0 oy
1,098 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,470 puan) tarafından
Kızlar eşimle kavga ettik sinirlendi 3 defa boş ol bosadim seni dedi bu durumda dini nikah bozuldu tekrar kıymak icin ne yapmak gerekir 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baska biriyle dini nikah kıyıp iliskiye girip ondan sonra tekrar esinizle nikah tazeleyebiliyorsunjz bedelini dusunmeden konusmus 
(1,470 puan) tarafından
Yaa çok kötü o zaman:(
tarafından
Tabiki kotü belki bir anlik ofkeyle saçmaladı ama insan karisıni o halde gormesi bence cok ağir bir durum
-Reklam-
0 oy
(886 puan) tarafından
E heralde boşamış seni
0 oy
(952 puan) tarafından
 O adamdan koca olmaz öyle ağzına geldi boşa sinirlendim boşa 
0 oy
(267 puan) tarafından
Bu konuda farklı alimlerin çeşitli fetvaları var. Buraya sormakla olmaz. Gidip fıkıh âlimlerine sorun. 
0 oy
(144 puan) tarafından
Boş ol 3 defa üst üste dediyse nikahınız bozulmuştur tekrardan evlenebilmek için başkasıyla dini nikah kıyıp boşanmanız gerekiyor. Ondan sonra tekrar kocanızla dini nikah kıyabilirsiniz  
(1,470 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ben bunu sordum bı hocaya 

Üç ayrı anda 

Üç ayri yerde

Üç defa boş ol demisse nikah düşer 

Yani bı kere üç defa boş ol demisse 3 haktan biri gider 
tarafından
Malesef ki bu çok yerde fetva olarak geçiyor, zayıf bir hükmü baz alarak bu konuda fetva vermişler. 3ten 9a diye bir şey yoktur, 3 kere boş ol demek kafidir.
0 oy
(117 puan) tarafından
Sizin önceki postunuzu hatırladım, dünde bir post açmıştınız ve %99 kitle boşanmanızı tavsiye etmişti. Ben o %1lik kısımdaydım ve gerçekten çok üzüldüm.

Bu konu hakkında kesinlikle sadece müftülükten bilgi talep edin, milletin yalan yanlış kulaktan duyma bilgileriyle kendinizi üzmeyin. 

Alo Fetva hattını arayabilirsiniz veya Cimer üzerinden direk diyanete de sorabilirsiniz. 
(1,470 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım işler iyiye gidecekken daha da kötüye gidiyor
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Eşin zaten seni aldatıyor boşanacaksınız zaten  ağzıyla seni dinen erken boşamış yeniden neden evlenmek istiyorsun ki onu anlamadım 
(1,470 puan) tarafından
Resmi olarak bosamiyor şimdi de :(
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Eğer dini nikah bozuldu ise tekrardan bir araya gelemezsiniz sinirle de olsa bile, çünkü bu çocuk oyuncağı değil şuan sen ona haram oldun 
(1,470 puan) tarafından
Aynen haklısın canım
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Öyle bir adamla tekrar evlenmeyi aklından bile geçirme bence.Çocuk oyuncağı mı bu?
(1,470 puan) tarafından
Yani düşünmüyorum bende:(
0 oy
(363 puan) tarafından
Bunu bence iyi bir hocaya sor canim ama serik aynı evde yaşamanız caiz değil bunu da söyleyeyim gerçekten iyi bir hoca olsun herkes çok farklı şeyler söylüyor 
(1,470 puan) tarafından
Aynen canım soracağım

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,212 göst.
18 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde poyraz3307 (180 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 305 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prenses annesi. 5821 (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 564 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 126504012 (1,215 puan) tarafından soruldu

408,418 soru

12,270,652 cevap

37,579 kullanıcı

Kategoriler

...