+1 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,308 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 

Bebem uyumadi bizde cay keyfi yapıyoruz bugün pazar günümdu dolabı sil yerleştir baya yoruldum.ama deydi 

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından
Aleyküm selam afiyet olsun. 

Benim kız daha uyumadı şuan çabalıyorum bakalım. Biraz da ateşliydi ilaç verdim etkisiyle düştü ama tekrarlamaz inşallah. Korkuyorum üzgünüm :( 
(4,308 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun cnm
(2,330 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Bebişin bir uyudu birini uyutmaya çalışıyorum. Afiye olsun. Kendine dikkat et ağır iş yapma. 
(4,308 puan) tarafından
Oda uyur inşallah cnm ağır kaldırmıyorum cnm mümkün olduğunca eğilmiyorum da eşim yardım ediyor sağolsun
0 oy
tarafından
Ay bardaklar dokkatimo cekti 2si de bende var kucukte esim iciyo buyutd ben icerim hep :) 

Bebeyi uyuttum sorma aksama kadar yedi bitirdi beni ya sabir ya sabir diye diye aksami ettim basima agri girdi valla esim icerde beni bekliyo cay isitcam da icecez daha 
(4,308 puan) tarafından
Bizimde ayni küçük eşime büyük benim

Bende şimdi bi kaynaticam cayi soğudu
tarafından
Oh afiyet olsun
0 oy
tarafından

Uyumadılar beyefendiler uyusa ne kadar güzel olur :D eşim hala işte bizde oğlumla yemek yedik ben sigara içiyorum sonra bahar seyredeceğim ulaş izin verirse 

(4,308 puan) tarafından
Uyurlarmi keyif yaparız
0 oy
(4,732 puan) tarafından
Hastaneden yeni geldik sayılır namazımı kıldım çay demledım yorgunluğumu atmaya çalışıyorum oğlum uyur birazdan kızımda serumun etkisiyle sanırım uyuyor bakalım umarım iyi olurda yarın okuluna gider kuzum

Afiyet olsun canım
(4,308 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun cnm neyi var
(4,732 puan) tarafından
Saol canım
Pazar gününden beri kusma ateş karın ağrısı halsizlik var pazar akşamı serum takıldı ama yine aynıydı bugün yine götürdük kan şekeri 49 a kadar düşmüştü iki serum taktılar zaten ıstahsız bır çocuk hepden iştahı gitti :( umarım düzelir yarına kadar çocuğum mafoldu
0 oy
(361 puan) tarafından
Bebeğim hala uyumadı can sıkıntısından napacağımı bilemedim buraya geldim
(4,308 puan) tarafından
Hoş geldin uyur inşallah benimkide ayakta
(361 puan) tarafından
Hoşbuldum ayy inşaallah uyur çok yoruldum uykusuzum
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Afiyet şeker olsun canım ❤️

Küçük yattı sık sık kalkıyor 

Defne benle pilavı demledimiştık taze fasülye yapacaz Efe kalktı emzirmeye geldim 
0 oy
(2,389 puan) tarafından

Şu ortamın mutluluğu hiç bir yerde yok yemin ederim <3 afiyet olsun 

0 oy
(267 puan) tarafından
Cam kaseniz çok tatlı :⁠-⁠)
0 oy
tarafından
Konudan bagimsiz..o yediginiz fistiga benzer seyin ismi ne canım..hqmileligimde onu asermistim asla bulamadi eşim rusyada..ah hic unutamam 
(195 puan) tarafından
Kestane canım :)) rusyada mı yaşıyorsun bacım
tarafından
Evət canim Rusyada
(195 puan) tarafından
Putine selamlar :)))
0 oy
(2,072 puan) tarafından

Afiyetler olsun kocam bey çiğ köfte yaptı  onu yedik bndr dubai çikolatası  yaptım donmasini  bekliyorum  kiz cikoltayi  bekliyorum yemeden yatmaz :D ufaklık uyuyor ara ara mizlaniyor  geri uykuya geçiriyorum 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 828 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 483 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Susam (4,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 629 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 506 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,424 soru

12,270,861 cevap

37,584 kullanıcı

Kategoriler

...