+3 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (3,215 puan) tarafından

Önceki günlerin yemeklerini yerken midesi bulanan arkadaşlar .. Ne kadar şükretsek az . Kardeşlerimiz bu durumda ama elimizden bişey gelmiyor 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Alnı öpülesi post helal olsun bacım 

Allah konseyi yoklukla böyle israfcilari varlıkla terbiye etmesin 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah  bildiği gibi yapsın ki onları birde insanlara saldırıyor pis kalpli insan 
+1 oy
(8,040 puan) tarafından
Valla yemek ekşimedikçe dökmüyorum bunun için kim ne derse desin takmam neler neler var hayatta görmüyorlar galiba.
0 oy
tarafından

image

bana ettiği hakaretlere bakın 
tarafından
Ya tamam senin seviyene inmeyecem. beni bilen biliyor kimseyle tartismadim.kac yıldır buradayım da ilk senle oldu
tarafından
Sen dedin ruh hastası diye özelden yazma tamammmi bidaha bana
(5,551 puan) tarafından
Allah aşkına bu şahsı dikkate almayın. Herkese mutsuzsun diyor kendi mutsuzluğunu zehirini buraya akıtıyor.
(840 puan) tarafından
yorumları kaldırmış
(8,040 puan) tarafından
Değişik bir tip.
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Aynen  herseye burun kıvıran insanlardan nefret ediyorum cidden 
0 oy
tarafından

Bende geçen gün bir video gördüm içim parçalandı gerçekten :( o beğenmeyenleri de burun kiviranlari da Allah ıslah etsin 

0 oy
(5,589 puan) tarafından
Calisiyorum ben genelde 2 gunluk yaparim. Makarna,pilav turu yapacaksak gunluk yapmaya dikkat ederim. Bazden 3.gune bile az bisey kalir yeriz. Diger turlu ya sacma seyler yiyoruz ya da siparis ediyoruz. 

Tabi taze gunluk yemegi bende severim ama elimden gelen bu. 
0 oy
(3,723 puan) tarafından
Ne attığın bende görünmüyor ama bahanesi olmayan bir konu israf. Ben de zamanında cahillikle bazen fazla kalan yemek bazen dolaba fazla aldığım şeyler çok israfım oldu ama bilincine vardıktan sonra daha dikkatli olmaya başladım. Gerekirse tam doymayalım ama yemek artmasın diye uğraşırım. yemek kaldıysa evin seçici olanı benimdir ama canım istemese de yerim. İster istemez kalıyor ama en kötü hayvanlara dökülür öyle bir imkan yoksa kalmamalı. 
(3,215 puan) tarafından
Filistin'de 1 kazanda pişen çorbaya herkes almaya çalışıyor sıraya girmiş onun videosu
TV net YouTube haber kanalında shorts bölümünde
0 oy
(839 puan) tarafından
Yemek cope dokulmez illa yenmeyecekse disarda ki canlara verilir bizde. 
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Dün ki bayan hala kendini savunuyor gelsin de izlesin şu videoyu.... 
0 oy
(5,468 puan) tarafından
Yenir neden yenmesin 3.gune kaliyor bazen yeniyor mümkün mertebe dökmemeye calısıyorum 2 günluk yapmaya calisiyorum ama yememezlikte yapılmaz yani afrika da bir tabak yemegi bulamiyorlar gazzede bir tabak yemegi bulamiyorlar belki kendi ülkemizdede vardir bir lokma ekmek bulamayan israf iyi birsey degil 
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Öyle bir üslupla yazmış ki zaten midem bulanır falan dikkate alıp cevap bile vermedim. Demek ki varki burun kıvırıp çöpe döküyor Allah muhtaç etmesin olmasa çöpten de yemek zorunda kalabilir 
0 oy
(12,699 puan) tarafından

Kötü biseyde demedim ama banada ters cvplar verdi diğer yorumlarda da abartcak bişey yoktu insanlar tavsiye fikir veriyor aslında 

0 oy
(13,845 puan) tarafından
Eline koluna sağlık 
0 oy
tarafından
Sünnetlik derler bizde, yani sünnetlemelik yemek. Dibini sıyırmalık. Zeka açar çünkü bir sünneti yerine getirmiş oluyorsun. Bir yemeğe nasıl baktığın tamamen bakış açısına bağlı. Ayrıca bana göre dinlenmiş yemek daha lezzetli, demlenmiş çay gibi.

Yiyiniz, içiniz ama israf etmeyiniz çünkü Allah israf edenleri sevmez.
tarafından
Gitmemene sevindim♥️
tarafından
Yok bekliyorum silsin diye, yazdım admine. O silene kadar takılmaca.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 550 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
2 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 740 göst.
2 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 526 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu

410,652 soru

12,354,440 cevap

40,814 kullanıcı

Kategoriler

...