0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (362 puan) tarafından
Ya cidden anlam veremiyorum az önce omuzu hafif açık bir sweetle resim çekildim ve instagram hep kız arkadaşım ve ailem onu story atmıştım bune frikik veriyorsun falan yada normalde gün içinde wp üzerinden mesajlaşırken güzel hoş resim atayım hiç böyle karşılığında naif güzel cümle kurmuyor yani çok çok öküz davranıyor istiyor ki bende öyle olayım naif olmayayım falan istiyor geçen pantolonumu yırttı ben kombin yapmayi da severim ve öyle fazla açık giyinmem bekarken giydim ama şuan sinirimi biliyorum zaten hep aynı olayım istiyor farklı giyinince ya da takiyla siklastirinca bu ne böyle sanki nereye gidicen kim seni görücek kimin görmesini istiyorsun diyor yoruldum nasıl davranicagi mi bilmiyorum evin içinde de öyle mini elbise giyiyorum ve cidden onun için değil kendimi daha güzel hissettiğim için bana diyor ki seni bilmem napmam için bunu giyiyorsun anladınız siz o cümleyi yani ne istiyor benden ona karşı bile güzel olmamı istemiyor kadinligimi bastırıyor surekli

9 Cevaplar

+2 oy
(2,836 puan) tarafından
Eşinin güzelliğe alerjisimi var bacım
(362 puan) tarafından
Hahaha bilmiyorum ki çok saçma davranıyor hani dışardan kıskanıyor okey desem evde ki o cümleleri ne alaka yani
(1,473 puan) tarafından
Kız artıladıme seni aşkım ❤️
(2,836 puan) tarafından
Teşekkürler canim ♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
(1,473 puan) tarafından

Kuzu bende dışarı giderken eşim makyaja bile kızar ama onunla çıkarım hep dışarı önceden okuldu çalışmaktı kızardı yani şuan evdeyim nere gitsem birlikte onun yanında yaparım demez kim için yapıyorsun. Ama o çok fazla parfüm sıksa saçını fönlese ben derim hayırdır kendini kime süsletiyorsun diye :D 

(362 puan) tarafından
Bebeğim bende onunla çıkıyorum sürekli
Ya öyle esprili de söylemiyor kendimi çok kötü hissediyorum hadi dışarda kıskandı ama evde niye böyle davranıyor anlamıyorum yani eşimiz içinde mi suslenmiycez ayol hshs.
+1 oy
(2,154 puan) tarafından
Güzellik anlayışı açıklık olmayabilir. Bazıları açık bir kadın görse bakar ama karısının kapalı olmasını ister. Bizde buna ikiyüzlülük deriz .
(362 puan) tarafından
Net katılıyorum
0 oy
(432 puan) tarafından
Eşinin kendi özgüveni olmadığı için senin ayarlarınla oynuyor..dediği lafta çok mide bulandirici
(362 puan) tarafından
Sanırım evet dediğin gibi
0 oy
(9,706 puan) tarafından
Kiskanclik iste bacim bende biraz dikkat etsin hayirdir diyorum :) 
0 oy
(16,077 puan) tarafından
Bacım sen kızılcık Şerbeti Fatihle mı evlisin resme kıyafete kime süsleniyorsun diyor bu nasıl kafa 
(362 puan) tarafından
Ay cidden gülesim yoktu ama güzel benzetme
0 oy
(189 puan) tarafından
Kıskanıyor seni. Asıl sorun şu seni sindirecek sonra da bakımsız görecek. Bu erkeklerin orta yolu yok 
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Özgüven eksikliği olan bir adam daha,işin zor bacım 
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Benim eşimi mi anlattım geçen gün makyaj yaptım resim cekiliyordum gel cekilelim dedim sinir olup makyajımı bozmaya calisti eliyle güzel bir şey giyyim kavga çıkarıp yirtiyor kaç pantalonumu tişörtümü yırttı evde de giyince senin dediğin kelimenin aynısını soyluyo kocamiz ikiz gibi şok oldum benim sorunlarım bunlar aslında kendisinde asla bakmaz parfüm sıkar o kadar
(2,577 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ikinizin de. Zor gerçekten.
(1,973 puan) tarafından
Ah razı olsun inşallah cnm
(362 puan) tarafından
Ya aynı resmen ikizzz peki biz bunlarla nasıl başa cikicazz bacim
(1,973 puan) tarafından
Bilsem keşke :((( çok zor ozguvenleri yok kesin o yüzden boyleler eminimm bizi kiskanamiyorlar havalaniriz diye net böyle davranıyorlar bu yüzden

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,798 göst.
8 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Evramm (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 589 göst.
0 oy
5 cevap 384 göst.
29 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,327 puan) tarafından soruldu

401,289 soru

12,010,192 cevap

36,199 kullanıcı