0 oy
160 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (402 puan) tarafından
Şuan ev esımın adına   bana sormadan anlatmadan gıtmıs bır arkadasına kefıl olmuş arkadasda ödememiş sanırım eşime kalırsa dıye korkuyorum yanı esımın de ödeyecek parası yok ayrıca bız nıye oduyoz elin pisliğini herneyse  evı garantıye almak istiyorum kızlar evı benım adıma yapsak   acaba yıne evımız rıskte olur mu yoksa suçun şahsılıgi ilkesı adı altında ev benım adıma olursa bsıy olmaz dımı  .. 

Fıkrı olan var mı. Ev benım adıma olcak dıyelım esımjn borcu var eve el koyulur mu 

3 Cevaplar

+1 oy
(558 puan) tarafından
Şansınızı denersiniz ama karşı tarafın avukatı farkederse işlemi iptal ettirip eve icra koydurabilir. Yaptığınız işlem Muvazaalı satışa girer. Satışın gerçek mi sahte mi olduğunun ispatı gerekir. Ödeme dekontu gibi. Ama sen eşi olduğun için mal kaçırmak için yaptığın çok net belli olur. Ama icra takibi başlamadan evi kacirirsaniz bir şansınız olabilir. Belki avukat farketmez. Ama inşallah kefil olurken evi ipotek ettirmemistir. Ama evi ipotek ettirmesi için eşin onayı gerekir. Siz onay vermediyseniz sıkıntı yok 
-Reklam-
0 oy
(502 puan) tarafından
kefil olduysa adam borcunu ödeyene kadar eşin kimsenin üstüne yapamaz 
(502 puan) tarafından
kız onu birakta ne yaptın borsayı
(9,037 puan) tarafından
Uzun zamandır çıktım borsadan hiç bakmıyorum hile
(502 puan) tarafından
bende beklemedeyim çünkü mahvettiler her seyden etkileniyor yoksa ne sirketler var hepsi hic oldu bugunku olayda sonra borsa kan ağlıyor düştükce dusuyor kimsenin el attigida yok
(9,037 puan) tarafından
Patek tavan yapmış smdi baktimda
(502 puan) tarafından
geneli çok kotu
0 oy
(795 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla aynı böyle adliyeye anlatıp eve satılmaması için şerh koydurabiliyorsunuz ev eşinizin üstüne de olsa satılamıyor aile evi olduğu için bi avukata danışın isterseniz geç olmadan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde K&S!.1 (653 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 545 göst.