0 oy
142 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Bu ay 1 inde adet oldum hep düzenlidir ve 3.cocuk düşünüyoruz bu ay hiç korunmadm kendimi cokmu dinliyorum bilmiyorum ama goguslerimde bı sızlama var uclarida ayrı hassas gibi kasıklarımda ara ara  ağrı var ben hap kullanıyordum hap kullanırken adete yakın hiç bel ağrısı dışında belirtim olmazdi  ama bu defa kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum şu sıralar acaba hapı bıraktım diyemi adet belirtisi yaşıyorum yoksa bebek olma ihtimali varmı kol  altindan uçlara doğru göğüs ağrım var  hamileliktekiyle adetteki göğüs ağrısı aynımı oluyordu bide bu aralar su içince midem bulanıyor gibi bı kaç gündür tadı değişik geliyor ama bunu sadece hamileliğe yormuyorum soğuk  almış hastada  olabilir diye düşünüyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(50,403 puan) tarafından
planli bebeydi bizim adet günüm gelince test yapmistim 
-Reklam-
0 oy
(6,331 puan) tarafından
Hamilelik belirtileri var. Diğer bebeklerin kaç yaşındalar
(6,331 puan) tarafından
Benimde 3 bebiş var. Bebişler zor olsada tatlı oluyolar :D
(23 puan) tarafından
Yaa maşallah maşallah Rabbim size bağışlasın bizde özledik ya etrafımızda hiç bebek yokki sevelim hevesiniz gitsin ama cocukalrim bizden daha heyacanli istekli hergun dua ediyorlar olsun diye bide kız istiyorlar
(6,331 puan) tarafından
Benim oğlum bebeğimi çok seviyor. Bugün uyandı Emir nerde dedi. Salondaydı bebek.
Şaka yapıp komşuya verdim dedim ağlamaya başladı bebeğimi neden verdin diye. Şaka yaptım salonda dediysem de inanmıuodu alıp yanına getirdim öyle sustu
(23 puan) tarafından
Yaa kiyamammm :)) :) bizdede daha oluşmamış bebeğin adini koydu oğlum Zeynep olcak diyo illa
(6,331 puan) tarafından
İki oğlanın bir kız kardeşi ☺nasılda sevilir. Sağlıkla nasip olur inşallah
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Ben denemelere başlayınca günüm geçmeden hep test yaptım durdum. İlk çocuk belirtileride pek bilmiyordum. Dünya kadar test yapıyordum her ay
(23 puan) tarafından
Testlere bostan yere para harcamak istemiyorum ya eczaneler pahalı ucuzlarda yanıltıyor daha önce denedim bu defa gunumh beklicem bu arada ben bir haftafir sık idrara cikiyorum acaba buda belirtimi ya havalar soğudu oyuzdenmi yoksa normalmi diğer hamilelikler inde 2 aylıkken çıkardım sık idrara binada ihtmalmi acaba diyorum
0 oy
(2,437 puan) tarafından

Kız maşallah millet 2 ye cesaret edemyr siz 3 istyrsnz :Devet belirtiler gebeliğe benzyr adetiniz gectikten sonra test yapın hakkınız da hayırlısı olsun 

(23 puan) tarafından
Hahah ewt yürek yedim sanırım kız cocuklarim halime koymadilar benden çok istiyorlar hergun kafamın içi bebek bebek sesleri bide kızım yok ya şansımı denicem son hakkım kendimce çünkü yaşım geçiyor çocuklara tahamulum kalmıyor oyuzden yani yoksa çocuk çok zor bı mesele hayırlısı olsun ne diyelim
0 oy
(334 puan) tarafından
Ben hiç belirtiyle öğrenmedim benim adedim hep 2 gün 3 gün önce gelir ama 1 gün sonraya kesinlikle kalmaz eğer 2 yada 3 gün önce gelmediyse kesin hamileyimdir :) sade ilk hamileliğim 6. Ayda kaldı diğer ikisi hep tek seferde :)
(23 puan) tarafından
Him maşallah bende adetim aynı seninle zaten ama bende bekliyorum ya güya adet günüm gelmeden anlamaya çalışıyorum
(334 puan) tarafından
Belirtiler o kadar erken başlar mı bilmiyorum canım benim 1. Aydan sonra başlıyodu
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Adet günüm gecikti oyle anladm. Sonra yerleşme kanaması oldu kesin hamileym dedm test verdm. Rahat geçti bulantim az oldu kusmadm. Sadece 3 aylık iken kanamam oldu progestan kullandm. Şükür şimdi. 2.5 yaşında kizim
(23 puan) tarafından
Maşallah maşallah Allah bağışlasın size sanırım günümü beklemekten başka çarem yok :))
0 oy
(562 puan) tarafından
Ben üstüne gördüm canım gebe olduğum aklıma dahi gelmedi yaklaşık iki hafta kanama gördüm adet gördüm doktorum şaşırdı nasıl olur diye bide benim kan pıhtılaşmam var bu kadar uzun yaşamaaı mümkün değildi bende ev taşıyodum döşşektir halıdır ne kadar ağır varsa kaldırmıştım kanamam uzun sürünce dedik bi acile gidelim bi gittik iki aylık gebeyim  kalp atışını felan duyduk sadece hafif mide bulantım vardı 
(23 puan) tarafından
Yaa degisikmis gerçekten bazı insanlar için yapısal durum dan dolayı adet öncesi anlamak nadir bı durum sanırım
0 oy
(2,904 puan) tarafından
Ben o belirtileri yaşadığında hamileydim ama tabi kimyasal gebelik oldu benim inşallah hamilesindir bende çok istiyorum ama henüz yok bizim ikinci olacak olursa 
(23 puan) tarafından
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah bekleyelim bakalım benimde zaten hemen kalacakmış gibi bı umudum yok ama Allah bilir tabi çünkü 5 yıl hap kullandım hatta geçen haziran ayinda bıraktım o ara kalmadım sorma havalar sıcaktı dedim Eylül Ekim'de falan bırakayım dedim Eylül'de hususi içmeyi unuttum yani ara ara içmedim yumurtalar çalışan yavaş yavaş diye adet sonrası bidaha başlamadım yani bu ay içmedim hiç oyuzden acaba mi diye düşünüyorum günümü bekliyeyim napalim :))
(2,904 puan) tarafından
Benimde gecikme var ama bakalim umutlide değilim düzensiz adetim bende spiral vardı çıkardım bir kere düşük yaptım
0 oy
(1,512 puan) tarafından

Benim adetim 3 gün geçmişti bide yazlıktaydım eşim yoktu yanımda böyle hep adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrı ve sürekli çişim geliyordu o an test alıp yapamadım eczane baya uzaktı internette gezinirken ilkel bir yöntem okudum bir kabın içine domestos döktüm üzerine işedim köpürürse gebelik var demek diyordu foşur foşur köpürdü ben yine inanmadım tabi ama aynısını eşime yaptırdım onunki köpürmedi ertesi gün test aldığımda çift çizgi çıkmıştı :D

(495 puan) tarafından
Ayy bunu bnde yaptım jajsjji işin tuhaf kısmı bnde eşime yaptırdım sorun şu ki bnm eşimin ki köpürdü ahhahshsh
(1,512 puan) tarafından
Ozaman eşin hamile ahahahahah:))))
(495 puan) tarafından
Puhahhahahah olabilir bu aralar bnden daha duygusal ve ilgi bekliyor pick me olmuş sanki bn değil o hamile
(1,512 puan) tarafından
Barbie erkek sorunsalı benimkide trip atmayı çok sever ve fazla duygusal sen barbie erkeksin diyorum :))))
(495 puan) tarafından
Ahahahh o kadar doğru ki:)))Dün kan vermiş Kızılaya habire msj atıyo başım dönüyor başım dönüyor napim yani meyve suyunu iç otur yani bnm de dönüyo :DD istediği ilgi olmayınca da trip :))
(23 puan) tarafından
Bunu ilk hamileliğimde bende yaptimda nebilm inanasim gelmedi bak arkadaş eşine yapmış oda kopurmus :)) nasıl inancam
0 oy
(495 puan) tarafından
Adetime on gün kala bildiğin adet sancısı çektim.Ateşim vardı hep halsizdim hasta gibiydim.Adet günü yaklaşırken de sürekli idrara çıkıyodum.Belim ağrıyodu göğüslerim de bişi hissetmedim.Bi kere başım dönmüştü bı kere de kolonya ve sigaradab tiksindim kustum emindim xateb hamile olduğuma.Adet ikigün geçti test yaptım silik çıktı 
(23 puan) tarafından
Him ne güzel anlamışsın ben şuan çok karmasigim ya psikolojik mi hissediyorum gercekmi günümü beklicem sanırım şunun surasinda 8gune ne kaldi :))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 283 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (377 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 230 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 185 göst.
0 oy
33 cevap 347 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anne.adayii (929 puan) tarafından soruldu