0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (654 puan) tarafından
Konu biraz uzun ama ben kısaltarak anlatacam kızkardeşimin Eşinin bir konudan dolayı bana ve çocuklarıma düşmanca tavırları var bu senenin başında ben hamileyken kardeşimin kocasıyla aynı ortamda bulunduk pasta verdiler çay falan ikram ettiler her neyse ertesi gün benim boğazım feci bi halde ağrımaya başladı boğazımdan kan geldi bir kaç gün sonrada başımda feci ağrılar uyuşmalar başladı hamileyim diye doktora gidip tomografi falan da çektirmedim bir süre sonrada karnimdaki çocuğun beyninde sıvı toplanmaya başladığını söyledi doktor ve ben dogum yaptım ama hala kafamda uyusmalar denge problemleri devam ediyo bi ara nörolojiye gidecem inşallah ama benim kafama takılan nokta kardeşimin kocası o akşam benim yediğim biseye ilaç mı attı da ben böyle oldum diye düşünüyorum artık sizce kuruntu mu yapıyorum???

8 Cevaplar

+1 oy
(6,060 puan) tarafından

Sadece sen mi yedin ???

-Reklam-
0 oy
(902 puan) tarafından
Allah korusun canım ya. Doktora sor bence bu şekilde her şey olabilir. Bebeğin nasıl o iyi mi
0 oy
(5,382 puan) tarafından
Belki bu sadece tesadüfen olmuştur ama artık günümüzde o kadar şey görüp duyuyoruz ki hiçbirşeye şaşmıyorum olmaz da demiyorum 
0 oy
(483 puan) tarafından
tansiyonun çıkmıştır ölçtüeseydin keşke 
0 oy
(31 puan) tarafından
Net kuruntu yapıyorsun canım bebeğin beynindeki su toplamları her 3 bebekten 2 sinde görülüyor doğuma kadar dağılıyor gidiyor iki gebeliğimde de vardı 
0 oy
(708 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hdkwlwlsxbdk
0 oy
(16,572 puan) tarafından
Bence abartı tamam sizi sevmiyor olabilir ama ( neden düşmanca tavrı olduğunu da anlayamadım) sizi ve karşınızdaki bebeği öldürecek kadar değildir herhalde. Üstelik o kadar kalabalık ortamda sadece sizin yediğinize bir şey karıştırmak çok zor olmalı. Hem sizi öldürmeyecek hem de bu kadar uzun süre etkisini devam ettirecek nasıl bir şey atmış olabilir ki bunun için o konuda bir bilgi birikimi olması gerekiyor bence.
0 oy
(13,433 puan) tarafından
Vertigo olabilir yediğiniz şeye ilaç atıcak kadar ne yaşamış olabilirsiniz ki? 
(654 puan) tarafından
Onlarla oturdugum aksamdan sonra başlaması bu olayların tesadüf mü ?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Popcornnn (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 346 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 256 göst.
4 Mart 2024 Aile kategorisinde Azizeak (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 218 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,698 soru

12,094,630 cevap

36,391 kullanıcı

...