0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (736 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar çocuğumu ağzı ful yara ne yapcami ne yedirecemi şaşırdım ağzına kaşık değmiyor pipetle biberonla sıvı içiyor sadece nasıl geçer napalim bı akıl verin lütfen bu arada yarın ilk işim doktora gitmek olucak 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,731 puan) tarafından
Doktora git canım krem felan verir 
(736 puan) tarafından
Ağzına veremez herhalde ama sprey flan verir diye düşünüyorum yarın ilk işim doktora gitmek olucak zaten
(2,731 puan) tarafından
Evet canım mutlaka verir bişey ağız içi yarası da kötü olur yanar hep
(736 puan) tarafından
Çocuğum bı haftada çöktü iyice zayıfladı zaten zayıf bı çocuktu
-Reklam-
0 oy
(12,918 puan) tarafından
Doktora gittinizmi. El.ayak hastaligi muhtemelen. Bize sprey ve jel verdi
(12,918 puan) tarafından
Valla şuan salgin var ateş sonrasi agizda ellerde. Bizde geciriyoruzda şuan. Doktor dedimi antibiyotikten diye
(2,126 puan) tarafından
Sanki yemek yerken dilini isirmis gibi benim oğlum çok hızlı yer hep dili böyle yara olur cnm
(12,918 puan) tarafından
Yok bak dilinin altindada var yanlis gormuyosa.
(2,126 puan) tarafından
AA aft gibi olmuş cnm evet hastalık atlatiyorsa ağzına vurmuş kiyamamm
(736 puan) tarafından
Genel olarak hastalık bitimine yakın antibiyotik kullanınca hastalık dışarı vuruyor
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı böyle olur acele yemek yediği için hep dilini ısırır o yüzden olmuş galiba sizinkiside ya cocklarimizin tipi acsyip benziyo şok oldum *_*
(2,126 puan) tarafından
Ya evett özelden atabilirsem atıyım sana sende bana atarmsn çok benzettim ya atilmiyo galiba atamadmm
(736 puan) tarafından
Atılmıyor sanırım
(2,126 puan) tarafından
Dur buraya yoruma atym seninkisi kaç yaşında cnm gözleri kirpikleri ağzı aynı  benimkisi 4 yaşında
(736 puan) tarafından
Benimkide 4 yaşında
(736 puan) tarafından
Evet benziyorlar :)))
0 oy
(4,627 puan) tarafından

Çocukta yokta aynı sorun bende var cnm sıcak ve soğuk birşeyler vermemeye dikkat et felaket aciyor dur

(736 puan) tarafından
Yazık kaşık değmiyor bile ağzına hopluyor resmen pipet kullanıyoruz ne yazık ki
(4,627 puan) tarafından
Mutlaka hastaneye gidin cnm bende aynıyım tahmin ediyorum çok geçmiş olsun
0 oy
(82 puan) tarafından
canım ağzında aft çıkmış al ayak hastalığı değilse bile ona çok benziyor ağız yaraları için iyi gelen bir şurup var çok tavsiye ederim benim bebeğimde el ayak hastalığı bulaştı ağzında aynı böyle yaralar vardı araştırırsan sende şurubu kullanmanı tavsiye ederim pekmez gibi birşey bitkisel zaten yan etkisi yok hünnap marka karadut şurubu olarak geçiyor yatmadan önce gargara yaparak içmesini tavsiye ederim ağzının içindeki yaralara iyice yayılması için... geçmiş olsun sonrasında birşey yedirmeyin  
(736 puan) tarafından
Allah razı olsun yarın hem sağlık ocağına hemde eczaneye gidip alıyım
0 oy
(43 puan) tarafından
Bunlar aft.b12 yada demir eksikliginden oluyor canım doktora götürünce ilaç veriyor.bir ilaç var onu suruyorsun uyusturuyor
(736 puan) tarafından
Vitamin eksikliğinden değilde çok ağır bı hastalık geçirdi vücudu ve bağışıklığı düştü ister istemez
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benim kizimdada çok çıkıyordu mutlaka soğuk sıkım karadut özü al bide aftarol diye sprey var eczaneden onu al Allah in izniyle geçer karadut özü kan değerlerini bile duzeltiyor doktor tavsiyesi ile aldım ben hataydan getirtirdim dolabda mutlaka bulunur cokkkk geçmiş olsun paşama
(736 puan) tarafından
Çok sağolun şuan sağlık ocağındayim doktora spreyi yazdırmaya geldim
0 oy
(360 puan) tarafından
Aftoral sprey cok iyi geliyor canim agiz yaralarina
(736 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
(360 puan) tarafından
Rica ederim gecmis olsun ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 330 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurrsa (200 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,367 cevap

43,814 kullanıcı

Kategoriler

...