0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,799 puan) tarafından
Kizlar aranızda yada yakininkzda diş eti tedavisi yaptıran varmı internetten baktım cok korkunç şeyler odum koptu oturup ağladım yasaya. Varmı yaparken uyusturuyorlar mi yada sonrası ağrı oluyor mu devket yada özel nasıl yapıyor devlet iyiyse devlete yaptırırım baksam uyusturmuyor falan özele giderim ama o süreci merak ediyorum çünkü çok korkuyorum

5 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Bilgim yok canım yorum yapayım belki başkası görür 
(1,799 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cmm
-Reklam-
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Diş eti tedavisi gördüm canim uyusturuyor  ben özelde yaptım devleti bilmiyorum.  Korkacak birşey yok canım 
(1,799 puan) tarafından
Devlete eşim sorariz dedi canım uyusturmazsa özele gideriz dedi nasıl oluyor süreç anlatabilir misin canım ixlem yapılırken ağrı oluyor mu yada sonrasi internette çok pis şeyler yazıyor çok korkuyorum
(3,070 puan) tarafından
Valla 7 sene önce yaptırdım, internet ne yazıyor bilmiyorum ama iğne yapıyorlar uyusturmak için o acıtıyor malesef ki.  6 ay mi ne gitti bir tane de dolgu yaptırdım. Zor degil zaten uyusturduktan sonra birşey hissetmiyorsun ki
(1,799 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun cnm internette çok korkunç şeyler yazıyordu dün gece bakmaz olaydım oturup ağladım uyusturduktan sonra uyuşukluk geçiyor ya sonradan ağrı oluyor mu çok canım iki tane küçük çocuğum var ve bakacak kimse yok onlarla ilgilenebilir miyim sonradan çok ağrı oluyor mu onu çok merak ediuorum
(3,070 puan) tarafından
Galiba ağrı kesici vermişti çok zaman geçti ya hatırlamıyorum ama benim dış etlerim çok kanıyordu çok fena durumdaydı. O tedavi sayesinde rahatladım. Bence doktor çok önemli benim doktorum çok iyidi eli çok hafifti
(1,799 puan) tarafından
Ay inşallah çok iyi bir doktor bulurum canım teyzemin oğlunun arkadaşının abisi varmış konusacam dedi onunla bende araştırıyorum sabahtandir iyir bir yer
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben yeni 2 adet kanal tedavisi + dolgu yaptırdım 2 gün önce onu sorarsan anlatabilirim başka bilmiyorum 
(1,799 puan) tarafından
Yok cnm kanal tedavisi dolgu bende yaptırdım halende devam ediyor tedavim şükür onlarda ağrı olmuyor sonradan sadece bir dişim çok ağırdı oda koku iltihapli curuktu diye
0 oy
(268 puan) tarafından
Diş eti hastalığı mı var, ne gibi sorunlarınız var acaba 
(1,799 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun cnm yaa içimi rahatlattin vallahi yok canım ihmal etmeyecem son bir kanal tedavisi dişimin işi kaldı ondan sonra doktor periodontoloji gönderecek ertesi gün direk özele gidecem devleti beklemeyecem çünkü belli ki bu süreç uzun ve çocuklarla git gel yapmaktan yoruldum perişan olduk inşallah hemen bitip gider
(268 puan) tarafından
Valla çocuklar olunca insan git gellerden yoruluyor, acaba gitmesem mi bile diyor ama kesinlikle git sakın sakın aksatma. İnşallah hemence ve hayırlı şekilde olur biter de bir daha sorun yaşamazsınız♥️
(1,799 puan) tarafından
Valla doğru canım çocuklarla çok zor oluyora.a hep diyorum sonu güzel bitecek çünkü dişlerim bitti resmen benim gülmeye utanıyorum gülmeyi bile unuttum ben bir diş kanal tedavisi kaldı çok uzun sürdüğü için ojuda halleder halletmez hemen gidecem canım senin sayende yemin ederim içim rahatladı kötü yorumlari sildim kafamdan Allah razı olsun♥️
(268 puan) tarafından
Yaa içinizi rahatlattiysam ne mutlu banaaa ♥️♥️ inşallah istediğiniz gibi olur dişleriniz ♥️
(1,799 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Canım devlet Hastanesi'nde diş eti bölümü yani çene cerrahine rendavu bulunmuyor normal doktorda diş eti tedavisi yapmıyor özele gitmen gerek ilk önce diş etinin durumuna bakip iltihaplanma falan varsa ilaç veriyor sonra tekrar çağırıyor uyuşturuyor 
(1,799 puan) tarafından
Ya ben buldum canım diş çekimim için çene cerahhina ama doktor dedi dış etin için periodontoloji gitmen lazim dişlerim baya kötü olduğu için dün diş taşı temizliginde öldüm devlette diş eti temizligini bende özelde yaptırmak istiyorum
(3,040 puan) tarafından
İşte periodontoloji ye bulunmuyor rebdavu malaesef sen bir özele git
(1,799 puan) tarafından
Tm cnm özele gidecem teyzemin oğlunun arkadaşı varmış abisi diş hekimiymis ona sorayım dedi ondan haber bekliyorum cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 82 göst.
0 oy
7 cevap 114 göst.

402,429 soru