Kuzum bizim işlemler farklı olabilir, benim şikayetlerim şöyleydi. Diş etlerim kırmızı ve yumuşaktı sürekli kanıyordu iltihap vardı ve sıcak soğukta aşırı hassasiyet vardı. İlerlemesin diye ben bildiğim için erkenden tedavi oldum
Özele gittim Periodontoloji bölümüne. 2 bin üst dişler 2 bin alt dişlerdi geçen sene 4 bin verdik. Ayrıca özel kliniği olan bir doktora sormuştuk ilk o 14 bin dedi aşırı yüksekten attı adamın kendi kliniği olduğu için zaten onlar pahalı söylüyor. 6şar iğneyle uyuşturdu boydan boya diş etlerini sonra çok çok ince bir aletle diş etlerinin içini temizledi kesi ve dikişsiz. Ama mesela annemde de vardı diş eti hastalığı o zamanında önemsemedi, onun çok iltihaplanma yaptı ve diş etleri çekildi dişleri sallanmaya başladı onunki çok ilerlemişti önemsemedikleri için (genel olarak sağlığa hiç önem vermez ailem malesef) onunkine mesela diş etleri portakal kabuğu gibi sıyrılıp temizlenip dikilecek dedi. Onunki zor bir işlem çok geç kalındığı için. Sizinkinin derecesini bilemedim için, eğer benimki gibi dikişsiz kesisiz olacaksa hiç korkmayın. Özele gidin periodontoloji bölümüne. Ama tek bir yerle kalmayın derim 2 3 yere sorun, hem yanlış bir şey yapmasınlar diye hem de maliyet olarak. Sonra kafanıza yatan yerde yaptırın ama sakın geç kalmayın annemin ki gibi olmasın...(