0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (733 puan) tarafından
Ne corap giyer ne panduf giyer ne yelek giyer aksama kadar 50 defa giy cikarma falan diyorum belki daha fazladir 2 yasinda oglum kulotlu corap giydiren var mi 

18 Cevaplar

0 oy
(3,498 puan) tarafından
Külotlu çorap değilde çoraplı pijamalar var ben ebebekten almıştım
(733 puan) tarafından
Onlarin buyukler icin olani var mi ki ben kucuklere saniyordum bakayım hemen
(3,498 puan) tarafından
En son 2 olabilir benimki zayıftı geçen sene de giymişti şimdi 3 yaşında
tarafından
Çorabın lastik kısmını kesip pijamalarınin ayak ucuna dikebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(12,746 puan) tarafından

Haha yaşı geregi oyle annesi :) benimkide dogdugundan beri saklamazdi ayaginda gecen sene 3 yasinda yavas yavas anlamaya basladim simdi 4 yasini gecti hala bakiyorum arada teki yok çorabin. Diyoki anne kendi kendine cikmis :D

0 oy
tarafından
Ben giydiriyorum kilotlu corap 2 bucuk yasinda ilk evler serinleyibce kisa corap giydirdim cikariyodu pandufu da ilk giydiginde degidik geldigi icin cikariyodu istemedigi icin degilde basarmak icin yapiyodu ben mudahale etmedim buraktim usuyunce kendi giymek istedi
0 oy
(4,277 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri külotlu çorap giydiriyorum onu cikaramiyo 
(733 puan) tarafından
Ben cok istemiyorum da e bebegin corapli pantolonlarindan alicam bakalim
(4,277 puan) tarafından
Onlardan da giydirdim ikisi de aynı görevi görüyo aslında
(992 puan) tarafından
Külotlu corap çok kasindirir yaa bencede çoraplı pijama daha mantıklı
(4,277 puan) tarafından
Yok hiç rahatsız etmiyo pamuklu olanlardan alın
0 oy
(5,427 puan) tarafından
Sabah 2 tane corap giydirdim aglaya aglaya cikartirdi bana ama ceketini ilikledim cikaramaz onu bende panduf alicam 30 ayligiz
(733 puan) tarafından
Panduf sever dedim gittim aldim ama yok kiz biraz tutuyor onu da cikartiyor
0 oy
(352 puan) tarafından
Aynısı, giydiriyorum 5 dkk sonra yerlerde her şey artık çoraplarıda saklamaya başladı her yerden çorap çıkıyor.
(733 puan) tarafından
Hahhah bizimde :)) halilarin altindan koltuklarin aralarindan falan cikiyor
0 oy
(133,927 puan) tarafından
baci ensesine isaret ve orta parmagini koy orda bi dugme var hissedersin zaten ona bastinmi kışlık moda gecerler☺️☺️☺️☺️☺️ aay bu yapay zekaaa basliklari cok hos ❤️☺️☺️☺️
tarafından
Sen onu boş ver .yumurtalar nasil oldu beklemene degdimi bari..
(733 puan) tarafından
:))) tamam hayatim aradigim cevap buydu
(133,927 puan) tarafından
aay sorma yaa okula gitti unutur insaallah
tarafından
İnşallah ☺️
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Benim oğlum 18 aylık iki haftadır külotlu çorap giydiriyorum yoksa alışkanlıl yaptı tek çorapla geziyor sağ ayak çoraplı sol ayak çıplak 
0 oy
(5,673 puan) tarafından

Benim oğlum 4 yaşında ve aşırdı derecede hastahane ve doktordan korkar geçen sene 6 gün yatış yapıldı o gündür bu gündür korkar bende hep onu kullanıyorum çorabını çıkardığı gibi tamam hastalanan seni doktora götürüp iğne yaptırıcam diyorum korkudan hemen giyiyor gece yatarken bile çıkartmıyor :D

Hamileyim valha bide hastalansa hiç hastahaneyle uğraşamam biraz vicdansızca ama olsun iyiliği için 

0 oy
(163 puan) tarafından
Külotlu çorap hiç giydirmiyorum. Çünkü yapışık olduğu için rahatsız edici olduğunu düşünüyorum, ayrıca kan dolaşımını da engelliyor diye biliyorum.

Benim çocuğumda anında çorap vs çıkartır ama yine de külotlu çorap giydirmiyorum. (1 yaşında )
0 oy
(1,293 puan) tarafından
aynı aynı yemin ederim benim kız da inat gibi kış olunca pijama giymez öyle çıplak gezer çıplak uyumak ister. bazen giyiyor bazen de öyle çıplak geziyor. çocuk işte napalım idare ediyoruz
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Günde sayısı belirsiz benim kızın çorap çıkarması o çıkarıyor ben giydiriyorum külotlu çorap giydirincede deliriyor çıkmıyor diye ayak kısmından tutup yarıya kadar sürdürüyor çıkarmak için o yüzden külotlu corapta giydiremiyorum normal çorabı giy çıkar yapıp duruyoruz  yazın alıştılar tabi yalın ayak gezmeye alisirlar inşallah çorabada 
0 oy
tarafından
Çoraplı pijama esofman giydiriyorum ama benim çocuklar çorapsız duramiyor zaten heleki küçük yazın bile çorap giyiyor öyle huy edinmiş ayaklarım kirlenir diyor 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benim derdim çorap değilde sabahtan akşama kadar dışarı çıkacağım diye ağlıyor oğlum dışarı buz gibi kışlık moda nasıl geçerim bilemiyorum 
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Lcw cok guzel iclikler gelms bakin istersenoz
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Off aynı ya 2 yaşında asla giymiyor kıyameti koparıyor ne kadar kaloriferi açmış olsakta ayakları buz gibi çıldırıyorum
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yeleği tersten giydir ilikle önünü cıkaramaz kilotli çorap giydirmedim bacağı sarıyor çok rahatsız edici onun yerine içlik pijama alın incelerden
0 oy
tarafından
Alamadık henuzzzz buz gibi zaten tokattayiz 

Sapka tak diyorum yok ben takıyor o çıkarıyor elleri buz gibi oldu eldiven tak diyorum yok 

Montunun önünü kapat diyorum yok 

Evde de sürekli çorapları çıkarmak istiyordu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 511 göst.
+1 oy
18 cevap 617 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,796 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...