0 oy
184 göst.
Aile kategorisinde (4,039 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi Sabah kahveleri neler yapıyorsunuz bugünün planlaması yapıldımi aksama neler var :angel: 

Okkalı bir soru pırasa yemeğine soğan koyuyormusunuz 8-) BEN NORMALDE KOYUYORDUM AMA BUGÜN KOYMADIM :P

Evi topladım sayılır  öğlen yemeğine eşim gelecek erkenden yemeklerimi yaptım iş yeri 200 lira yemek parası veriyor dısarda yiyorlar benim alt sokagimda çalışıyorlar bende parayi bana getir ben sana yemek yaparım dedim :D aya vurunca iyi para yapıyor 

Bugünün planlaması da bugün pazar var 5 te pazara gidicem :devil: 

Şehriye çorbası pırasa yemeği yaptım normalde başka bir şey yapmayacaktım ama çorbalık tavukları buzluktan çıkardım içinden 1 parça çıkardım buzluğa koymayı unuttum 2 patatesle firina vereyim tektar buzluğa atamam ☺️ 

image

11 Cevaplar

0 oy
(8,306 puan) tarafından
Pırasanın kendiside soğan zaten ben katmıyorum :D
(4,039 puan) tarafından
Bende daha koymam güzel oldu
-Reklam-
0 oy
(3,038 puan) tarafından

Soğana soğan katmıyorum ben :D

(4,039 puan) tarafından
Ben koyuyordum
0 oy
(7,789 puan) tarafından
Yok canım koymuyorum. Sadece kavurma yaptığım zaman soğanlı yaparım o kadar. 
(4,039 puan) tarafından
Bende koymam güzel oldu
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Ben koyuyorum soğan.  

Gunaydin afiyet olsun :)

(4,039 puan) tarafından
Tek değilmişim
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Ben sogansiz yemek yapamayanlardanim canım. Ayrıca çok severim pırasa afiyet olsun.
(4,039 puan) tarafından
Bende öyle ger şeyde soğan mutluka vardır
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Aleykümselam canim hamdolsun iyiyiz dun temizlik yaptim aksama kadar canim cikmis birazda gec yatinca sabah zor uyandim 10a geliyodu hemen cocuga kahvalti hazirladim o yerken nar ayikladim bi yandan kahce ictim bi yandan evi havalandirdim odalari topladim derken hizli hizli bitirdim işleri sayilir bi mutfakta makina bosalacak yemegim de var dunden tarhana etli turlu kaldi dun bulgur pilavi yapmistim bugun de pirinc yaparim salatayla yeriz oglan sutlac istemisti bi de onu yapcam toplasan 1 saatlik isim yok bile sukur sobrasi aksama kadar yatis insaallah 

Ben pirasaya sogan koymam zaten kendisi sogan gibi hic gerek yok bence 

O yemek parasi bizde de oluyo kiz esiminki gunluk ne kadar bilmiyorum ama aylik 5 bin tl tokenfilex mj ne zikkimsa ondan veriyolad ben market alisverisimi yapiyorum 15 gun gidiyo esim eve gelemiyo da evden biseyler yapip gonderiyorum ben cok iyi oluyo oyle ay ortasi tekrar bi toplu alisveris yapiyorum cok iyi oluyo 
0 oy
(967 puan) tarafından
Ellerine sağlık bnde soğan katarım hatta tavuklu yaparım.Ama annem koymaz bide piriçli yapar o ikisi de güzel.Canım pırasa çekti:)Millet ne güzel şeyler aşerir bn pırasa karnabahar bamya aşeriyorum :D
(4,039 puan) tarafından
Bende pirinç koyuyorum cnm tavuk eklemiyum ama tavuk suyu ilikli kemik suyu ekliyorum mutlaka
0 oy
(788 puan) tarafından
Afiyet olsun ben hiç soğanlı yapmadım canım bence hiç gerek yok pırasaya soğan katmana 
(4,039 puan) tarafından
Çok lezzetli oldu dahada koymam
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Kuzum Pırasa soğan türünden olduğu için katmıyorum ben. 

Sadece havuç, patates ve bazen pirinç ilave ederim.❤️
(4,039 puan) tarafından
Havuç aklıma gelmedi tuh bende koyardım
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Aleyküm selam canım afiyet olsun ellerine sağlık. Yemek parası da iyi denk gelmiş gerçekten bir ihtiyacini görürsün eşinde kendi evinde yer rahat rahat. 

Ben bazen koyuyorum bazen koymam iki türlü de yapıyorum ama çok severim pırasa ben tam bir sebzeciyim ya. 
(4,039 puan) tarafından
Bende sebzeli severim
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Bende soğan koymam piyasaya kendisi soğan zaten . Bende eşime evden yemek koyuyorum iş yerinin verdiği yemek parasıyla da evin eksiğini aliyor .
(4,039 puan) tarafından
Ben kendime kullanırım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 414 göst.
8 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 413 göst.
25 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (331 puan) tarafından soruldu