0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir hafta sonra 8 aylık olacak gece uykusu hiç yok ne yapsam ne etsem düzeltemedim ne yapacam ben nolur akıl verin bu sorunu nasıl aşarım o kadar çok yoruluyorum ki gece 4 ü geçiyor yatması artık halim kalmıyor yorgunluktan ben bu çocuğu nasıl gecirecem gece uykusuna

2 Cevaplar

0 oy
(4,649 puan) tarafından
Gündüzleri uyumamasini sağla oyna yedir içir başka ne diyeceğimi bilemiyorum ve en çokta onu yor vakit buldukça oyna ve Güldür bebekler çok gülünce yoruluyorlar hemen 
tarafından
Gündüzleri huysuzluk yapmaya başlıyor oyunda oynasam gezdirsem de durmuyor gece uyumayıp yorulduğu için gündüz uyumaya çalışıyor ağlıyor uykusu olduğu için şaştım kaldım artık ne yapacağım bilmiyorum :(
(4,649 puan) tarafından
Bak önce sakin ol al onu ellerinden tut kendisi kalksın sonra oturt kaldır oturt beş altı defa yap sonra ayağına al üzerini ört emzik emiyor ise ver ağzına bır türban ile gözlerini kapa yavaştan salla pışpış de uyur inşallah
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Canım gündüz uykusunu duzenlersen gece de uyur gündüz 2 uyku yaptır en fazla 2 saat uyusun sonra uyandır 
tarafından
Hiç uzun bir uykusu yok ki gündüz de 10 15 dk gözlerini kapatsa sanki 2 3 saat uyumuş gibi enerjisi oluyor
(454 puan) tarafından
Nasıl uyutuyorsunuz peki destekli uyuyan bebekler genelde kısa uyur. Gündüzü düzene soksaniz geceyi de halledersiniz
tarafından
Çoğunlukla mama içerken uyuyakalır bazen gündüzleri çok ağladığında kucağımda sallarim o da her gün tek sefer oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dunya.dln (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.