0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (179 puan) tarafından
Kizlar Allah aşkına yaşayan varsa biri soylebilirmi iki gün önce acayip kasindim vücudumda kocaman kocaman sivilceler çıktı sinek ısırığı gibi ama büyük böyle sanki arı sokar ya öyle bugün hastaneye gittim doktor tahtakuru dedi ben bunla nasıl baş edicem kızıma da bulaştı 

5 Cevaplar

0 oy
(179 puan) tarafından

image

Vücudum bu şekil 

-Reklam-
0 oy
(5,778 puan) tarafından
İnşallah tahta kurusu değildir ilet bir hayvann asla kurtuluşu yok eşimin halası iki kere ev değiştirdi en son 3 eve girdi ve tüm eşyalarını atı beyaz eşya dolap yatak odası vs hepsi atı sadece her biri iki takım elbise aldı yanına onlarıda 90 derecede hep yıkadı şükür ki kurtuldu 
(179 puan) tarafından
Vallahami peki halanin vucundada çok fazla varmiydi ben kasidikca cikiyo çok büyük sivilceler
(12,947 puan) tarafından
Halan evi ilaclattimi
(5,778 puan) tarafından
Evet tek halam değil evde herkesin vücudu maf oluyor du

Defalarca ilaçlama geldi alt üst Etiler evi ilaçlamadık delik bırakmadılar ama nafile
(12,947 puan) tarafından
Onlarinki baya olmus demek. Bizde sadece beni yiyodu. Benim yattigim cekyatta olmus. Ilaclattik gecti hemen
(5,778 puan) tarafından
Kız onlarda bir yerden sonra resmen evde yürüdüklerini görüyorduk bir daha gitmedik ev değiştirene kadar
0 oy
(415 puan) tarafından
Uyu.z. da olabilir  canm 
(179 puan) tarafından
Yok canım **** değil
0 oy
(12,947 puan) tarafından
Tahtakurusu olduguna eminsen ilaclamayla gecmisti bizimkisi. Brn çocukken çekyatlardan birinde olmustu bizim. Ben yatiyodum onda. Vuvudumda surekli minik minik kirmizi noktalar olurdu ve kasinirdi. Annem gece gelip isigi acip bakarmis hemenki ne diye ama gorememis hic. Sonra ilaclamaci cagirdilar adam guzel ilacladi butun evi sonra öyle gecti
(179 puan) tarafından
Normal tahtakurusu ilacı varmı acaba
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Yuvalarını bulup oralara ilaç sıkcaksın tahtaların aralarında yaşarlar ölüncede çok iğrenç kokuyorlar ay varya. Onlar ısırık izleri gece çıkarlar yuvalarından ısırırlar. Isık acikcada kacarlar. Yürüyen böcek türü keneye benzer biraz. Bulaşıcı birşey değil ısırıyor böcekler. 
(179 puan) tarafından
Evet canım aynen öyle. Hangi ilacı tavsiye edersin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
8 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 63 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (292 puan) tarafından soruldu