0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,682 puan) tarafından

https://www.instagram.com/nergiz_fit/profilecard/?igsh=MXh1N3owNjNjdjBmdA==

image

image

image

Varmi kizlar ya çok merakediyorum. Herkes yorum yapiyo baya yaziyolar şu kadar verdim bu kadar verdim bide hep yagdan veriyosun. Merakettim.

2 Cevaplar

0 oy
(12,682 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar burdan yapalim katilmak isteyen :)
(59 puan) tarafından
Ben katılırım canım :) nasıl yapılıyormuş detaylı bakalım da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne yapiyormuski onuda yazaydin sjs
(133,045 puan) tarafından
geldi diyetci☺️☺️☺️☺️
(12,682 puan) tarafından
Amaaan instagram yok dimi sende :D kadın 24 saatlik otuc yapiyo çogu zaman tek ogun yiyo. Bazende 2. Yedigi ogundede sadece protein tuketiyo. Et balik genelde bazende tavuk. Yumurta çok tuketiyo. Sebze olarak sadece kabak salatalik ve kivircik yiyo. Kivirciktan sadece salata yapip ustune bol limon sikiyo. Balik olarak genelde palamut. Etin her turlusunu yiyo. Ekmeksiz kofte iste falan. Alirken çok yagli yerlerinden aliyo ve sifir yagda pisiriyo. Işte haslama yada firin yada airfreyde yada dokum tavada yagsiz pisiriyo. Sabah ilk ogununu 2.5 da yapiyo en erken. Sivi olarak gunde en az 2.5 litre su kahve ama sutsuz ve sekersiz. Bide madensuyu iciyo. Şeker sifir hayatinda. Gunde en az 10.000 adim yuruyo. Bunlar disinda hicbirsey tuketmiyo. Ay agzima 1 findik atiyim demiyo :D kuruyemis meyve hic yemiyo. Bakliyat yok
(4,115 puan) tarafından
:))))))boş diyetci değil ama
tarafından
Nergis fit diyetini değil protein diyeti olarak bk olaya zaten önemli olan protein almak eğer proteini yeterince almaz isen yağdan vereemezsin yağdan vermek için yağ yemek gibi birsey bu

Çok ağır ama güzel sonuçlar verdiren birsey yapabilene helal olsun :D denenebilir

Sevdaaaaa gocam laf atıp duruyor oğlan bir yandan o bir yandan delirtiyor beniiiiii

Rojin uzun zamandır boş diyetci
tarafından
Şekeri sıfıra düşürür ve spor artı protein yaparsan zaten kilo verirsin ama hem sıfır karbonhrat hemde sıfır sekerpljnca zorlanıyor insan
He o tek öğünde protein aldığın için acıkma olasılığı düşüyor tek öğün çok iyi verdiriyor
(12,682 puan) tarafından
Kiz basligi kendisi koymus zaten :D onun diyeti diye yazmadim. Ama kimsede de bunu gormemistim. Bu kadinda gordum. Ama guzel kilo vermis
(6,078 puan) tarafından
her gun niyetlenip basliyorum sonra araya bir karbonhfrat giriyor illaki. tam benlik aslinda  catlayana kadar et tavuk balik protein
(12,682 puan) tarafından
Hadi başlayalim yarin canan :D
tarafından
Basliyak bende gele.
(12,682 puan) tarafından
Hadi :D bugun bi isim var ama yarin baslayalim :D
(6,078 puan) tarafından
baslasak valla on numara olur ya:)
(12,682 puan) tarafından
Hadi o zaman. Nasil iletimleselim. Instagram olur ama esmada yok sanirim
(6,078 puan) tarafından
burdan bi baslik acalim  bence . bildirimlerden zaten post kaybolmaz buluruz;)
(12,682 puan) tarafından
Tamam o zaman bu aksam erken yemeyi bitirip baslayalim yarin.
(4,115 puan) tarafından
Bende gelim ama telegram fln kullanmıyorum bilginize:))
(12,682 puan) tarafından
Burdan yapalim diyo kiz zaten. Bunun ustunden gidelim o zaman. Sabitliyim.bisey yazip uste. Onun altinda konusalim
(4,115 puan) tarafından
Tmm yarın Allah nasip etsin insallah
tarafından
Ben bu hafta spor yapamam ama diyete başlarım
(12,682 puan) tarafından
Niye kiz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde gokcee05 (211 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 494 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 250 göst.
15 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Minikanne (2,029 puan) tarafından soruldu

409,441 soru

12,305,658 cevap

38,561 kullanıcı

Kategoriler

...