0 oy
3,225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar kocalariniz ne iş yapıyor. ???

Maksat muhabbet olsun hemen linclemeyin :D

Benimki kuaför :devil:

82 Cevaplar

+1 oy
(1,280 puan) tarafından
Gayrimenkul danışmanı. 
-Reklam-
+1 oy
(3,616 puan) tarafından
Hastanede sağlık memuru
+1 oy
tarafından
Muhasebeci sınavı kazanırsa müşavir olacak
+1 oy
(4,760 puan) tarafından
Büyük bi markanın gıda fabrikasında gıda mühendisi :) 
+1 oy
tarafından
Simit ustasi 
tarafından
Bol bol simit yersin :D
tarafından
Valla sağolsun getiriyor:))
+1 oy
(18,442 puan) tarafından

İkm.             

tarafından
One gıı
(18,442 puan) tarafından
İnfaz koruma memuru. Gardiyan
tarafından
Ac kapıyı gardiyan burda duramıyorum türküsü geçti içimden:D
(18,442 puan) tarafından
Kız ben bir ara çok dinliyordum onu :)
tarafından
Hahha ;)))))
+1 oy
tarafından
Yoki mesleği olsun varkende anca iddia kumar  oynuyordu
+1 oy
(1,744 puan) tarafından
Canım Eşim can kurtarıyor (itfaiyeci) 
tarafından
Ne güzel
+1 oy
(5,119 puan) tarafından
Bı benim ki inşaatçı:))alçı boya işi yapiyo
+1 oy
(3,485 puan) tarafından
Benjm ki harita mühendisiydi ama amerikada yemek taşımı yapiyor yani getir yemek gibi düşün. Birde ufak bir yer açtık ortakla forma ev ayakkabısı filan satıyorlar daha yeni ama 3 4 ay oldu o. Zamanla inşallah daha da iyi olacak 
tarafından
Bizi de götür Amerika’ya :D
(4,760 puan) tarafından
Bizide alın mühendisler toplanalım fjhdhshs
(3,485 puan) tarafından
Ay gelme idil vallahi Türkiye eger sartlarin iyiyse çok güzel buraya göre. Eğer kaçak geldiysen berbat ama resmi gelen tabii farkı çok. 18 saat çalışıyor eşim her iş ama her iş postayla sürekli kağıt geliyor burada ki tüm bizden önce gelenler cahil(eşime bazı yerleri soruyorlar) ev tutmak için bile randevu alıyorsun tutucam desen de seni önce arastiriyorlar 1 haftaya haber veriyorlar ay ayy tasinacagiz eşyaları topladık hala haber bekliyoruz delircem. Teker taktircak kocam randevu arıyor:D o önden arabayla gidixek esyalar da çok sığmaz bence hepsi sonra gelip uçakla gidecegiz birlikte. Artık o eyalette kalacağız tekrar baştan ev eşyası almam lazım. Gerçi burada adım başı ikinci elci her şey satılıyor. Koltuk ve yemek masamı alırım oradan gerisi yatak besik vs 0 alcam yani bu eşyaları 5 dakika durmayan bebeyle yerlestircem tabak çanak giysi vs. Ay ne dolmuşum yazdım da yazdım:D
(4,760 puan) tarafından
Cjhdhs vazgeçtim bizde gelmiyoruz
(3,485 puan) tarafından
Urudujdj eşim delirdi bugün randevu buldu teker takmaya gitti elektrik gitmiş randevu iptal:D yarın yola çıkacak bütün walmartlari geziyor teker yenilemesi lazım ay güleyim mi ağlayayım mi
(4,760 puan) tarafından
Burada şartlar çok iyi değil ama en azından bu kadar eziyetimiz yok
(3,485 puan) tarafından
Amerika eziyet. Gercek anlamda dilin azsa ve resmi değilsen eziyet. Bu yemek taşıma için hesap gerekli ilk 6 ay çalışma belgesi gelmiyor milletten kiraliyorsun eğer hesap kapanırsa tepetaklaksin çünkü iş yapamazsın bizim 2 kere öyle oldu resmen başa döndük birimimizi harcadık ama şükür çalışma belgelerimiz geldi artık millete gerek kalmadı. Yeni devraldigimiz yeri de babamdan borç alarak aldık. İnşallah o da iş yapar yoksa sıkıntı. Yeni eyalette hem evler daha uygun hem iş daha fazla oluyormuş ortağımız orada zaten eşi de tanıdık bursadan. İnşallah çok daha iyi olacak burada 2+1 e 2 bin dolar veriyorum orada 1440 dolar ve iyi ve güvenilir bölge diye böyle diğer yerlerinde daha ucuz tabii bizim için güvenlik önemli diye tuttuk. 2 havuzu koca spor salonu süs gölü kahve için Cafe tarzı bir yer sitedekilere bedava vs. Burada ki evimde de ortak havuz ve spor salonu var ama oranın yarısı kadar. Dua edin inşallah bizim için çok daha iyi olur
(2,243 puan) tarafından
Hayalpeerestt neden kaçak gelenler için eziyet bizde gidenler var ondan
(5 puan) tarafından
Allah hayırlı iş versin
(3,485 puan) tarafından
Dedim ya hesap bulması zor kapansa sıkıntı ta ki kendi çalışma belgen gelene kadar. Şu an bir tık daha rahatladık geldi çünkü bizim de. Çok güzel derlerse inanma :D
tarafından
Benim annemin halası da gitti Amerika’ya . Bahçeli evleri vardı dubleks işleri de vardı ne işi olduğunu valla bilmiyorum altlarında iyi arabalar kızı da bilgisayar mühendisi oldu orada okudular onlarda ilk gittiğinde çok çekmişler ama sonradan açıldılar bence bu sizin başlangıç seviyesi olduğu için zor Türkiye daha beter gerçekten en azından oralarda bir sonuç var burada kim kime dum duma inan geçinmesi ayrı sıkıntı cinayetler hayvanlar kadınlar çocuklar geldiler Türkiye ye kocaman ev yaptırdılar bahçeli  altlarında audi araba birde ev aldıla Konya’dan yani böyle düşünme ilerisi bence daha güzel  olacak
(4,760 puan) tarafından
Tam yerinden almışlar evi :D konya deyince kafam beynim duruyor alışamadım buraya
tarafından
Ama Konyalılar bütün ailesi burada annemler teyzemler kardeşleri :)
(4,760 puan) tarafından
Ben gurbet geliniyim buradayım alışamadım :D bazen kocamı bile camdan atasım geliyor. Güzelim İstanbul ağzıyla konuşmamı katlettiler jchdhshs gören dalga geçiyor.
tarafından
Biz buluşalım gelince :D bende bir bakayım ndndnsn
(4,760 puan) tarafından
Jxhshah neredeydin sen
tarafından
Ben bayburttayım :) ama ailem Konya da yaşıyor ben de gurbetteyim Bayburt’ta :D
(4,760 puan) tarafından
Savunma sanayide çalışıyordum sanırım idrekt Bayburt aklıma geldi aslında  :D hatta ilk öğrendiğimizde kimsenin aklına gelmez bura demiştik jcjshsh
tarafından
Bilmiyorum ben seviyorum artık baya gelişti açıkçası her şey mevcut ve bizim için önemli olan şey ucuz insanları da saygılı komyadan bin kat iyi :D Konya’ya geldiğim sıra çok özlemiştim :D
(4,760 puan) tarafından
Orası öyle insanları iyi. Pazarı yolun ortasında kurulu durur kimse çalmaz filan tek sorun soyukkkk
tarafından
Evet çok soğuk ya yine gösterdi yüzünü geçen oğlumu  dışarı çıkardım elim üşüdü acıyo diye ağlıyor o derece
(3,485 puan) tarafından
Evet idilt canım, dediğin gibi alışma süreci gecerse her şey güzel olacak. Alıştık biz yavaştan başta hamileydim de doğum yaptım vs zorlandım. Biraz paran varsa ve fikrin burada çok güzel şeyler yapabilirsin inşallah zamanla bizim de oturacak düzen ❤️
tarafından
Şimdilik cefa çekiyorsun ama sefası süper oluyor gördüğüm kadar hiç endişe etme :)
(3,485 puan) tarafından
İnşallah canım. Ufak bir ticarete giriştik bakalım borç harç Allah büyük ❤️
tarafından
Tabi canım ❤️
+1 oy
(5,911 puan) tarafından
2 mağazamız var bir ayakkabıda bir giyimde
tarafından
Ohh ne güzel
(5,911 puan) tarafından
Bize göre elbiseler yok işte hep erkek üzerinden çalışıyorlar  ;) keşke bizede olsa işte ama kadınlar zor beğenir diye yapmıyorlar
tarafından
Haklılar:D
+1 oy
(191 puan) tarafından
Beden eğitimi öğretmeni/ müdür yardımcısı 
+1 oy
(694 puan) tarafından
Yük arabasi sürüyor.  
+1 oy
(2,467 puan) tarafından
Arçelikte yüzey işlem operatörü aynı zamanda nakliyeci aynı zamanda kaynakçı demir doğramacı aynı zamanda geceleri de tavuk pilavci
tarafından
Çalışkan adam :)
(2,467 puan) tarafından
E bı lütfiye Aydın kolay beslenmiyo .ddd
+1 oy
(991 puan) tarafından
Elektrik mezunu eşim şu an evimizde kullandığımız kabloların içindeki bakır telleri üretip makaraya sardırıyorlar makinelerle 
+1 oy
(5 puan) tarafından
Benimki fabrikada calisiyor 
+1 oy
(294 puan) tarafından
Karanlık iş :)
tarafından
Aradığım cevap :,D
tarafından
Ahhahhaee güldüm gece gece Allah netmesin seni :)))
+1 oy
(20,612 puan) tarafından
Benim eşim manav ama alım satımda yapar gayrimenkul işi 
tarafından
Üslubunu düzelt karşında çocuğun yok
(20,612 puan) tarafından
Senin savunmana ihtiyacım yok kendimi savunurm ben ayrıca ben çocuğumla bu şekilde asla konuşmam hadi by yazma dahada
(20,612 puan) tarafından
Sen unutmamışsın maşallah hiç bişeyi bilezik kadın nedir ya ?
tarafından
Kendin soyluyodunn bunu kendine taktiğin ismi bile hatirlamicak kadar neyseeeee hadi by
(20,612 puan) tarafından
Ay üf he he
+1 oy
(1,092 puan) tarafından
Telefon dükkanı işletiyor. 
+1 oy
(10,130 puan) tarafından
Gümrükte Satış uzmanı benim kocam 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,108 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 702 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 666 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 553 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,068 soru

12,373,310 cevap

42,596 kullanıcı

Kategoriler

...