0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Merhaba bir arkadaşımın kızında **** var 8 aydır kadın mücadele ediyo ama bi türlü geçmiyor sizin önerebileceğiniz bişey var mı allah rızası için sebeb olsanız şimdiden sağolun u_y_u_z yazıyorum ama çıkmıyo

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyu.z mu      
(161 puan) tarafından
Evet canım sonuna farklı şekilde yazdım çıktı
-Reklam-
0 oy
(1,876 puan) tarafından
O lanett şey bendede var 15 dk yeğenimi sevdim ondan geçti 5aydır perişanım doktorun verdikleri işe yaramadı bi tanıdık veteriner var o yakınlarını kurtarmış bu illetten onun dediklerine başlıycaz. Aktardan karışımve  sabun aldık. Biriside toz kükürt ve vazelini karıştır sür dedi onuda aldık bu gece başlıycaz ben 4 aydır çekiyorum 1 aydırda eşime bulaştı oğluma bulaşcak diye korkudan elini tutamıyorum, sarılamıyorum kafayı yiycez ben bunu kullanıyım karışımı ve o kükürt olayının tekrar yazarım faydası olursa. 
(1,876 puan) tarafından
İnşallah ya gerçekten çok illet bişey çoraba kadar ütülüyorum psikolojim bozuldu tam geçiyo azalıyo sanıyorum bi yerden çıkıyo. Üç dört gün yapalım tekrar burdan yazarım akratdaki adam çok emin konuştu umutlandım
(161 puan) tarafından
İnşallah işe yararda kurtulursun canımm inşallah
(3,194 puan) tarafından
Arkadaşlar kusura bakmayın emin olmadığım için post açmak istemedim. **** gelince birden tüm vücuda mı yayılıyor iki gündür dirseğim kabarıktı kaşınma acışma vardı kuruma sandım bugün boynumda kaşınmaya başladı. Sabahtan beri kaşınmıyordu dirseğim yarım saat önce başladı. Sağlık ocakları da kapalı soramıyorum
(1,876 puan) tarafından
Benimde ilk kolumda küçük kabarcık şekilde başladı gün gün yayıldı şimdi 3 günlüm krem tedavisine başladık. Krem tahriş etti uyuzz kaşıntısı yok ama tahriş oldupu için kaşınıyor. 6 aydır perişan olduk inşallah kurtulcaz. Kaşıyıp o kabarıklıpı patlatınca içinden su çıkıyorsa uyuzdur maalesef
(3,194 puan) tarafından
Yaa Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah teşekkür ederim. Öyle değil gibi ama emin olamadım bir kaşıntı var bugün
0 oy
(267 puan) tarafından
Bitkisel bir ilaç var çok etkiliymis ablam kullanmışti
(161 puan) tarafından
Adını biliyomusun
(267 puan) tarafından
Yok cnm bı abla satıyordu bizim burda

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.