0 oy
67 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (425 puan) tarafından
yoksa allah ne verdiyse mi 

5 Cevaplar

0 oy
(425 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
ek gidada 3 gun kuralina uyuyor musunuz yoksa allah ne verdiyse ne yerssniz tadiyor mu ?
-Reklam-
+1 oy
(12,602 puan) tarafından
Benim kız alerjik. Allah ne verdiyse başlasam bu yaşa gelemezdi
(425 puan) tarafından
cok besin mi sut alerjisi mi
(12,602 puan) tarafından
Süt temelde var, domates başlangıçta çok etkiledi mesela, ilaç aynı zamanda penisiline duyarlı, toz ve ev akarlarına da yine duyarlı
(425 puan) tarafından
bunlari cilt testiyle mi buldular bizde sut alerjisi var
(12,602 puan) tarafından
Kan ve cilt. Kanı ankaraya yolladı laboratuvar hatta. 21 günde geldi sonucu
(494 puan) tarafından
Evet eskilerdenim:))
0 oy
(6,732 puan) tarafından
3 gün kuralının sebebi alerji durumu için ben uymadım herşeyden az az verdim bizde zaten az tuzlu az salçalı yemek yapıyoruz o yüzden ayrı yapmadım tarhanamız felan kendimiz yapıyoruz ve bizimkisi beyaz içine sadece yoğurt süt un giriyo 
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Uymak gerekiyor çünkü hangi gıdanın alerji yapacağını bilemezsiniz ben o şekilde büyğk çocuğumun bal kabağı süt yumurta alerjisini öğrenmiştim mesela arkadaşım Allah ne verdiyse yaptı aynı yaşta çocuklarımız hala bir besine olan alerjisi var ama saptayamadı hastaneye götürmeye de karşı çocuk sürekli kabarıyor
0 oy
(3,224 puan) tarafından
Uydum canim, neye alerji var anlıyorsun. Ben ayına göre gittim, 6 aylık çocuğa salçalı yemek vermedim hangi ayda salça uygunsa veya tavuk uygunsa onu verdim. Çocuğum yemekte ayırmaz. 
(425 puan) tarafından
hangi aylarda ne uygun nasil bilcem google da bulabilir miyim
(3,224 puan) tarafından
Evet canim bulursun misal 7 aylık bebeğe ne verilir. Instagram'da ek gıda sayfaları var ek gıda yaz bi süru çıkıyor orada tarifler var bebeğin ayına uygun olanı yap

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 133 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 215 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 92 göst.
19 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.

403,849 soru

12,098,591 cevap

36,408 kullanıcı

...