0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,343 puan) tarafından

Kızım babaannesine oturmaya bile gitse orda kalmak istiyor zorla eve götürüyorum çok ağlıyor 

Eve gelince de nasıl bir tavır almam gerektiğini bilmiyorum, sert mi durmalıyım, üzülmüş gibi mi yapmalıyım, iyilikle mi konuşmalıyım ne demeliyim.

Evden cıkmadan diyorum ki gidip biraz oturup eve geleceğiz tamam anne diyor, oraya gidince bambaşka bir çocuk. 

Kendisiyle evde iyi vakit geçiriyoruz, öyle kuralcı biri de değilim,  dışarı her gün cıkıyoruz, hayvanat bahçesine ister gideriz ücretli olan oyun parkına ister gideriz sıkıldığını düşünmüyorum ama tükendim artık çok kötü hissediyorum bana bağlı bir cocugum olsun çok isterdim, olmadı....

2 bucuk yaşında bu arada bir de haftada bir gün orda kalmasına izin veriyorum babaannesi ve dedesi rica ediyorlar e zaten çocuk ta istiyor, ama mesela dün orda kalmıştı ve bana gelmek istemiş hiç anlamıyorum 
Desem ki o baktı ilgilendi o da değil küçükten beri her şeyiyle ben ilgileniyorum 

13 Cevaplar

+2 oy
(893 puan) tarafından
Benim kızım da böyle olacak sanırım. Sadece babaanneden ziyade anneanneye düşkün. Ama genel olarak benim dışımda herkese benden daha düşkün. Aile bağlarının güçlü olması çok hoşuma gidiyor ama kendi adıma biraz üzülüyorum :( Biraz olsun bana düşkün olsa, ben odadan çıkarken bir üzülse mesela sonra yine unutsun oynasın tamam da hemen satmasa keşke beni..  

Yapacak bişey yok sanırım, bizimkiler de böyle.. 
(3,343 puan) tarafından
Seninki daha küçük sanırım ama aynı benim kız büyüyünce senin de böyle olacak herhalde benim etrafımdakiler e bakıyorum da kimse annesiz duramıyor bizimkiler maşallah bizi aramaz
(893 puan) tarafından
16 aylık. İki üç gün ağladı arkamdan gitmedi kimseye o kadar. Sonra yine unuttu hemen beni :(
(893 puan) tarafından
Tabi kimse yokken de dibimden ayrılmaz iki saattir daha bir tuvalete gidemedim babası hemen oturtabildi ama mama sandalyesine. Cidden bütün nazları anneye ya
-Reklam-
+1 oy
(5,510 puan) tarafından
Benimki de gelmek istemez. Ama eve gidiyoruz biz deyince gelince. 

Buyukler genelde simartiyolar ondan olabilir. 

Ayrica yatili birakmamanizi tavsiye ederim. Ben yatiliyi gectim tek bile birakmiyorum gun icinde.
(3,343 puan) tarafından
Bende bırakmamayı düşünüyorum ama kesin cocugu kıskandı gelin diyip küserler eşim de bana söylenir
(5,510 puan) tarafından
İsteyen istedigini soylesin. Esinizide umursamayin bu konuda. Yatili da hic kimsede koymayin. Bu konuda net olun.
+1 oy
(857 puan) tarafından
Benim oğlan evinden başka yeri sevmez.gideriz asla kaliyim demez onlar ısrar eder.bana der isterse anne kalalım mi diye ben hiç sevmiyorum eşimin ailesini
(1,172 puan) tarafından
Ben de hiç sevmiyorum valla. Ama istenmeyen ot gibi hep burnumun dibinde bitiyolar..
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Ayyy resmen kızımı okudum :) o yaşlar da benim kızım da öyleydi şimdi 6 yaşında kal desem kalmıyor :) düzelir zamanla merak etme 2 buçuk yaşında ki çocuk tamam der oraya gidince huy değiştirir 
(3,343 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyor inşallah bu sürec bir an önce geçer başıma ağrılar girdi yine ağladı ağladı uyuya kaldı aç karnına
Sen nasıl karşıladın peki nasıl başa cıktın
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Anne olarak ne mi yapmalısın? 

Ben anlamıyorum ne var bunda bağlıysa sonuçta annesi sensin 

Bende babanneme çok baglıydım dedemede aynı şekilde 

Çocuklarınızı neden soğutmaya çalışıyosunuz zaten belirli bır dönem bu sonradan istesende kalmaz.. 
(3,343 puan) tarafından
Başlık yapay zekadan bu arada
Niyetim soğutmak değil zaten onu seviyorlar ve bu güzel bir şey ama her eve gelişinde ağlaması beni istememesi anne olarak insani incitiyor çünkü Elimden gelenin en iyisini yapıyorum onun için
(4,906 puan) tarafından
Aynısı benım kızımdı yemin ederım söz verırdı ama ağlayarak gelırdı eve.. Kaynanam bızd gelse peşine ağlardı.. Bak şimdi 7 yaşına gırecek 4 yaşından sonra dahada gıtmek ıstemedı.. Şimdi de ben olmadan asla gitmez  .. Emın ol bu süreç geçici canım
(3,343 puan) tarafından
İnşallah bir an önce geçer bende kafaya takıyorum çünkü
(4,906 puan) tarafından
Geçer geçer merak etme sonra sen git dicen kızın gitmicek ☺
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Benimki 3 yaşında hiç oralı bile değil kapıdan çıkan olsa peşine ağlar benide götürün diye o yüzden çıkarken benden önce ciiyo sjsj
(3,343 puan) tarafından
Her cocuk mu böyle anlamıyorum yoksa ben mi büyütüyorum
(2,210 puan) tarafından
Seviyeo demekki babaannesini büyütmeye gerek yok bence
0 oy
(402 puan) tarafından
Bir ara benşm kız babannesine anne diyip gülüyodu :) bende gülsem dr bozuluyodum ama amann diyosun takmıyordum valla, babası da hayır o senin babannnen dedi. Keşke yakın olsakta durduklaeında da güzel bakıldığından emin olsam valla haftada 1 bendr izin veririm ama uzaktayız 7-24 bunalıyorum bazen inanın 
(3,343 puan) tarafından
Evet kesinlikle iyi geliyor dinlenmek ama sonradan da böyle sorunlar çıkıyor can sıkıcı
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bizimki anneanne delisi 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Bağlansın ne olmuş annenize baglansaydi severek gülerek anlatacaktiniz kizim anneme düşkün diye 

Empati lütfen 
(3,343 puan) tarafından
Ne münasebet kimseye bağlansın istemem her gidişte ağlayarak eve gelmesi kimin hoşuna gider
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Benimde ogluma dogdugu gunden itibaren anneannesi bakiyor.  Ben 2.5 aylikken ise geri donmustum cogunlukla annem bakti. Simdi ikimizede anne diyor. Bazende anneane diyor. Yani en cok onu gordugu icin ona da bagli ama  cocuk icin annenin yeri farlklidir her zaman. 

Bazen dedesigile gider kaliriz. Ama ben olmadan kalmasina iizn  vermem surekli orda kalmak ister diye. Sadece iki gun biraktim onu da baska sehirden evi tasiyacaktim. 

Tavsiyem orda kalmasin veya beraber kalin
(3,343 puan) tarafından
Bende vermek istemiyorum ama hemen küsüp eşime şikayet ediyorlar
0 oy
(51,385 puan) tarafından
bende hep babannemde dururdum kizim babannesinde bensiz kalmaz mutlu demek ki orada değişik geliyor
(3,343 puan) tarafından
Evet orda da birsürü oyuncağı var onları özlüyor
0 oy
(958 puan) tarafından
Daha az götür gerekirse hiç götürme..
(3,343 puan) tarafından
Onlar geliyor bu sefer kızım arkalarına ağlayınca götürelim hava alsın falan diyorlar hayır dersem küsüp gidiyorlar sonra eşime şikayet
(958 puan) tarafından
Kussunler çok onemliydi
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Çok sık giderz hiç kalmadı 2.5 yaşında ama keşke kalsa. Kemoterapi aliyorm ilaç almaya gittiğim günlerde kaynanam bakıyor. Bazen çok  yorgun oluyorm keşke kalsa ama kalmiyor. 1.5 ay sonra ameliyat olacagm mecburen 3 4 gun kalacak. Kalsa Bi dk düşünmem bırakirm. 
(3,343 puan) tarafından
Öyle düşünüyorsun ama sonra eve gelmek istemeyince insana zor geliyor üzülüyorsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 295 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleknaz25 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Buket0606 (324 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 739 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,482 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,464 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...