0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından
Bende 35 hfta oluyorim kasıklarım braz agryor alt kosleri bebek aşağı baskı ypyor falan kizmda 36 da doğdu bakalım bu nezman gelecek çok merak ediyorum doktor aşağı dayanmiş risk ama gerçekten bebek harekrt edince canım agryor sanki çıkacak gbi çok merak ediyorum kaç hftaaya dogururum dye sanki iki hftaya doguracam dye hisedyorum siz peki Allah sağlıklı hayrlı evlat versin ama çok merak edyorum nasıl olacak kendi suyum gelecek sancım mi gelecek açılma mi olacak nasıl olacak dye 

1 cevap

0 oy
(123 puan) tarafından
Aynı hsftsdsyız ay ı şeyleri yaşıyoruz bide yoğun gaz yaşıyorum 
(123 puan) tarafından
Ay bu kadar benzemez herşey dün gece sabah 6 da uyudum resmen anlattıklarını yaşadım sabaha kadar gün içinde zaten yaşıyorum benim sezeryan doğum
(123 puan) tarafından
Doktora gittin mi ben bu hafta gidicem
(5,867 puan) tarafından
Benim normal doğum valha ben bir hfta önce gttim dedi 15 güne randevu al gel ayın 30 da gtcem bebek baya hareket edyor sanki yumruk var karnimda aferdesin çise çıkmaktan pişik oldum resmen yıkanıp kurutmaktan bebek kasiklarimi eşiyor resmen damarlarım sanki patlayacak gbi oluyor baskı var dinlenince geciyro braz temizlik falan yaparsam yada yürüyüş falan sanki vajinaya dayanmış gbi
(123 puan) tarafından
Aşağıya indiler iyice o zaman ben sezeryan olduğum için kanala iniyor olması çok ta önemli değil Bi sağ salim bitseydi çok bunaldım ben 38 de alırım dedi bna en son
(5,867 puan) tarafından
Seninde az kalmış nye sezeyan
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.