Ya kızlar görümcem 42 yasında birbirimizi cok seviyoruz abla kardeş gibiyiz hiç sorunumuz yok onla, eşinden ayrıldı başka şehirden geldi kayınvaldemin evinde yaşıyo artık. Kadının canı sıkkın morali bozuk diye yanına gidip geliyorum arada hafta sonu kahvaltı ederiz mesela sohbet ederiz sohbeti güzel seviyorum ama gel gör ki 12 yasında bir oğlu var, çocuk bizim yanımızda gayet saygılı efendi ama çok pis ya. Yani pis derken mesela oturuyo ha bire afedersiniz balgam çekiyo 2 dk da bir midem kalkıyor. Yemek yerken şapurdatır, çay içerken höpürdetir, tuvaletten çıkar elini yıkamaz annesini çok üzüyo kadın hep uyarıyor ama yok dinlemiyo, pis pis yemeğe oturuyo. Dayısı (eşim) varken onu dinliyor çekiniyo elini yıkıyo mesela tuvaletten çıkarken ama yokken tek ben varken annesini üzüyo elini falan yıkamaz etmez yemekten sonra kalkar oturur telefon başına hemen. Tuvalete girer bizde mesela afedersiniz her yer çiş klozet kenarı falan arkasından ben çamaşır suyuyla gezerim en sinir oldugum şey tuvalet olayı yani. Bizde PlayStation var İnternet sınırsız diye bize gelmek ister hep eşim alışmasın diye haftada bir oynatır sadece 1 saat falan. Yani çocuktan yana baya dertliler, buraya geldi diye değil yani kendi evindede hep böyleydi, valla midem kalkıyo gidesim kaçıyo ama görümcemide çok seviyorum ya. Çocugun herşeye aklı eriyo valla annesine beni üzersen mahkemede babama gitmek isterim bak falan diye tehtid etmiş biz şok olduk çocuk falan değil yani baya yetişkin olmuş laflara bakın. Sayısından korkuyo diye bşy diyemiyo ama o yokken yapıyo cok :( ağzında bozuk küfür falan ediyo pislik babası öğretmiş hep, uzun oldu kusura bakmayın :(