0 oy
1,154 göst.
Diğer kategorisinde (656 puan) tarafından

image

saclarim belimde fakat aşırı sağlıksiz. Defalarca işlem yaptım açtım boyadım actim. Nemi kaybetti. Uzasada uçtan kırılıyor boy farklı olmuyor. Smdi küt kessem ve artık işlem yapmadan uzamasını desteklesem. Tekrardan sağlığına kavusurmu. Birde cesaretim de yok aşırı kararsizim

44 Cevaplar

+1 oy
(885 puan) tarafından

Sıfıra vurmuş insanım :angel:

(885 puan) tarafından
Oldu
Nasıl diyim ki omuzlarımdan aşagıya uzuyor. Tesettürlü olmasam atardım fotoğrafı
(656 puan) tarafından
Anladım anladım çok teşekkür ederim:)
(5,991 puan) tarafından
bi cinnet  herseyi halleder:)))
(4,246 puan) tarafından
Bende yaptım hemde defalarca:))
(885 puan) tarafından
Yok kız kızım ağlayınca dayanmadım valla hiç cinnet felan geçirmedim :))
-Reklam-
0 oy
(7,464 puan) tarafından

Omuzlarda düz kestir

(656 puan) tarafından
İnşallah bı cesaret gelirse
0 oy
(2,254 puan) tarafından

Seninle biz aynı kilodamıyız :) bence kestirme okadar işlemden sonra sanmıyorum. Uzasa her türlü uzar saç bence. Çünkü dipleri yaşıyor dipten sonrası ölü saç. Sadece uçlarından aldır.

(2,254 puan) tarafından
Zayıf üçüzlermi olduk :d ben daha zayıftım endokrin ve metabolizma bölümüne gittim kortizon ve glucerna select diye takviye sıvı yazdı 500 ml 500 kalori. 2-5 haftada 8 kilo aldım çok kötüydüm iştah filan yoktu. Kortizon çok iştahımı açtı baya iyi hissediyorum şimdi
(2,814 puan) tarafından
Bir süre daha alamazsam ben de gideceğim doktora artık ama 2.5 haftada 8 kilo çatlak yapmadı mı kız bir anda çok fazla
(2,254 puan) tarafından
Yok kız hamileykende çatlamadım sadece gögüslerim çatlamıştı onlarda sütten şisip kafam kadar oldu diye.
(2,814 puan) tarafından
Hamileyken benim de çatlamadi 15 kilo aldım ama ergenken 6 kilo almistim bir ara o zaman bacaklarım satlamisti
(656 puan) tarafından
Yok benimde catlamadi 2.dogum yaktım hiç çatlak olusmadi ama zayiflikla alakası var mı bilmiyorum
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben de hep uzun kullanıyordum bir kere omzumun az altında kestim o nasil rahatlık ne yaparsan hemen bitiyor düzleştirmek bile kısacık sürüyor bir daha da uzatmadim
(656 puan) tarafından
Bende yaptım daha önce ama inan süreci hatırlamıyorum unuttum gitti seneler onceydi
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Çok yaptım. Bir anlık kararla ama kısa kullanmiyorum genelde. Kestiririm sonra uzar tekrar sonra ani bir kararla yine kestiririm. Bayadir kısa kullanmiyorum ama kısa kullanımı daha rahat. Yıkama şekillendirme filan. Yüzüne de gidiyorsa hiç çekinme kestir gitsin bence.
(656 puan) tarafından
Ne kadar sürede uzadı tekrar uzun olsun ama sağlıklı olsun diye kestirmek istiyorum. Yüzüme kısa daha çok yakışıyor seneler önce yapmıştım ama unuttum gitti
(4,375 puan) tarafından
1 senede uzadı
0 oy
tarafından
Ben kıyamazdım galiba 
(656 puan) tarafından
Bende kıyamıyorum ama kurtulmam lazım ölü saçtan :( napcam bilmiyorum
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Omzumdan aşağı inmemiştir hep küt kestiririm hatta çok sık tır saçım katlı küt kestiririm. Şuan omzumdan 2 parmak aşağı indi eşime diom kuaför zamanım geldi. Sağlıklı olmasını istiyorsan çok güzel katlı küt modelleri var hemde düzmüş saçın çok güzel olur. Hem güçlenir hem dökülme felan eksilir
(656 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim:)
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Benimki de seninki kadar vardı. Pazartesi akşam kestim ferahladım cidden. Hem kışın daha kolay oluyor hem de ben kötü hissettiğimde yenilenmiş hissediyorum. Kestirip bakım yapmaya başlayabilirsin doğal şeylerle hindistan cevizi yağı vs sen daha iyi bilirsin 
(656 puan) tarafından
Estağfurullah çok teşekkür ederim inşallah bir Cesaretle bende kestircem
0 oy
(565 puan) tarafından
Beldeki saçı 3 numaraya vurdurmuş olan ben :D
(656 puan) tarafından
Ay yoooooookkk :(
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Benim bunun 3 katı uzundu kestim inan yikamasi  taraması kurutmasi çok kolay olur ve saçın daha hızlı uzuyor
(656 puan) tarafından
İşte benim saçım artık uzanıyor dökülüyor hiç sağlıklı degil
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Kalçamdaydı bi gazla küt kestirdim pişman olmadım :D ama eşim tövbe etti bir daha kesmemeye
(656 puan) tarafından
Benim eşim karışmıyor ne istersen yap diyor ama ben kararsizm
(4,097 puan) tarafından
Bizde de tam tersi eşimin saç takıntısı var oğlumun da öyle
0 oy
(373 puan) tarafından
Cesar ettim 2 yıl önce ve hala o kısır döngü deyim kütten çıkamıyorum 
(656 puan) tarafından
Ay ne rahat işte yaa
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Bnm böyleydi kestim bı daha uzaması yazdı ama çok çok az sanki küstü gitti saçım 
(656 puan) tarafından
Benimki şuan küs :(
(5,781 puan) tarafından
Vala bnmde öyle eski saçıimdan eser yok
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Benim saç popomdan da aşağıdaydi epey uzundu ama omuzlarimda kestirince o kadar ferahladim ki resmen kendime yük etmişim boşuna. Bence sende kestir sağlıklı uzasın 
(656 puan) tarafından
Ay inşallah
0 oy
(520 puan) tarafından
Valla 35 haftalık hamileyim şeytan diyor al makası eline kes küt gibi de işte şu doğumdan sonra olmadı yapacağım iki çocukla ugrasamam yoksa saçla filan
(656 puan) tarafından
Ben uğraşırım saatlerce ugrasrm hiç sorun değil ama küstü saçım. Bende kescem.sanirim
(520 puan) tarafından
Ay yok anam bana geliyorlar bir ben her yıl kesiyordum bu yıl hamileyim diye kaldı geliyorlar arada kurutmasi bir dert bir yere giderken şekillendirmesi bir dert çocukla mi ugrasayim saçla mi sasiriyorum
0 oy
(4,257 puan) tarafından

Belimdeki sacim suan kut :D kuafor yakti malesef ilk yarisini kestirdim sonra kotu sactan kurtulmak ve kendi rengime donmek icin kut kestirdim. Herkes nasil cesaret ettin diyo. Vallahi ettim degisiklik iyidir koku bende uzar:D kisa sac daha modern duruyo eger uzunken model sekil vermiyosan.

(656 puan) tarafından
Sadece düz kullanabiliyorm şuan başka hiç bir şey yapamıyorum. İnşallah bende kescem
(4,257 puan) tarafından
O zamam kut kullanimi kolay olur senin icin tavsiye ederim
0 oy
(542 puan) tarafından
Kutten biraz uzun kesilebilir toplanacak kadar 
(656 puan) tarafından
Ay evet
0 oy
(95 puan) tarafından
Seninkinden dahada uzundu popoma kadar falan uzamıştı. Bu yaşıma kadar saçıma boyadır kaynaktır bilmem ne asla yaptırmadım. Kuaföre gittiğimde birgün kuaförcü satın almak istedi. Çok saglıklı güzel olduğunu söyleyip ozamanın parasıyla bin lira veriyordu. Kapalı olduğum için satamadım. Ama bir süre sonra doğum olunca küt kestim çok yorüyordu cünkü. Eşim aglamıştı keserken ama bakımı çok zordu kesmek zorundaydım 
(656 puan) tarafından
Ay üzüldüm ben bu hikâyeye uaa
(95 puan) tarafından
Aaa neye üzüldünki
(656 puan) tarafından
Senin saçın için ağlayan bir es. Bebeği için saçından vazgeçen sen. Ne bilim üzüldüm öyle
(95 puan) tarafından
Ayy canım benim çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
0 oy
(288 puan) tarafından
Bundan daha uzun popomu da geçiyor neredeyse ama gel gör ki kıyıp da kesemiyorum
(656 puan) tarafından
Bende kıyamıyorum ama saçım küstü napcam bilmiyorum
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Siz cokmu zayıfsiniz? Bende hep uzun kullandım bütün vitamin saça gidiyor nezaman kestim hamile kaldım doğum yaptım şükür 15 kilo aldım hiç vermedim hâlen kısa kullanıyorum...
(656 puan) tarafından
Evet ne yazikki kilo da alamıyorum. Sacla alakası olduğunu daha önce de duymuştum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,247 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,376 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...