0 oy
179 göst.
Aile kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar bakıyorum da çevremde kötü niyetli olup insanların iyiliğini istemeyenler hep mutlu her şeyleri Yolunda niye hep kötüler mutlu:(

6 Cevaplar

0 oy
(1,544 puan) tarafından
Cunku baskalarinin mutsuzluklari ile mutlu oluyorlar
-Reklam-
0 oy
(10,624 puan) tarafından
Mutlu olduklarını nerden biliyorsun? 

kendi dünyaların mutlu olmadıkları için başkalarının üzüntüsü onları mutlu edr. bu da gelip geçici bir durum
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Benim çevremde öyle ama Rabbimin adeletine inanıyorum hani derler ya Allah'ın değirmeni ağır öğütür ama iyi öğütür diye. Elbet bir gün...
(31 puan) tarafından
İnşallah canım amenna güvenimiz sonsuz yaradana
0 oy
(46 puan) tarafından
Bunu sorguladığım bir dönemdeyim.. Hep mi iyilerin başına gelir imtihan hiç mi kötüler imtihan olmaz.. Yaşadığım herşeye bu da bir imtihanım diyip sabretmekten artık çok yoruldum.. Neden bütün kötüler kötülükler beni bulur niye.. Niye benim yüzüm gülmüyor bir insan herşeyle imtihan olur mu iş eş aile herşey yaa herşey.. Allaha güvenmekten inanmaktan başka çarem yok biliyorum.. Artık o düzelsin bu düzelsin diye dua etmek bile gelmiyor içimden nasılsa olmayacak diye nasılsa yine ben çekeceğim diye.. 
(548 puan) tarafından
Haşaaa de canim estagfırullah cek isyan ediyorsun seni anliyorum hemde cok cunku ımtıhansiz kimse yok inan bende az önce aglayarak Rabbime dualar ettim  bu postu gormeden on dakika önce..ona sigindim ferahlik istedim gercektfn anlatmak istemiyorum ama zor yani bu dünya Boyle rabbm evkstlarimizi korusun bizi onlarin onlarida bizim başimizdan eksik etmesin hayırlı bir sekılde inşallh.şeytan vesvese veriyor estagfırullah cek.bu dünyada eline diken batsa ahirete mükafati var gunahlarimiza kefaret..rabbim ne derdin tasan varsa gidersin inşallh rabbm huzur mutluluk versin inşirah ferahligi versin sanada banada hepimize inşallh
(46 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım.. İnsan bazen boşluğa düşüyor dayanamıyor hani bıçak kemiğe dayandı derler ya artık o durumdayım öyle yoruldum ki anlatamam.. Yaşadıklarım hiç kolay şeyler değil.. Ama Rabbime hamdolsun yine de bir bildiği vardır sevdiği kişinin imtihanını ağır eder.. Sürekli inşirah okuyorum Rabbim ferahlık versin diye ama işte şeytan da uğraşıyor.. Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin.. Bu dünyadaki imtihanımızı kolaylaştırsın ne diyim..
(548 puan) tarafından
Anliyorum seni canim rabbim kalbine frahlik versin insallh ne sikintin var bilmiyorum ama inşallh hepsi bitecek geçecek dünya müminin zindanldir rabbm kimselere muhtac etmesin hic birimizi imanimizi sagligimizi korusun insallh..emin ol cekmeyen yoktur bizden kötu durumda olan insanlar.sabretmekten Allah'a siginmaktan başka çaremiz yok elbet rabbim bir kapi acacaktir.Rabbm yar ve yardimcin olsun inşallah
(46 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah
(548 puan) tarafından
Aminnn cnmm
0 oy
(6,750 puan) tarafından
Onların o haset ve kin dolu kalpleri bile yeter mutsuz olmalarına:D hiç öyle düşünme yani.
0 oy
tarafından
Okadar haklısın ki...

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 180 göst.
24 Eylül 2024 Aile kategorisinde Sekerkiz06 (2,939 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde VB. (457 puan) tarafından soruldu