0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Oğlum iki saat uyudu mesela uyandı memeye aldım emzirdim 15 dakika sonra gözleri kaymaya sarhoş gibi olmaya başladı tekrar uykuya geçti niye böyle oldu bugün gün boyu böyle oldu genelde de hep memede sarhoş gibi oluyo sonra uyku moduna geçiyor memeden ayirinca uyanıyor yeterince besleniyor mudur çiş sayısı azaldı ve bugün bezinde turunculuk vardı korktum enfeksiyon falan mıdır acaba çünkü bu ay kilo alımı güzeldi 

5 Cevaplar

0 oy
(4,174 puan) tarafından
Emek yoruyo canim buyüzden yine uyuyolar ve kendini kendilerini güvende hissediyolar uii minnoşlar♡♡
(738 puan) tarafından
Turunculuk neden oluyordur doktora gitsem diyorum ama bebeğime bakıyorum gayet huzurlu mutlu bir sorun olsa belli olurdu demi
(4,174 puan) tarafından
Bezleri takip et sürekli oluyosa götür baksinlar ateş huysuzluk yoksa bak şimdilik..
(738 puan) tarafından
Ateş huysuzluk hicbisey yok şükürler olsun ama idrarını az yapiyo ve geceden sabaha turuncu yapmıştı annem bezin iç yüzeyi mavi ondandır dedi gidip beyaz bez taktım açık sarı yaptı ama yinede bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Yenidoğansa öyle yapması çok normal canım memede uyuması gözünü kapatması dikkat et konuna alışır büyüdükçe senden ayrılmaz zorluk çıkartır sana bezde turunculuga gelince bi bilgim yok 
(738 puan) tarafından
Uc aylık canım yok yeri daha çok seviyor en başından beri kucagimdan indirmememe rağmen
(1,134 puan) tarafından
Anladım canım öyle yapması normal bezdeki turunculuk susuzluktan olabilir su veriyomusun
(738 puan) tarafından
Önce vermiyodum artık veriyorum hava çok sıcak diye
(1,134 puan) tarafından
İyi yapıyon canım benim kizimda 3 temmuz doğumlu doğduğundan beri verdim hep bu sıcakta susuz olmaz sadece anne sütü alsa bile sen doktora de ama bezdeki şey iyi değil burdakiler pek yardımcı olamaz
(738 puan) tarafından
Haklısın araştırdım çoğu kişi susuzluktan dedi su veriyorum yine aynı olursa goturucem
0 oy
tarafından
Kız memeden süt yerine sarhoş edici şeyler mi veriyon çocuğa :D şaka bi yana emzirerek uyutuyosan memede uyku moduna geçmesi normal benim bebeğim de öyle çişindeki turunculuk bizde de vardı bugün sağlık ocağına gittim yarın idrar tahlili vercez 
(738 puan) tarafından
Sanırım yaz aylarında olabiliyor böyle sıvı kaybından bence ya çünkü çok terliyor inşallah enfeksiyon falan yoktur bende doktora goturucem bakalım inşallah sizde de bir sıkıntı yoktur bana yarın yazar mısın sonucu rica etsem
tarafından
İnşallah yoktur canım bebeklerimizde. Unutmazsam yazarım canım
(738 puan) tarafından
Ben sana yazarım o zaman cevap verirsin :)
tarafından
Tamam canım öyle yaparız :)
0 oy
tarafından
Canım su ver eğer bezinde leke varsa
(738 puan) tarafından
Veriyorum her emzirme sonrası  3-4 kasık yeterli olur mu acaba
0 oy
tarafından
Bendede ayni olurdu hatta annem derdi kizim ne yapyr bu uyuyorrrr derdim suan 2,5 aylık oldu hmdlsn normal olmaya başladı uymasi yani CIs konusunda blmyrm 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 846 göst.
11 Ocak 2021 Aile kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 543 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde && Huzurum Oglum && (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 333 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu

404,891 soru

12,129,027 cevap

36,496 kullanıcı

...