0 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (194 puan) tarafından
Kızlar gün sonunda çok yorgun ve uykusuz olursam hemen mideme vuruyor hamile gibi midem bulanıyor başım ağrıyor var mı böyle olan ? 

Allah korusun bi hastalık belirtisi falan mı yoksa 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,477 puan) tarafından
Bulantı ile kalkan ben 
(859 puan) tarafından
Bu ben :( kalktım tuzlu yoğurt yedim
(194 puan) tarafından
Bünyeler de sapıttı yediğimizden midir ictigimizden midir .Baksanıza herkesde aynı sorun
(859 puan) tarafından
Benim hamilelikten:)
(194 puan) tarafından
Kız desene madem senin durum farklı :)
Rabbım sağlıkla kavuştursun
-Reklam-
0 oy
(3,386 puan) tarafından
Ben canım midem bulanıyor başım dönüyor yorgunluk halsizlik uykum çok var ama uykusuzluk bugünlerde böyleyim anlamadım gitti şuanda da bulantıyı uyandim 
(194 puan) tarafından
Ay hadi ya çok geçmiş olsun .Böyle zamanlarda kuru kahve alıyorum ağzıma bir tutam iyi geliyor bi nebze
(3,386 puan) tarafından
Ben çocuk istiyorum gecikmemde var ama her seferinde heveslenmek istemiyorum zaten adet düzensiz
(194 puan) tarafından
Rabbım gönlündekini nasip etsin canım hayırlısıyla
(3,386 puan) tarafından
Amin inşallah tatlım
0 oy
(9,523 puan) tarafından

Bu ben dün akşam yemeği yedik çayı içtik oturdum midem nasıl bulanıyor 2 3 gündür de var bu durum bende nedenini bilmiyorum canım 

(194 puan) tarafından
Benim 1 seneyi aşkındır var maalesef ya gün içinde pek olmaz fakat gece oldu mu yorgunsam hemen bulantı başlıyor. Siz belki üşütmüş olabilir misiniz acaba ? Nane-limon içebilirsiniz mideyi yatıştıriyor
0 oy
(635 puan) tarafından
Migren olabilir belkide oda mide bulantısı yapıyor 
(194 puan) tarafından
AA hiç aklıselim gelmemişti teşekkürler yorumunuz için
(635 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Canım benim genelde adetime  10 kala bi mide bulantısı başlar şuan da 1 hafta var yine ondan dır diyorum ama baş ağrısı da var birde üşüttüm herhalde sırtım da ağrıyor 
(194 puan) tarafından
klasik adet semptomları çoğu kişide oluyor maalesef mide bulantısı
(1,477 puan) tarafından
Ay kuzum enerji felan hiçbir şey kalmadı tamamda adetten 1 hafta önce başlayıp hayat zehir olurmu anlamadım sizde de olur mu böyle
(194 puan) tarafından
Benim adet öncesi değil ama ilk gün çok ağrım varsa bulantı eşlik eder mutlaka .O dönem hormonlar halay çekiyor tabi normal diye düşünüyorum  :D ama sizin 1 hafta öncesi başlıyormuş daha zordur Allah kolaylık versin
(1,477 puan) tarafından
Gerçekten çok zor Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(345 puan) tarafından
Stresten oluyor kuzum uykusuzluk çok kötü yapar ilaç almalısın beynini yorma sonra baş ağrıları geçmiyor.
(194 puan) tarafından
Evet galiba stres .Bir arkadaş migren olabilir demiş onu da değerlendireceğim. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için
0 oy
(6,499 puan) tarafından
Tam bir aydır bulantım var son 4 gündür ağrıya çevirdi şuan midem aşırı bulanıyor yarın randevum var sıkıldım bu bulantıdan
(194 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun .Rabbım herkesin şifasını versin .Lütfen beni de bilgilendirir misiniz randevunuza gittikten sonra
(1,477 puan) tarafından
Canım doktora gidince sonucu yazarmısın bitmek kişide malesef var merak ettim acaba sizinki neden
(6,499 puan) tarafından
Yazarım canım. 3 defa kan 2 defa evde test yaptım hepsi negatif.
Bu aralar bi çok post görüyorum mide bulantısı konusunda. Salgın mıdır nedir anlamadım
(1,477 puan) tarafından
Evet canım hergün 2 tane okuyorum mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi halsizlik mevsimden mi kaynaklı anlamadım
(6,499 puan) tarafından
Kaç gündür mide spazmı var sancı tutuyo midemi. Geçmedi bi türlü
(6,499 puan) tarafından
Merhaba kızlar hastaneye gidince yaz demiştiniz. Doktor kan ve büyük abdest tahlili istedi verdim pazartesiye kaldı sonuçlar. Ultrasonla da baktı bişey yoktu temizdi. Bakalım sonuçlar pazartesi çıkacak. Hala bulantı ağrı vs geçmedi
(1,477 puan) tarafından
Bi sıkıntı olsa Allah korusun tahlilde çıkardı mevsimden yada stresten dir ultrasonunda temiz çıkar inşallah
(194 puan) tarafından
Rabbım kalıcı şifa versin tez zamanda canım benim İnşaAllah sonuçların tertemiz çıkar
(6,499 puan) tarafından
Ultrason temiz canım kan ve diğer sonuçlar kaldı
Allah razı olsun kızlar ❤❤
(1,477 puan) tarafından
Çok özür dilerim yanlış okumuşum o da temiz çıkar kardeşim inşallah şimdi nasılsın
(6,499 puan) tarafından
Estağfurullah canım. Çok sağol. Bugün daha iyi gibiyim.
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Hastalık diye düşünme panik atak olabilir 

Benim ilk mideme ağrı vurdu 2 gün mide ağrısı çektim 

3. Gün baş dönmesi mide bulantısı kalp çarpıntısı kol ve ayaklarda uyuşma oldu ama ayakta duramıyorum bayılacak gibi oluyordum 2 kez acile gittim hiç bir şeyim yok meğer panik atak krizi geciriyormusum.  Yorgunluk stres maalesef vücudumuz bu şekilde koruma mekanizmasi olusturuyormus . Hastalık mı var diye düşünürsen daha kötü olursun . Hastaneye git bir baksınlar neyin varmış.  Çok geçmiş olsun . Eğer panik atak falansa korkma önemli bir şey değil ama kötü bir durum insanın psikolojisi daha çok bozuluyor 
(194 puan) tarafından
Gerçekten çok şaşırdım. Bu stres ,yorgunluk nelere sebep oluyor böyle. Çok geçmiş olsun
(1,477 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun gerçekten panik atak zordur kolay değil Peki Daha sonrasında veya öncesinde böyle sırt ağrısı eklem ağrısı bu tarz vücut ağrıları da hissediyor musunuz
0 oy
(4,571 puan) tarafından
Bende uykusuz kalinca midem bulanir :)
(194 puan) tarafından
Demek uykusuzluk bizde direkt mideye vuruyor , sevindim yalnız olmadığıma :)
0 oy
(291 puan) tarafından
Evet kuzum, ne zaman uykusuz olsam aşırı midem bulanıyor ve başım dönüyor yere düşecek gibi oluyorum. Ve birde çok çarpıntı oluyor kalbimde, iyice teyit ettim yani 3 yıldır uykusuzluktan oluyor. Sen yine de kan değerleri filan kontrol ettir, ben hepsine baktırdım 
(194 puan) tarafından
Benim kan degerlerim de normal çok şükür ama benim de son 1 buçuk yıldır var .Birkaç kişi daha yorgun olunca bulantı yaşadığını yazmış demek bizim bünye yorgunluğa ve uykusuzluğa bu şekilde tepki veriyor :)
(291 puan) tarafından
Kan değerleri normalse, uykusulu ve strestendir :) malesef zor oluyor bu şekilde tepki vermesi vücudun ya insan bir de panik oluyor acaba başka bir hastalık mı var diye :)
(194 puan) tarafından
Evet canım gerçekten en çok hastalıktan korktum zaten ama verilen cevaplardan anladım ki çoğu kişide aynı sorun var .Rabbım butun hastalara şifa versin en ufak sağlık sorunu bile zor
(291 puan) tarafından
Evet maalesef... Amin canımm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
9 cevap 331 göst.
3 Ocak 2021 Aile kategorisinde 3 mucizenin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy