0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Özet geçiyim Kaynanam bana bakmaya diye geldi düşük tehlikem varken (Kendi isteyerek )  ama evimde ona buna kulp bulup  her şeye bir laf surat etmeye başladı beni o halde ( sürekli yatmam gerekiyor )sinir komasına soktu ve ben sonrasında anne ben sana çok kırıldım bak sen sürekli böyle böyle diyorsun  kırıldığımı söyledim diye benimle tartıştı 

Kendisi yok ben dolmuşum al kızınla otur  ben giderim falan dedi daha geleli 4 gün. Oldu beni bıraktı gitti ve ben bundan 20 gün sonra bebeğimi kaybettim. Buralara yazmıştım zamanında çok zor şeyler atlattım bebeğimi çok zor bir şekilde bunalım ve üzüntü ile doğurdum KüveZde 3 gün yaşadı ve öldü sonrası ben bittim zaten panik atak halisilasyon lohusa bunalımı ne varsa yaşadım psikolog psikiyatri  antidepresanlar kullandım 4 5 ay kanamam sürdü bitik bir hale geldim ve halada panik ataklarım var 1 senedir geçmiyor 

O kadını affetmiyorum edemiyorum  ve konuşmuyorum 

Yarın birgün oğlu evlenecek gitmiycem 

Ne olacaksa olsun siz olsaydınız bu yaşananlar sonrasında ne yapardınız güzel kardeşlerim 

Beni anlayanınız varmı 

13 Cevaplar

0 oy
(840 puan) tarafından
kaynının size bir kötülüğü dokunmadıysa git derim sonucta senin kocanda onun oğlu isin içine kaynini eltin olacak kisiyi katma neden seni kötü bilsinler.Ama kaynanan hasta olur bi gün tabikide gitme o da zor zamanlar yaşyacak kim ne ederse kendine
(136 puan) tarafından
İşte yüreğim doğrulmuyor kaynımında bazı hataları oldu zamanında saydığı yok zaten
-Reklam-
0 oy
(655 puan) tarafından
Ay bende senin gibi çok kararsız kalırdım ya. Allah yardımcın olsun bu arada. Kesinlikle karar veremezdim gidip gitmeme konusunda 
(136 puan) tarafından
Evet okadar sıkıntı ki mesela ektim olacak kişinin suçu yok ama o kadını hayatımdan çıkarttım bitsin istiyorum tüm bağ
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum öyle bir kaynana var bendede 4 aydır konuşmuyorum kasımda kızının nişanı var kızıda bana haksız yere bagırdı ve benden küçük yani asla ama asla gitmicem eşimede dedim gitmicem sen git diye 
(136 puan) tarafından
Benim evladımın hayatına mal oldu ölmese yine barışırdım ama çok badireler atlattım oğlumun ölümü hala göz yaşlarım bitmiyor
0 oy
(1,441 puan) tarafından
O düğüne giderim kaynanamın yüzüne de asla bakmam.
(136 puan) tarafından
Keşke okadar güçlü ve hayata karşı hüzne karşı dik olabilsem
(1,441 puan) tarafından
Eşinin düşüncelerini bilemem ama sana yasattiklari kolay şeyler değil. Güçlü olup tavrını koyma vakti.
(136 puan) tarafından
Eşim zorlamıyor çünkü yaşadığım herseyi önce Allah sonra o gördü
Sadece arada küslük iyi şey degil vs diyor ve bir ton kavga ediyorum göz yaşlarım sel oluyor
Eskiyi o anları hatırlamak beni bitiriyor yaralarım kanıyor
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Bence siz değil eşiniz gitsin düğüne sonuçta onun kardeşi gitme diyemezsiniz hatta sonrasında eltin ve kaynını kahvaltıya falan çağırır hastaydım falan diye geçiştirirsiniz size gitme dememin sebebi de panik atağım var dediniz o kadını orda görünce aklınıza yaşadıklarınız gelicek ve orda rahat edemeyeceksiniz 
(1,637 puan) tarafından
Yaşadığınız şey asla kolay bişey değil evladınızı kaybetmişsiniz ve sorumlusu o kadın asıl herkesin size destek olup anlayış göstermesi gerekiyor evlat çok başka bişey ne acısı geçiyor ne özlemi anne babayı bile bir sorun olmadıkça hatırlamıyoruz ama evlat öyle değil her an her saniye beynin içinde o yüzden siz hiç kendinizi bunları düşünmekle yormayın gitmek isteyen gitsin siz de evinizde mis gibi çayınızı kahvenizi için dinlenin size en iyi gelecek olan o dur
(136 puan) tarafından
Çok saolun bende bu düşüncedeyim
Dogrunyolda olduğumu hissetmek çok iyi geldi
(1,637 puan) tarafından
Siz yeter ki iyi olun gerisi teferruat gerçekten rabbim gönlünüzdekini size bahşetsin inşallah yolunuz hep dikensiz güllerle dolsun
(136 puan) tarafından
Saol canım benim hepimizin inşallah
(1,637 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(51,725 puan) tarafından
bebegin onun yüzünden vefat etmemistir ama yasattiklari da unutulmaz basinsagolsun 

küssen gitme tabiki
(136 puan) tarafından
Unutulmuyor sırf canımdan can gitti benim nasıl unutabilirmki öyle böyle bir küslük degil yani aslında küs bile değilim hayatımdan çıkardım ölü saydım
0 oy
(839 puan) tarafından
Vala anlıyorum seni canım çok zor karar ya öyle kaynana düşman başına gecmiş olsun çok zor :(
(136 puan) tarafından
Çok zor hemde :(
0 oy
(705 puan) tarafından
Canım seni kötü  etkilicekse gitme derim yani sen daha önemlisin bence sen  ne istiyosun nasıl rahat edersin ona bak boşver kırılırlarsa kırılsınlar inceldiği yerden kopsun ortada bi can kaybı var 
(136 puan) tarafından
Kesinlikle öyle evladım gitmiş benim yA canı cehenneme bana o halde neler yaşattı asla alttan bile almadı kızım sen yanlış anlamısın bile demedi
Sen dolmuşsun dolmuşsun ben giderim sen kızını al otur dedi beni bir başıma bıraktı ailemde uzakta yaşıyorlar gelseler 1 hafta ancak çalışıyor lar malesef Allahım unutamıyorum yaram çok derin
0 oy
(303 puan) tarafından
Bence git ama onunla asla muhatap olma. Mesafeli ol. Diğer yandan da sana bakmaya gelmiş ama cidden lazım değil yaaa senin ruhsal sağlığında çok çok önemli gelip seni ruhen rahatsız ettikten sonra isterse elini sıcak sudan soğuk suya sokturmasın ne fayda. Yani gerekirse evinizi çöp götürsün kimseden yardım istemeyin. Lazım değil cidden gelip böyle deli etmelerinden daha iyidir.
(136 puan) tarafından
Aynen öyle daha bitti zaten ben bu yaşadıklarımdan sonra ölmedim dedim yA dahada ölmem bisey olmaz atlatırım bir şekilde
0 oy
(15 puan) tarafından
Hamilelikte moral her şeyden önemli. Kadın size destek olmaya değil köstek olmaya gelmiş çok yazık ya. Bence de gitmeyin düğüne diyeceğim ama eşinizle araniz açılır heralde yani eşiniz bu duruma ne diyor? Sizin arkanizda mi?
(136 puan) tarafından
Aynen öyle hemde ne köstek içeriğini yazsam buralara kafayı yersiniz eşim herseyin farkında asla baskı yapmıyor nekadar üzüldüğümü hırpalandığımı biliyor
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Hiç kafanı agritma seni huzursuz eden aşağıya çeken ne varsa uzak dur ben hep öyle yapıyorum sakın hayat sakın kafa.zaten hayırları yok
(136 puan) tarafından
Yok yok aman aman uzak olsun bitti o benim için diyorum eşime zaten
0 oy
(12,575 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum senin kadar ağır olmasa da bende zorlu bir gebelik ve erken doğum yaşadım hastanede kaldım kimse yoktu yanımda ailem uzak onlara var yalnız değilim dedim hep doğuma annem geldi beni acil sezaryene aldılar akşamdan yarın doğum dediler annem sabaha yetişti doğuma girmeden ben yoğun bakım servisinde yatıyordum ama refakatçi serbestti ne ziyaretime ne refakate gelmediler doğuma gireceğim sabah hastaneye dolmuşlar annem gelmeden hemen önce doğurdum yine aynı çocuğu sevmelerini görsen dersin tek torun ama asla inanmıyorum yapmacık madem seviyorsun karnındayken de seversin şimdi biri hasta oluyor hastanede kalıyor ya koşa koşa gidiyorlar o kadar zoruma gidiyor ki demekki gidiliyormus ben onemsenmedim gebelik ve lohusalıkta yaşanan şeyler asla unutulmuyor affedilmiyor 9 aydır kaynanamla iyi değiliz ne o bir adım gelir ne ben bir adım gider böylesi daha iyi uzun uzun yazdım okur musun bilmiyorum ama sen çok haklısın canım  ❤️

(136 puan) tarafından
Okudum okudum okumaz olurmuyum canım benim
Allah bu saf kötülerin cezasını verecek sen hiç merak etme Allah en çok kırık kalplerde dir o bizim hesabımızı soracak Allah’ın adaletine güveniyorum
(12,575 puan) tarafından
Aynen öyle Allah bilsin gerisi önemli değil ♥
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Kayınvalidenle görüşme düğünde başka yakınlarında olacaktır onlarla birlikte oturup kalkarsın 
(136 puan) tarafından
İşte valla keşke okadar güçlü hayata dik kalabilsem
Ne halleri varsa görsünler
(3,547 puan) tarafından
Aynen öğle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 297 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 595 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 460 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...