafından

İdam edilmeleri lazım :angry:

(2,184 puan) tarafından
Aaa olur mu hiç idam için bile icerde yatan masumları öldürür katiller disarda kol gezer demeyin öyle lütfen onu istiyorlar
tarafından
İdam gelse parası olan gene kurtulur ;) Adalet lazım bize adalet.
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Daha önce PKK yüzünden içeri girmiş sanırım görevini tekrar yapsın siye affedilmiş, şimdi daha beteri yaptı.

Kimseyi affetmeyeceksin küçük hatası dahi olsa. Bir kez affedince zıvanadan çıkıyorlar. 
(5,153 puan) tarafından
İnsanlar merhamet duygusunu kaybetmis gözlerini  para bürünmüş dilerim Allah'tan o bebeklerin ahi onları mezara koysun
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Hepsinin Allah belasını versin Allah sabır versin ailelere de :(
(5,153 puan) tarafından
Benim sabrım gitti   insan nasıl dayansin
0 oy
(657 puan) tarafından
Yaaa bende az önce gördüm çok korkuyorum artık. 

Neden öldürüyorlar kim için kim onlara para veriyor öldürün diye. 

Aklım almıyor artık dehşet verici bir durum. 
(5,153 puan) tarafından
İçinde saglik bakanları bile var arkanda sağlam biri olmasa senj korumasa nasıl bunlara cesaret edecekler cnm
(2,184 puan) tarafından
Fazla maaş almak için yapıyorlar bilgim pek yok ama şöyle duydum yoğun bakımda günlük 8 bin alıyorlar doktorlar o yüzden bebekleride bile bile yoğun bakımda tutuyorlar ki para gelsin öyle öyle şebeke olmuş caniler tabiki arkalarindaki dağlar aşırı sağlam kuvvetli rahat olurlar indirim bile istemişler yaa devlet cezalarına indirim verirse bi kez daha vurulacaz ülkece
(5,153 puan) tarafından
Tabi indirim gelecek cnm  arkası sağlık bakanına dokunacak
0 oy
(142 puan) tarafından
Allah islah etsin cehennem de cayir cayir yansinlar 
(5,153 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(762 puan) tarafından
Fahreddin koca bu yüzden mi apar topar istifa etti ml?
(762 puan) tarafından
Kemal memiste mi varmış?
(5,153 puan) tarafından
Evet cnm uçları ikisine dokunuyor
(762 puan) tarafından
Belalarını bulsunlar.
(5,153 puan) tarafından
Görmüyorsun cnm o çete lideri mesaj yazışmasinnda ölen bebek varmı diyor hemşire var diyor gel ailesine öldü  haberi ver deyince benim maçım var boşver diyor o firar sari
(762 puan) tarafından
Ko.pek ser.edsiz
0 oy
(252 puan) tarafından
Valla çok üzüldüm düşünüyorum da 9 ay taşıyorsun hastalığı mide bulantısı herseyi cekiyosun doktora güvenip ne derse yapıyorsun 

Kızımda doğduğunda sarılık olmuştu ve ben doğuma alınmadan söylemişlerdi yoğun bakımda yer olmazsa başka hastaneye sevk ederiz diye istemedim sonra ya tamam yer açılmış alalım doğuma dediler sarılık oldu yer yok başka hastaneye sevk edicez dediler özel hastane kabul etmedik altından kalkmayın diye kaç gün kalacağı belli değil neyse devlete sevk ettiler ilk doğum yaptığım hastaneye şükürler olsun sağ salim çıktı 
(5,153 puan) tarafından
Çok şükür cnm kabul etmemissin
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Koyun sürüsü nerde seçim zamanı uykudan uyaniyirlar sonra 5 yıl uyuyirlar hele gelinde bu olnalara bı cevap verin 

Malum kişileri destekleyen oy veren herkese hakkım haram olsun 

Hele ülkeye bak ya 
(5,153 puan) tarafından
Bir gün millet gözünü açacak ama herşeye geç kalmış olacak
(1,880 puan) tarafından
Zaten bunlar kaybetigi zaman da olduğu gibi bırakıp kacacaklar arkalarinda bı enkaz bırakıp ve artık kim gelirse gelsin duzeltemeyecek sen öyle bakma arabadır yoldur köprüdür , altında neler neler çıkacak
(5,153 puan) tarafından
Vallah haberleri izledikçe kanım donuyor resmen o doktor çetesi mesaj konuşmasında ölen bebek varmı diyor
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Saglik bakanlığından tut hastanede olan tüm doktorlara kadar herkes göz yummus emin olun bilmediğimiz daha neler var biz farkında değiliz uyutuluyoruz çünkü 
(7,431 puan) tarafından
Allah topunun cezasını versin . Ağladım haberde izlerken.  Bnm bebegimde özelde kuvezde kaldı samsunda ama . Sagsaglim taburcu oldu
(5,153 puan) tarafından
Canım sağlık bakanı içinde olmasa bu kadar profesiyonel nasıl çalışacaklar hastaneleri bile kapatılmış ama topar istifa etti bu olay kaç sene önce olmuş sonra emniyet müdürune ciber şikayet olunca kaç kere ondan sonra arastima yapılmış bende doğum yapınca kızıma dediler kan filan birşeyler alacaz başka odaya   götürüyorlardi ben izin vermedim yanımda yapın dedim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 626 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (2,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 690 göst.
22 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde N!ho de bana (14,426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 517 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 438 göst.
11 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ceycey (51 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,599 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...