0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Mehmet Yıldız hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazı kişiler feto gibi tekin değil diyorlar , oysa ki sohbetleri benim çok hoşuma gidiyordu , var mı bununla alakalı bilginiz?

26 Cevaplar

+2 oy
(6,806 puan) tarafından
Bir iki sohbetini dinledim sadece çok kısa fikrim yok o yüzden. Sohbetini sevdiğim bir kaç kişi var genelde onları dinlerim.Rahmetli Abdulmetin Balkanlıoğlu, Muhammed Emin Yıldırım ( kitaplarını da okurum), Saadettin Ökten çok naif ve hoş sohbeti vardır. Yine Rahmetli Kadir mısıroğlu.
tarafından
Allah razı olsun inşallah canım bunlara da bakacağım , sohbet dinlemeyi çok seviyorum
(6,806 puan) tarafından
Abdulmetin Balkanlıoğlu hocanın dinle mutlaka insanı kendine getiren sohbetleri ve güçlü hitabı vardır. Cümlemizden razı olsun.
tarafından
Şuan YouTube açık değil açılsın takibe alacağım mutlaka canım teşekkür ederim ❤️
(6,806 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ❤️
-Reklam-
+1 oy
(50,745 puan) tarafından
tanimiyorum ben
tarafından
Instagram kullanmıyorum canım ama var diye biliyorum, YouTube'de de var sohbetleri X'dede
(50,745 puan) tarafından
biz omer dongeloglu bide bir hoca vardi ismini unuttum onu falan dinlerdik oyle dini sohbet dinlemem ondam bilmiyorum hic
(1,353 puan) tarafından
Bi hatipoglunu biliom:)))
(50,745 puan) tarafından
cevat miydi neydi hocanin adini unuttum hatipoglu sevmem
ah omer hoca bide aglardi anlatirken rahmetli
(351 puan) tarafından
Merak ettim şimdi bi bakayım sabah
+1 oy
(1,377 puan) tarafından
Yani bende eskiden dinlerdim ama hayatımızda bidat çok var artık pek takip etmiyorum ama güzel konuştuğu yerlerde var sadece kesit aldıklarım yerler de var, kendini pek kaptirmazsan eğer güzel konuşması olan yerleri dinleye bilirsin ama Ramazan hoca bir başka idi adam doğruyu anlatırdı mazlum biri idi Allah'ın ayetlerini para karşılığı hiç satmadi işte bazı din sömürücüler ondan korktuğu için öldürttüler mekanı cennet olsun inşallah, onu tavsiye ederim sana YouTube de bir kaç videosu var azda olsa var onları dinle şiddetle tavsiye ediyorum 
+1 oy
tarafından
Hakkında dönen haberlerden ziyade risale dusturuna uygun hareket etmedikleri için risale talebesi büyük hocalar tarafindan onerilmeyen gruplar zaten bunlar bahsettiğiniz kişiler de önderlik eden isimler.
tarafından
Hüsnü Bayramoğlu agabeyden ikaz diye aratırsanız görürsünüz.
(450 puan) tarafından
+++++++
0 oy
(1,353 puan) tarafından

O kim varlığından haberim yok:D

tarafından
Ay kız şaşırdım baya ünlenmiş sohbetleri falan baya çekici
(50,745 puan) tarafından
ozis gel yamacima bilmiyenler kulubune x☺️
(1,353 puan) tarafından
Valla çekici mekici bilmem ben :))) geliom ilkbal
(50,745 puan) tarafından
gel üst te yorumda toplasiyoruz bilmeyenler ☺️
tarafından
:D :D doğrudur canım
0 oy
(887 puan) tarafından
Pek güven vermiyor bana. Dinlerdim eskiden sohbetlerini. 
tarafından
Neden canım ? Bende çok dinliyorum ama bir kaç yorum gördüm şüphede kaldım
(887 puan) tarafından
Bi ara hakkında aynı senin yazdığın gibi şeyler döndü. Sonra açıklamayı koltuk değneği ve Türk bayrağı olan bi kıyafetle yapınca sanki samimiyetsiz gibi geldi. Yine de Allah en doğrusunu bilir. İftira atmak, günahını almak istemem.
tarafından
Anladım canım, yıllardır takip ederim ilk defa duydum :( üzüldüm bu duruma inşallah böyle bir durum yoktur
(887 puan) tarafından
İnşallah canım <3 Allah yardımcımız olsun. Kime güveneceğimizi şaşırdık.
0 oy
(769 puan) tarafından
Ben bır insanın yaptıgı ise bakarım, kişisel tercihleri benı ılgılendırmez tabiki netleşir ve kanıtlanırsa destek vermeye devam etmem 
tarafından
Konu ne ki canım cahil kaldım ? Sohbetleri çok hoşuma gidiyordu
(769 puan) tarafından
FETÖ'cü deniyor öyle ıddıalar var net bırsey yok bıldıgım kadarı ile bende sohbetlerini severim şahsen ilgilenmiyorum neci olduğuyla şuan
tarafından
Aa bende şuan ilk defa senden duyuyorum
tarafından
Bende çok seviyorum izlerken ağlıyorum resmen
0 oy
(613 puan) tarafından
Bende tanımıyorum bilmiyorum canım :)
tarafından
Anladım canım , hayalhanem , dini sohbetler veriyorlar
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bi iki dinleyip rahatsız olmuştum neyden rahatsız oldun desen bir şey diyemem ama bir şeyleri hoşuma gitmemişti. Zaten zamanında fetocu ablaları da sevenlerdi sabaha kadar sohbet versin dinlerim diyorlardı bir kere gittim evlerine orada da ona benzer bir enerji almıştım. Günahlarını almak istemem ama olabilir yani
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Tarikatci rivayetci menkibeci guruhtan ilalalah geldi dusssunler su.ulkenin yakasndan.
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Bende arada dinliyorum canım. Çok güzel sohbetleri var.

Hakkında çıkan haberleri bilmem ama bir kaç nurcu tanıdığım dahil dinlemiyor. Risalei nur dusturuna uygun davranmamıdığını söyledi.

Risalenin büyük hocaları tasvip etmiyor. Üstadın yolu bu değil diyor.

Sen söyleyince acaba korkarım ki nurcuları bitirmek yada o tarikat yönelik bir proje mi. Kötü göstermek için.
(2,987 puan) tarafından
Bitsinler.hepsj
(1,756 puan) tarafından
İyi tarikatlar da var kötü olanlar da var. Kötülerin hepsi yok olsun bitsin ama
Gerçekten Allah yolunda iyi olanlar neden bitsin yok olsunlar ki
(2,987 puan) tarafından
Iyileri falan yok hepsi din tuccari islam dini ruhban din degildir yani.mekan kisi sinirlamasi ekseninde birilerinin tekelinde olan bir din degildir
Allah a ulasmak icin birilerinin aracilgina ihtiyac yoktur
0 oy
(12,554 puan) tarafından
Muhammed Emin Yıldırım dışında herhangi bir hoca takip etmiyorum. Siyasi herhangi Bir izlenim aldıysam uzaklaşıyorum ben dini böyle kullanan çok var çünkü 
0 oy
(6,726 puan) tarafından
Valla ben sohbetini seviyorum herkes fetoden sonra korktu o yüzden her güzel sohbet yapana bı laf ediliyor Abdullah yuyucuya da aynısını diyorlar başka bıri var adı şuan aklımda değil ona da diyorlar ama ben sohbetlerini seviyorum 
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Fetö metö değil adam kim biraz yüksek dursa çamur atarlar zaten
0 oy
tarafından
Eşim dinlediği için bana sormuştu, herhangi bir arıza var mı diye. Malesef ki zamanında kıyametle alakalı birkaç hadisi şerifi kendi düşüncelerine göre (aslı tamamen farklı) yorumladığını gördüm.

Üstüne bir de her konu anlatımı arkasına müzik koymaları da beni cezbetmedi. Yarın bir gün konu çalgının haramlığına geldiğinde bu durumu izah edecek halleri kalmıyor böylece. E siz de yapıyorsunuz derler adama.

Tüm videolarını izlemediğim için daha başka bir şey görmedim.

Necmettin Erbakan'ın çok sevdiğim bir sözü var. "Yanlışın en büyüğü, doğruya en yakın olandır."

Alimler de 10 lafını 9u doğru, 1i yanlış olsa 9una şüpheliler gözüyle bakarlar.

Şahıslarını tanımam etmem ama onlarca ehli sünnet itikadı tam hoca varken onları dinlemeyi de tercih etmem.

Ayrıca hakkını yemek de istemiyorum, kelam ilmi hakkaniyetli şekilde kuvvetli. Bilen bilmeyen herkesi çeker. Ancak dediğim gibi, benim için şüpheliler listesine girdi.

Ben Mahmud Ustaosmanoğlu❤️, Abdulmetin Balkanlıoğlu, Bayram Ali Öztürk, Cübbeli, Hızır Ali Muradoğlu, Timurtaş Uçar, Mehmet İslamoğlu, Hüsamettin Vanlıoğlu, Muhammed Yelkenci, Fatih Kalender ve İsmail Hünerlice gibi zatları dinlemeyi daha doğru buluyorum. Bunların da çoğu YouTube veya diğer mecralarda çok görünmez. Direkt sohbet ettikleri yerlere gitmeye çabalıyorum zira kalpten kalbe yol vardır.
(256 puan) tarafından
Para alınabilir bu konuda hadis var öyle mi? Tarikat kımlıgınden sağladığı güven duygusunu tıcarete döküp Allah'ın adını yazarak sattıkları kefeni normal görüyorsanız size bir şey demiyorum. Nalı şerif denilen şey ne tam olarak? Öyle bir şey yok. Benim peygamberımle alakası yok. Ona ait olan bir şey degıl. Dalga geçiyormuşum. Onun ayak izi nasıl olabilir Allah aşkına ya. Sıradan bir terlik tabanından ne farkı var? Hırka desen gıymistı, onundu hatırası var. Sakalının kılı yıne anlarım ondan bir parça onun dnası Nerde ayak izi çıktı da bıze taşındı sorgulamanız gereken esas şeyleri sorgulamıyorsunuz çünkü size öyle anlatıldı öyle alıp aktarıyorsunuz. Cubbelı mensubu olduğu tarıkatın önemli isimlerinden. Hayran kitlesi var.  Helal daire keyfe kâfidir istediği gıbı eglenebilir beni ilgilendirmez ama tarıkat ben Müslümanım ve daha fazlasını yapmak istiyorum demek degıl mi? Normal bir müslüman ıbadetlerını ıfa edıp haramdan uzak duran bırı iken müritler bu bana az geliyor ben Allah'ın sevgısıne talıbım deyıp bır bır tarikata mensup olup daha fazla zikir ibadet, hizmetle tamamen Allah rızasına yönelik çalısmayı hedeflemıs nefsını terbıye ile savaşan kişidir. Helalın fazlasını terk eder vs vs. Bunlar bir yana din ticareti bir yana bagdaştırıyorsanız hala guven duyuyorsanız kendınızı sorgulayın
tarafından
düzenlendi
İstesem şuraya 10 sayfalık yazı döker, yazılan her şeyi teker teker kanıtlarım. Defalarca yaptım ve buradaki neredeyse herkes buna şahit. Ancak size yanıt vermeyeceğim çünkü şahsıma değil, açıkça bilmediğiniz bir şey hakkında atıp tutuyor, saygısızlık yapıyorsunuz.
Ben doktor veya avukat olsam, bir hastalık ya da kanun hakkında bir şey söylesem bu şekilde muhalefet etmeyecektiniz.
Yorum benim yorumum, siz muhalefet ettiniz.
Kulak benim kulağım, istediğimi dinlerim. Siz muhalefet ettiniz.
Tarikatlı olan, Zikir halkasına oturan benim, siz değilsiniz ama siz muhalefet ettiniz.
Kardeşim bildiğim adamı dinliyorum(cübbeli) siz muhalefet ettiniz.
İnsana demezler mi sana ne diye?
Hadis konusunda da bilip bilmeden adaba aykırı sözler etmeyin, Allah korusun Rasulullaha (sav) edepsizlik olur başınız yanar. Nalin-i şerifi de bir zahmet googlelayın, insan bilmediği şey hakkında bir şeyler öğrenince atıp tutmaktan biraz olsun kaçınır.
Bu cemaate mensup olmayı ben seçtim, benim iradem. Sizi veya Ana babamı, kocamı ilgilendirmez. Savunurum, ilgilendirmez. Dinlerim, ilgilendirmez.
2 dk araştırmayla bulunabilecek bir bilgi, araştırın.
Neyse. Benden bu kadar. Düşünceleriniz size ait şeyler, bana bir zararı yok. Herkes gibi siz de biz de özgürüz bu durumda. Kabalık etmek istemem, tartışmayı hiç istemem. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Ölüm var. Kalp kırmayalım, hepimiz kardeşiz. :)
(256 puan) tarafından
Eyvallah kardeşim benden yana sorun yok hak hukuk yok
(1,748 puan) tarafından
Bu kadar zaman ayırmış uzun uzun yazmış vakit ayırmışsın sağol normalde de fikir almışlığım var senden ☺️ Kısacası ciddi böyle sohbet dinlerken insanı alıp götüren hocaları dinlemekten hoşlanıyorum gırgır şamata olduğu zaman komedi programlarından bir farkı kalmıyor bu benim şahsi fikrim..Ben ciddi hocaları dinlemeyi seviyorum kısa ve net hayırlı günler ☺️
(8,832 puan) tarafından
Şimdi sizin yaptığınız farklı söylediğiniz farklı sohbetini sevmemek çok farklı birsey ,söyledikleriniiz çok farklı birsey.

Sohbeti size cazip gelmeye bilir ki keza banada gelmiyor ama bu adamın kötü olduğu anlamına gelmez.
Mesela beni suruklemiyor sohbeti ama gorumcem öylee bir faiz aliyorki
Herinsanin farklı feiz alma yapısı vardır
Siz adama resmen dolandırıcı dediniz ve bu vebal almak
0 oy
(441 puan) tarafından
Onlarla alakası yok ben izmirde okurken o da ege üniversitesinde matematik okurdu sonra öğrenciler kendi arasında güzel bir ekip kurdu hepsi üniversite öğrencisi farklı farklı bölümlerdi sonradan ayrıldılar, hayalhanem oldu, çınaraltı oldu eşleri hüzmeyi kurdu ben bi kere konferanslarına gitmiştim güzeldi bilgilendiriciydi. Diğer isimleri de tahmin edersiniz 
0 oy
(749 puan) tarafından
Ben önceden dinliyordum çok da severdim. Hatta dua etmekle ilgili bir videosu vardı beni çok etkilemişti o günden sonra dualarımı bile değiştirmiştim. Sonra bir koptum izlemez oldum. Tekin değil miymiş:/
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Ay ben siyer derslerini ondan calismayi dusunuyodum 
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Meyve veren ağaç taşlanır mış. Sadece bunu söylüyorum. Hangi hocaya taş atmadılarki. Şu vahabi şu jetsk ye bindi yok şu kesin fetöcü die die hoca bırakmadılar 
0 oy
(9,330 puan) tarafından
Kim olduğunu biliyorum instada arada karşıma çıkardı. Sohbeti beni hiç sarmazdi çünkü konuşurken bianda bagirirdi bana bilemiyorum ama samimi gelmiyordu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 292 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.