0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim görümcemin kızıyla kardeşim baya samimiydi neyse bunlar kavga etti olay baya büyüdü duydumki görümcem anneme babama kadar küfretmiş sonra inkar etti asla kabul etmedi ama bizzat kardeşim duymuş yalan olamaz sonra eşim ablasına Melis sizinle mesafe koydu arasına banada gitme dedi yaptığın çok ayıp falan diyo neyse ordan bana kinleniyo diğer kızı bize gelmek zorunda kaldı(oda annesinden bezmiş)duyunca yeğeni yanımdayken bana gene küfürler ediyo ayaklarıma kadar kufrediyo bigün sonrada eşim bunları arabayla alıp oğlunun yanına goturuyo oğlu cezaevinde bendende sakliyo şans eseri duydum baya kavga ettik bana böylemi sahip çıkıyorsun arkamda böylemi kocalık yapiyosun 2 gün bile küs kalmak bu kadar zormu dedim ben okadar küfür duymusken  biraz tavır koyması gerekmez miydi sizce haksizmiyim ya çok sinirliyim

3 Cevaplar

0 oy
(1,672 puan) tarafından
Aynı görümcenin kızı mı sende kaldı anlamadım. Bu kadar küfür etmesinin tam sebebi ne yani. Eşin de götürdüyse bile sana söylemesi gerekiyordu. Bir şeyler saklanılmasından nefret ediyorum. Başka götürecek eşi dostu yoksa belki götürebilir ama varsa gerek yok. Olayı net bilmeden fikir veriyorum 
(164 puan) tarafından
Evet aynı görümcemin diğer kücük olan kızı geldi siz benle konusmuyonuz niye kızım size geliyo diye küfretti ama en başta niye etti onu ben bile cözemedim büyük kızıyla kardeşim sen bana bunu dedin sen bana bunu dedin kıyafetlerimi ver işte makyajimi ver diye kavga ediyo kız annesini doldurup kardeşimin üstüne salıp hakaretler küfürler ediyo
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından
Yanı sen konuşmuyorsun diye eşini de konusma dıye zorlaman bence bana göre yanlış... Sen konusma evıne gelmesin gitmesin. . Ama eşin e yasak koyman doğru değil bence 
(164 puan) tarafından
Ben ablasıyla görüsmesin demiyorum demek istediğim hani biraz tavır ya karımla nasıl bu şekilde konusuyosun duruşu öbür gün hiç bişey olmamış gibi devam etmemeliydi soğuk yapmalıydı biraz
(172 puan) tarafından
Kardeşiyle konuşması lazımdı evet. Tartısmanın da ölçüsü olmalı demelıydı haklısın
0 oy
(3,723 puan) tarafından
Küsmesi gerekmez ama kendi aile alanı için sınır çizmeliydi ablasına, bu durumun yalnis olduğunu belirtip durumun düzelmesi için araya soğuk davranışlar ile hissettirelen mesafe koyup ,ablasının tavrını hatalı olduğunu gostermeliydi.Cocuklar tartışabilir aralarına mesafe girer düzelir size yansimamaliydi ortada bir sebep yok.Icinizden biri durumu izah edip sağlıklı sinirlar cizerse bundan sonra herkes yerini bilir.
(164 puan) tarafından
Demek istediğim tamda bu işte yoksa ablanla görüşme demiyorum ama öbür gün hiç bişey olmamış gibi davranamazsınız ya

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 513 göst.
30 Aralık 2021 Aile kategorisinde Syma (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 677 göst.
7 Kasım 2021 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 639 göst.
31 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 518 göst.