0 oy
3,126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,968 puan) tarafından

Kizlar kocalariniz ne iş yapıyor. ???

Maksat muhabbet olsun hemen linclemeyin :D

Benimki kuaför :devil:

82 Cevaplar

+1 oy
(6,611 puan) tarafından

Eşim boya badana işi yapıyor cnm:)

-Reklam-
+1 oy
(706 puan) tarafından
Süylemem yoksam ifşa olurum hahshdjjffj
(3,789 puan) tarafından
Dalmaa güldürdün beni :D
(706 puan) tarafından
Dalma değil damla hahahsjjs
(3,789 puan) tarafından
:D Allah emii çok yorgunum kizzz kusuruma bakmaaa aceleyle yazdım
(762 puan) tarafından
Gülün kizceler :))))
(706 puan) tarafından
Burda ifşa olurum diye dedim kız eskilerdenim gizli takılıyorum
+1 oy
(5,301 puan) tarafından
Öğretmen  cnm 
+1 oy
(4,533 puan) tarafından
Kendi işyeri var yeme içme sektöründe. Arada tempodan yorulup alan değiştirmek istese de bir türlü kopamadı. 
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Operatör canım 
+1 oy
(1,221 puan) tarafından
Gardiyan canim
(7,968 puan) tarafından
Ac kapıyı gardiyan burda duramıyorum diyesim geldi;)))))
(1,221 puan) tarafından
Samsun'un neresi kiz
(7,968 puan) tarafından
Terme . Sen
(1,221 puan) tarafından
İlkadım
+1 oy
(10,403 puan) tarafından
Marangoz .......
+1 oy
(3,039 puan) tarafından
Gayrimenkul ve danışmanlık ofisi var. Yani halk diliyle emlakçı:)
+1 oy
(59 puan) tarafından

Telefon mühendisi akşama kadar işte ne yapıyor bilmem ama akşam yatana kadar telefon elinde gerçekten zor meslek :D

(637 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama eşine sorar mısın youtube da video oynatırken kendiliğinden duraklaması neden olur internette sorun yok kulaklı filan takmıyorum video duraklatıyo anlamıyorum daha bir yıl olmadı telefona
(59 puan) tarafından
Kız ben şaka yaptım telefon elinden düşmüyor sürekli tiktok insta video falan izliyor diye
(637 puan) tarafından
Ay bende yedim hahaaa:)))
(59 puan) tarafından
Hahahah
+1 oy
(390 puan) tarafından
Kalite kontrol tarfo sektöründe 
+1 oy
(3,632 puan) tarafından
Tekstil fabrikasında çalışıyor makina başında kumaş açıyor 
+1 oy
(13,711 puan) tarafından

Benimki çok.fonksiyonlu ama ineklerin sütünden para kazanıyor  :D

(13,711 puan) tarafından
Evet geri çektiler bizim de öyle oldu. Bide bu ay herkesten kesmişler neymiş yağı azmış da.
Haram olsun o kadar emek veriyoruz karşılığını vermiyorlar
(13,711 puan) tarafından
Aldığımız bi tomar para yemi slaji küsmesi mazotu gübresi ilaçlar daha liste uzar gider ele kalan asgari ücret kadar ancak emeğini saymiyorum
(3,789 puan) tarafından
B.okun içine gömülüyok sadece :)
(13,711 puan) tarafından
Hah tam da dediğin gibi canım
(3,789 puan) tarafından
Ahh nebimm
+1 oy
(944 puan) tarafından
Mühendis kamuda 
+1 oy
(1,264 puan) tarafından
Servis şoförü 
+1 oy
(406 puan) tarafından
Bı esnaf benim galiba kafamı hangı taslara vurayım 
(406 puan) tarafından
Evet çok şükür gelırı var iyi bıze 5 6 trılyon borç takmasalardı  .. Sımdı sadece borçları ödemeye calısıyoruz bırclar bıtsın inşallah
(665 puan) tarafından
Aslinda o borcu siz yapmadınız mı.  Evet gerçekten borç ödemek zor.
(406 puan) tarafından
Yok canım esımın babası olacak adam üstüne bıraktı..
(665 puan) tarafından
Ellerin babası çocuklarına miras birakir bizimkide anca borç birakir.  Geçmiş olsun canım tez zamanda kurtulun
(406 puan) tarafından
Yetmezmıs gibi evi'ni elinden alır canım. Mıras bırakmasım bıze dokunmasın da
+1 oy
(812 puan) tarafından

Tır şoförü benim ki..

Uzun yol değil ama eskiden giderdi şimdi 3 günde bir evde :D

(812 puan) tarafından
Başlarda oda uzun yola gidiyordu özlüyordum hamileydim bide çok zor oluyordu. Çocuk olunca çok göremedi mesela şehir dışına çıkmaktan. Şimdi şehir içi çalışıyor benden ziyade çocuklar çok özlüyor. Sizin yer neresi acaba. Biz İstanbul eşim İzmit'te çalışıyor
(665 puan) tarafından
Biz Turkmenistan dayız canım.   Yurt dışı ve içi olarak çalışacak.   İste buradakiler Türkiye İran gibi gibi ülkelere gidiyorlarmis.     Benim bebegim daha küçük 7.5 aylık.
(812 puan) tarafından
Seninki daha zor o zaman canim
(665 puan) tarafından
Ebet işte o yüzden dedim 30 40 gün gidiyorlar buradaki tir şoförleri
(812 puan) tarafından
Alışırsın zamanla başlarda zorlar seni
+1 oy
(825 puan) tarafından
Bos isler muduru olacak adammis ta soguk satisci olmus:) 
+1 oy
(3,398 puan) tarafından
Benjm ki harita mühendisiydi ama amerikada yemek taşımı yapiyor yani getir yemek gibi düşün. Birde ufak bir yer açtık ortakla forma ev ayakkabısı filan satıyorlar daha yeni ama 3 4 ay oldu o. Zamanla inşallah daha da iyi olacak 
tarafından
Bizi de götür Amerika’ya :D
(4,513 puan) tarafından
Bizide alın mühendisler toplanalım fjhdhshs
(3,398 puan) tarafından
Ay gelme idil vallahi Türkiye eger sartlarin iyiyse çok güzel buraya göre. Eğer kaçak geldiysen berbat ama resmi gelen tabii farkı çok. 18 saat çalışıyor eşim her iş ama her iş postayla sürekli kağıt geliyor burada ki tüm bizden önce gelenler cahil(eşime bazı yerleri soruyorlar) ev tutmak için bile randevu alıyorsun tutucam desen de seni önce arastiriyorlar 1 haftaya haber veriyorlar ay ayy tasinacagiz eşyaları topladık hala haber bekliyoruz delircem. Teker taktircak kocam randevu arıyor:D o önden arabayla gidixek esyalar da çok sığmaz bence hepsi sonra gelip uçakla gidecegiz birlikte. Artık o eyalette kalacağız tekrar baştan ev eşyası almam lazım. Gerçi burada adım başı ikinci elci her şey satılıyor. Koltuk ve yemek masamı alırım oradan gerisi yatak besik vs 0 alcam yani bu eşyaları 5 dakika durmayan bebeyle yerlestircem tabak çanak giysi vs. Ay ne dolmuşum yazdım da yazdım:D
(4,513 puan) tarafından
Cjhdhs vazgeçtim bizde gelmiyoruz
(3,398 puan) tarafından
Urudujdj eşim delirdi bugün randevu buldu teker takmaya gitti elektrik gitmiş randevu iptal:D yarın yola çıkacak bütün walmartlari geziyor teker yenilemesi lazım ay güleyim mi ağlayayım mi
(4,513 puan) tarafından
Burada şartlar çok iyi değil ama en azından bu kadar eziyetimiz yok
(3,398 puan) tarafından
Amerika eziyet. Gercek anlamda dilin azsa ve resmi değilsen eziyet. Bu yemek taşıma için hesap gerekli ilk 6 ay çalışma belgesi gelmiyor milletten kiraliyorsun eğer hesap kapanırsa tepetaklaksin çünkü iş yapamazsın bizim 2 kere öyle oldu resmen başa döndük birimimizi harcadık ama şükür çalışma belgelerimiz geldi artık millete gerek kalmadı. Yeni devraldigimiz yeri de babamdan borç alarak aldık. İnşallah o da iş yapar yoksa sıkıntı. Yeni eyalette hem evler daha uygun hem iş daha fazla oluyormuş ortağımız orada zaten eşi de tanıdık bursadan. İnşallah çok daha iyi olacak burada 2+1 e 2 bin dolar veriyorum orada 1440 dolar ve iyi ve güvenilir bölge diye böyle diğer yerlerinde daha ucuz tabii bizim için güvenlik önemli diye tuttuk. 2 havuzu koca spor salonu süs gölü kahve için Cafe tarzı bir yer sitedekilere bedava vs. Burada ki evimde de ortak havuz ve spor salonu var ama oranın yarısı kadar. Dua edin inşallah bizim için çok daha iyi olur
(2,056 puan) tarafından
Hayalpeerestt neden kaçak gelenler için eziyet bizde gidenler var ondan
(5 puan) tarafından
Allah hayırlı iş versin
(3,398 puan) tarafından
Dedim ya hesap bulması zor kapansa sıkıntı ta ki kendi çalışma belgen gelene kadar. Şu an bir tık daha rahatladık geldi çünkü bizim de. Çok güzel derlerse inanma :D
tarafından
Benim annemin halası da gitti Amerika’ya . Bahçeli evleri vardı dubleks işleri de vardı ne işi olduğunu valla bilmiyorum altlarında iyi arabalar kızı da bilgisayar mühendisi oldu orada okudular onlarda ilk gittiğinde çok çekmişler ama sonradan açıldılar bence bu sizin başlangıç seviyesi olduğu için zor Türkiye daha beter gerçekten en azından oralarda bir sonuç var burada kim kime dum duma inan geçinmesi ayrı sıkıntı cinayetler hayvanlar kadınlar çocuklar geldiler Türkiye ye kocaman ev yaptırdılar bahçeli  altlarında audi araba birde ev aldıla Konya’dan yani böyle düşünme ilerisi bence daha güzel  olacak
(4,513 puan) tarafından
Tam yerinden almışlar evi :D konya deyince kafam beynim duruyor alışamadım buraya
tarafından
Ama Konyalılar bütün ailesi burada annemler teyzemler kardeşleri :)
(4,513 puan) tarafından
Ben gurbet geliniyim buradayım alışamadım :D bazen kocamı bile camdan atasım geliyor. Güzelim İstanbul ağzıyla konuşmamı katlettiler jchdhshs gören dalga geçiyor.
tarafından
Biz buluşalım gelince :D bende bir bakayım ndndnsn
(4,513 puan) tarafından
Jxhshah neredeydin sen
tarafından
Ben bayburttayım :) ama ailem Konya da yaşıyor ben de gurbetteyim Bayburt’ta :D
(4,513 puan) tarafından
Savunma sanayide çalışıyordum sanırım idrekt Bayburt aklıma geldi aslında  :D hatta ilk öğrendiğimizde kimsenin aklına gelmez bura demiştik jcjshsh
tarafından
Bilmiyorum ben seviyorum artık baya gelişti açıkçası her şey mevcut ve bizim için önemli olan şey ucuz insanları da saygılı komyadan bin kat iyi :D Konya’ya geldiğim sıra çok özlemiştim :D
(4,513 puan) tarafından
Orası öyle insanları iyi. Pazarı yolun ortasında kurulu durur kimse çalmaz filan tek sorun soyukkkk
tarafından
Evet çok soğuk ya yine gösterdi yüzünü geçen oğlumu  dışarı çıkardım elim üşüdü acıyo diye ağlıyor o derece
(3,398 puan) tarafından
Evet idilt canım, dediğin gibi alışma süreci gecerse her şey güzel olacak. Alıştık biz yavaştan başta hamileydim de doğum yaptım vs zorlandım. Biraz paran varsa ve fikrin burada çok güzel şeyler yapabilirsin inşallah zamanla bizim de oturacak düzen ❤️
tarafından
Şimdilik cefa çekiyorsun ama sefası süper oluyor gördüğüm kadar hiç endişe etme :)
(3,398 puan) tarafından
İnşallah canım. Ufak bir ticarete giriştik bakalım borç harç Allah büyük ❤️
tarafından
Tabi canım ❤️
+1 oy
(2,117 puan) tarafından
Arçelikte yüzey işlem operatörü aynı zamanda nakliyeci aynı zamanda kaynakçı demir doğramacı aynı zamanda geceleri de tavuk pilavci
(7,968 puan) tarafından
Çalışkan adam :)
(2,117 puan) tarafından
E bı lütfiye Aydın kolay beslenmiyo .ddd
+1 oy
(283 puan) tarafından
Karanlık iş :)
(7,968 puan) tarafından
Aradığım cevap :,D
tarafından
Ahhahhaee güldüm gece gece Allah netmesin seni :)))

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,087 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,968 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 666 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 666 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 547 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,028 soru

12,327,804 cevap

39,147 kullanıcı

Kategoriler

...