0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (116 puan) tarafından
Doguma az bir zaman kaldi Oldum olası yaralara çok hassas bi insanim göğüs diyince daha bi tuhaf oluyorum yara sızı vs olmaması için ne yapabilirim acaba

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzirmeden önce kuru soğan sur doğuma az kalincada sür .. birde emzirirken çocuğun çenesinin kahverengi bölgeye degdiginden emin ol yanlış emzirmek genelde acıya neden oluyormus
-Reklam-
0 oy
(4,681 puan) tarafından
Yara aslında meme ucunu verdiğimiz için oluyormuş. Kahverengi kısmının tamamını alması lazım bebeğin. İmkanın varsa emzirme danışmanı ile görüş, veya bebek nasıl emzirilir videoları izle.
0 oy
(946 puan) tarafından
Lansinoh lanolin krem al ebebek de 89 tl di sanırım en son. Benim göğsümde resmen açık yara oldu bebeğim ısırmıştı o kremle benim ağrım diniyordu valla şiddetle tavsiye ederim
0 oy
tarafından

10 günlüğüz göğüs yaramda olmadı şükür doğum sonrası 2.gün hemen basladım lansinoh göğüs ucu kremi sürdüm üstüne silokon göğüs koruyucu taktım nemli kaldı canımda yanmadı emzirirkende kullanılıyor krem 90 lira 40 ml çok güzel tavsiye ederim azıcık krem bile cok iyi geliyo akıskan dolu dolu almama gerek kalmadı uzun sure kullanırım yanı linklerini bırakıyorum canım e bebekten almıştım ben 

Krem indirime girmiş şu an 

https://www.e-bebek.com/lansinoh-lanolin-anne-gogus-ucu-kremi-40-ml-p-lsi-96166/ 

Göğüs koruyucu 

https://www.e-bebek.com/wee-baby-silikon-gogus-koruyucu-2li-paket-p-ewe-900/ 

(116 puan) tarafından
Cook teşekkürler canım
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Gümüş göğüs ucu koruyucu kapaklar var çok iyi diolar bende ilk gebelik de çok çektim çocuk hep kan içti resmen o derece yaraydı bi arkdaşım da kullandi hıc yara yapmadı dedi pahalı ama galiba bende alicam 1 2 ay kala sende bo yorumlara bak
(116 puan) tarafından
Silver moon mu
(1,453 puan) tarafından
Silver olarak çok marka var canım yani benim arkadaşımın aldığı e bebekten
0 oy
(13,425 puan) tarafından
Saf zeytinyağı sür üzerini streç film ile kapat her emzirmeden sonra sür tekrar kapat yıkamana gerek yok canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
23 Kasım 2023 Aile kategorisinde Aylin976 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 194 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu