Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Diş Eti Tedavisi Yaptırmayı Düşünenler İçin Ağrı ve Süreç Hakkında Bilgi Var mı?
0
oy
91
göst.
23 Ekim 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar aranızda yada yakininkzda diş eti tedavisi yaptıran varmı internetten baktım cok korkunç şeyler odum koptu oturup ağladım yasaya. Varmı yaparken uyusturuyorlar mi yada sonrası ağrı oluyor mu devket yada özel nasıl yapıyor devlet iyiyse devlete yaptırırım baksam uyusturmuyor falan özele giderim ama o süreci merak ediyorum çünkü çok korkuyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
23 Ekim 2024
52pecmr
(
100
puan)
tarafından
cevaplandı
Bilgim yok canım yorum yapayım belki başkası görür
23 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim cmm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Ekim 2024
Efeninannesii34
(
3,070
puan)
tarafından
cevaplandı
Diş eti tedavisi gördüm canim uyusturuyor ben özelde yaptım devleti bilmiyorum. Korkacak birşey yok canım
23 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Devlete eşim sorariz dedi canım uyusturmazsa özele gideriz dedi nasıl oluyor süreç anlatabilir misin canım ixlem yapılırken ağrı oluyor mu yada sonrasi internette çok pis şeyler yazıyor çok korkuyorum
23 Ekim 2024
Efeninannesii34
(
3,070
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla 7 sene önce yaptırdım, internet ne yazıyor bilmiyorum ama iğne yapıyorlar uyusturmak için o acıtıyor malesef ki. 6 ay mi ne gitti bir tane de dolgu yaptırdım. Zor degil zaten uyusturduktan sonra birşey hissetmiyorsun ki
24 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay Allah razı olsun cnm internette çok korkunç şeyler yazıyordu dün gece bakmaz olaydım oturup ağladım uyusturduktan sonra uyuşukluk geçiyor ya sonradan ağrı oluyor mu çok canım iki tane küçük çocuğum var ve bakacak kimse yok onlarla ilgilenebilir miyim sonradan çok ağrı oluyor mu onu çok merak ediuorum
24 Ekim 2024
Efeninannesii34
(
3,070
puan)
tarafından
yorumlandı
Galiba ağrı kesici vermişti çok zaman geçti ya hatırlamıyorum ama benim dış etlerim çok kanıyordu çok fena durumdaydı. O tedavi sayesinde rahatladım. Bence doktor çok önemli benim doktorum çok iyidi eli çok hafifti
24 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay inşallah çok iyi bir doktor bulurum canım teyzemin oğlunun arkadaşının abisi varmış konusacam dedi onunla bende araştırıyorum sabahtandir iyir bir yer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2024
Hilalyyy
(
441
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben yeni 2 adet kanal tedavisi + dolgu yaptırdım 2 gün önce onu sorarsan anlatabilirim başka bilmiyorum
23 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok cnm kanal tedavisi dolgu bende yaptırdım halende devam ediyor tedavim şükür onlarda ağrı olmuyor sonradan sadece bir dişim çok ağırdı oda koku iltihapli curuktu diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2024
Nanay
(
268
puan)
tarafından
cevaplandı
Diş eti hastalığı mı var, ne gibi sorunlarınız var acaba
6 önceki yorum göster
26 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay Allah razı olsun cnm yaa içimi rahatlattin vallahi yok canım ihmal etmeyecem son bir kanal tedavisi dişimin işi kaldı ondan sonra doktor periodontoloji gönderecek ertesi gün direk özele gidecem devleti beklemeyecem çünkü belli ki bu süreç uzun ve çocuklarla git gel yapmaktan yoruldum perişan olduk inşallah hemen bitip gider
26 Ekim 2024
Nanay
(
268
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla çocuklar olunca insan git gellerden yoruluyor, acaba gitmesem mi bile diyor ama kesinlikle git sakın sakın aksatma. İnşallah hemence ve hayırlı şekilde olur biter de bir daha sorun yaşamazsınız♥️
27 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla doğru canım çocuklarla çok zor oluyora.a hep diyorum sonu güzel bitecek çünkü dişlerim bitti resmen benim gülmeye utanıyorum gülmeyi bile unuttum ben bir diş kanal tedavisi kaldı çok uzun sürdüğü için ojuda halleder halletmez hemen gidecem canım senin sayende yemin ederim içim rahatladı kötü yorumlari sildim kafamdan Allah razı olsun♥️
27 Ekim 2024
Nanay
(
268
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa içinizi rahatlattiysam ne mutlu banaaa ♥️♥️ inşallah istediğiniz gibi olur dişleriniz ♥️
30 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım Allah razı olsun♥️♥️♥️♥️♥️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Ekim 2024
ipek4161
(
3,040
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım devlet Hastanesi'nde diş eti bölümü yani çene cerrahine rendavu bulunmuyor normal doktorda diş eti tedavisi yapmıyor özele gitmen gerek ilk önce diş etinin durumuna bakip iltihaplanma falan varsa ilaç veriyor sonra tekrar çağırıyor uyuşturuyor
24 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya ben buldum canım diş çekimim için çene cerahhina ama doktor dedi dış etin için periodontoloji gitmen lazim dişlerim baya kötü olduğu için dün diş taşı temizliginde öldüm devlette diş eti temizligini bende özelde yaptırmak istiyorum
24 Ekim 2024
ipek4161
(
3,040
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte periodontoloji ye bulunmuyor rebdavu malaesef sen bir özele git
24 Ekim 2024
Mercimek tanesi
(
1,799
puan)
tarafından
yorumlandı
Tm cnm özele gidecem teyzemin oğlunun arkadaşı varmış abisi diş hekimiymis ona sorayım dedi ondan haber bekliyorum cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
69
göst.
Kızlar diş eti tedavisi yaptıran var mı
17 Ağustos 2023
Diğer
kategorisinde
Ipek41
(
7,375
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
0
cevap
75
göst.
Kızlar diş eti tedavisi bakar mısınız
12 Ekim 2021
Diğer
kategorisinde
Bayanmerakli
(
915
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
82
göst.
Kanal Tedavisi Sonrası Diş Çekimi: Kanama ve Ağrı Ne Zaman Geçer?
1 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Serpil Kubis
(
378
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
diş-
_sağlık
0
oy
7
cevap
114
göst.
Su Arıtma Cihazı Almayı Düşünenler İçin İhtiyaç ve Fiyat Bilgileri Nedir?
9 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
1111
(
275
puan)
tarafından
soruldu
402,429
soru
12,047,952